FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pitaru jedan smrdljivi, jučer si došao na forum i pišeš i sereš nešto o navijačima. Nisi ti Grbavice na slici vidio.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
To je ta priča znao sam čim pogađaš srž problema nisam vidio Grbavice, pa kako bi znao sve ovo, poštuj i druge.shzna je napisao/la:Pitaru jedan smrdljivi, jučer si došao na forum i pišeš i sereš nešto o navijačima. Nisi ti Grbavice na slici vidio.
Zadnja izmjena: vedad21, dana/u 09 jun 2015, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
- samogrbavica
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... ica/164367samogrbavica je napisao/la:A ustvari ko je tebi rekao da ne pregovaramo s Ordagicem?
Sloboda ga je vrbovala.
Nemaš ti pojma šta navijači znače ovom klubu. Možeš napustiti forum i napraviti novi acc, slobodno. Sezone koja je iza nas su se kazne izmišljale za naš klub, jer je to konstanta, ništa opravdano nije osim kazni za derbi i posljednjih utakmica gdje su se baklje palile u 26. minutama susreta. U prvom dijelu sezone protiv Širokog zbog Ćate rahmetli i na derbiju jer je derbi. Ovamo ništa do Slobode se nije palilo. I uzmeš nešto srrati o navijačima, stidi se.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 09 jun 2015, 11:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- samogrbavica
- Kontakt:
To ne mora znaciti da mi necemo dati tu cifru. Sigurno je da ce momak prvo i radije doci u klub koji igra u evropi nego u Slobodu. Isplati se platit toliki novac za njega!vedad21 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... ica/164367samogrbavica je napisao/la:A ustvari ko je tebi rekao da ne pregovaramo s Ordagicem?
Sloboda ga je vrbovala.
KHAJ PRICE
Znam pravi navijači, ovo sad nisu navijači nego huligani.shzna je napisao/la:Nemaš ti pojma šta navijači znače ovom klubu. Možeš napustiti forum i napraviti novi acc, slobodno.
Ovo su pravi navijači:

A ovo što se vi danas nazivate to su huligani i divljaci to svako zna i vidi, i svuda ste omraženi, da smo načisto.
Nije srećom, on je pravio stadion imam fotke ako te zanimaju, malo poštovanja ti nebi škodilo.katakomba je napisao/la:BABO TI JE HULIGAN, ISFRUSTRIRANI MALOUMNICE ! FUJ !
pa kako si ti druže jahja? nije te bilo neko vrijeme.
Dosta nam je navijača koji pametuju ovdje a ne idu na tekme ! VI niste navijači, vi ste obična kur.čina !!!
Željezničar živimo !
- corleone87
- Kontakt:
Ma ako nece da dolazi ne mora..sta se bezveze raspravljate..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Nije realno, ali bih volio vidjeti ovu ekipu na djelu
ma najjaci su ovakvi ko ovaj vedad. on nije vidio utakmice Bog zna otkad , al on zahtjeva da mu stvore Ordagica u ekipi hahah
brate formacija ti je kao papetova u izraelu...tu imaš jedno krilo, dva polušpica, jednog čistog špica i dva centralna vezna.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 09 jun 2015, 11:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam iskreno i kažem to, ali bio bi red da bar Ordagića stvore u ekipi valjda su sposobni za toga boga im poljubim, ako nisu nek se poubijaju svi kolektivno.kontra je napisao/la:ma najjaci su ovakvi ko ovaj vedad. on nije vidio utakmice Bog zna otkad , al on zahtjeva da mu stvore Ordagica u ekipi hahah
Sve u napadChWilla je napisao/la:brate formacija ti je kao papetova u izraelu...tu imaš jedno krilo, dva polušpica, jednog čistog špica i dva centralna vezna.
Nit je jankovic nas igrac bar ne jos uvijek niti je zadnji vezni, niti je ordagic nas igrac bar ne jos uvijek niti je krilo.Velahalve je napisao/la:
Nije realno, ali bih volio vidjeti ovu ekipu na djelu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
hahahahaha, pa, ako vec ne dolazis na utakmice (tvoje rijeci), sta te briga ko ce od novih potpisati i igrati? svejedno ti je ko cete nervirati dok pratis tekstualni prenos (ako ga i pratis). dogovori se sam sa sobom sta i kako hoces, sta bi pruzio zauzvrat tvojih zelja i prohtjeva, slozi sve u svojoj glavi, pa onda pametuj i pljuj po svima u klubu i oko njega. do tada, otresi ga o plocice u wc-u, nemoj bit toliko frustriran, ne valja po zdravlje.vedad21 je napisao/la:Pa eto treba ga odmah dovesti sad ne čekati sutra ovaj je izgubio Tomića, i 200 hiljada prodajom njega rodi mi sad Ordagića u ekipi neću da znam za ništa drugo.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ljudi cast novinarima i protalima i svim medijima, nista nije zavrseno dok igrac ne potpise za neki klub. Sve su samo spekulacije, sacekajmo konacnu odluku pa donosimo sud o nekome.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Trenutno korisnika/ca: Anex, Arma00, NeSamSafetee, zeljooo13 i 41 gost.