Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sabinho
-
Kontakt:
Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Kad pricamo o pojacanjima ja cu samo reci Stojcev i Cimirot dosli iz leotara koji je ispao,Said kad je dosao smijali mu se kolike je gzuove imao znamo kako su ovi momci igrali. Stepanov,Alispahic ,Ikande dosli kao top pojacanja i sta bi ? Toliko o unaprijed prici o pojacanjima
Tako je drug,sacekajmo pa cemo vidjeti.Stepi kako su mu tepali ovdje ,nema gdje nije igro pa eno ga radi ko konobar u Novom Sadu.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
zlo87
-
Kontakt:
Dzidic je za Novakovica Torlak.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
zagorski je napisao/la:Mislim da bi i Benko i nasi iz kluba prihvatili ovu ponudu od 400k eura,naravno pod uslovom da je ista uopste i dosla.
Imao bi sigurno bolja primanja,a uzeti za igraca od 33 godine kojem ugovor istice za 6 mjeseci te pare je bingo objektivno.
Koliko god ja želio da on ostane, ako ovakva ponuda postoji treba je prihvatiti iz razloga koje si naveo.
A onda potražiti i za te pare, znači sve, obezbjediti novog malo mlađeg napadača za kojeg kasnije možemo uzeti više.
Hajmo se malo kockati na taj način, pa ili pukovnik ili rahmetlija.
-
socrates
-
Kontakt:
DBR1987 je napisao/la:
Ne vjerujem u ovo ...mislim da bi ovo nasi objerucke MOMENTALO PRIHVATILI

Normala,deplasirano. A,s kojim ciljem,to je dobro pitanje!?!?!?
Razumijemo se!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
Arnelv52
-
Kontakt:
hilmo je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mislim da bi i Benko i nasi iz kluba prihvatili ovu ponudu od 400k eura,naravno pod uslovom da je ista uopste i dosla.
Imao bi sigurno bolja primanja,a uzeti za igraca od 33 godine kojem ugovor istice za 6 mjeseci te pare je bingo objektivno.
Koliko god ja želio da on ostane, ako ovakva ponuda postoji treba je prihvatiti iz razloga koje si naveo.
A onda potražiti i za te pare, znači sve, obezbjediti novog malo mlađeg napadača za kojeg kasnije možemo uzeti više.
Hajmo se malo kockati na taj način, pa ili pukovnik ili rahmetlija.
Za te pare, ako budeš dovoljno mudar i pametan, možeš džaba dovesti jednog mladog igrača i plus da pare ostanu tebi.
Velika većina igrača koji bi uopšte i prešli u Sarajevo su na jednogodišnjim ugovorima.
Za dobru ponudu ja bih Benku pustio da sam na mjestu uprave.
-
kinosvra
-
Kontakt:
Laz za Benku, kakvih crnih 400 000 eura treceligas da nam plati.
Istina je da su bili zainteresovani, ali Benko nije htio ni da cuje, kako on sam kaze, nije igrac za trece lige i tu se sve zavrsilo.
A odbijena je ponuda 200 000 eura nekog kluba iz Cvajte za Marka Mihojevica bez razmisljanja.
-
BordoBolesnik
-
Kontakt:
Postao/la BordoBolesnik » 22 jun 2016, 00:41
Ekipa koja je ispala u trecu ligu placa 400k za igraca od 33god koji ima jos pola god ugovor sa nama!? Kad izmisljate i lupate bar skontajte nest sto ima smisla. Augsburg godinama igra u prvoj ligi, prodali par igraca za dobru lovu pa ne prave milionske transfere kada su dolasci u pitanju a vi Benku u trecu ligu za te pare smjestili. Sta covjek ovdje sve procita..
-
Testo
-
Kontakt:
mene najvise zabrinjava los trener.
dzaba ti dobri igraci ako on to ne zna da lijepo sastavi i uigra. samo cu navesti primjer belgija vs italija u kojem se vidi sta znaci dobar trener. belgija je jaca na svakoj poziciji 2 puta od italije , ali su ih ovi takticki unistili.
bolje lav na celu miseva nego mis na celu lavova.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
THEC
-
Kontakt:
Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Kad pricamo o pojacanjima ja cu samo reci Stojcev i Cimirot dosli iz leotara koji je ispao,Said kad je dosao smijali mu se kolike je gzuove imao znamo kako su ovi momci igrali. Stepanov,Alispahic ,Ikande dosli kao top pojacanja i sta bi ? Toliko o unaprijed prici o pojacanjima
Tako je drug,sacekajmo pa cemo vidjeti.Stepi kako su mu tepali ovdje ,nema gdje nije igro pa eno ga radi ko konobar u Novom Sadu.
Stepi je igracina za sve nabrojane, uostalom i njegova karijera to govori, druga je stvar sto je lik povrijedjen i sto kod nas takvi igraci prolaze ljekarski bez problema
Pyro is not a crime !
-
socrates
-
Kontakt:
Ja sam prenio tu lakrdiju koja je deplasirana s namjerom, od strane odredjenog medija.
Znaci na isti fol kao i za sva ova zvucna imena koja satro imaju veze s nama.
Iz cije kuhinje sve to izlazi i s kojim ciljem,ne treba biti previse pametan da se shvati..
Treba nesto i procitati kako pise prije nego se da u zakljucke.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
zagorski
-
Kontakt:
socrates je napisao/la:Ja sam prenio tu lakrdiju koja je deplasirana s namjerom, od strane odredjenog medija.
Znaci na isti fol kao i za sva ova zvucna imena koja satro imaju veze s nama.
Iz cije kuhinje sve to izlazi i s kojim ciljem,ne treba biti previse pametan da se shvati..
Treba nesto i procitati kako pise prije nego se da u zakljucke.
Apsolutno tacno!
-
Evander
-
Kontakt:
Ma kakav Beqiraj. Nemam pojma, nisam nikakav insajder, ali garantujem da od toga nista nema. Niti Beqiraj niti iko slicnih kvaliteta nece doci.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:
Ma kakav Beqiraj. Nemam pojma, nisam nikakav insajder, ali garantujem da od toga nista nema. Niti Beqiraj niti iko slicnih kvaliteta nece doci.
Nema potrebe da dolazi ako je Leon tu (koji je sam veci kvalitet od Beqiraja).
-
SiouxLukavac
-
Kontakt:
Postao/la SiouxLukavac » 22 jun 2016, 01:19
Čuj Bećiraj, takvi igrači nama ne trebaju. I inače igrači koji će praviti razliku u kvaliteti i unaprijediti našu igru. Pored Novakovića, Crnkića, Ćetkovića ne trebaju nam kvalitetni igrači.
Treba vidjet i vratiti Nermina Haskića i Šmigalovića...
Sanel Trebinjac slobodan???
Torlak da se vrati sad, glat bi igro u kojoj god ekipi koja se bori za opstanak u Rumuniji.
-
Sabinho
-
Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Čuj Bećiraj, takvi igrači nama ne trebaju. I inače igrači koji će praviti razliku u kvaliteti i unaprijediti našu igru. Pored Novakovića, Crnkića, Ćetkovića ne trebaju nam kvalitetni igrači.
Treba vidjet i vratiti Nermina Haskića i Šmigalovića...
Sanel Trebinjac slobodan???
Torlak da se vrati sad, glat bi igro u kojoj god ekipi koja se bori za opstanak u Rumuniji.
Ne treba nam jer imamo boljeg od njega na istoj poziciji a ne mogu zajedno igrati. Svi ostali koje si nabrojao nemaju veze sa njegovom pozicijom. Ostatak nema potrebe da se komentarise.
-
Evander
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Evander je napisao/la:
Nema potrebe da dolazi ako je Leon tu (koji je sam veci kvalitet od Beqiraja).
Na osnovu cega je Benko veci kvalitet od Beqiraja?
Dajte ljudi, nemojte nas za budale i naivcine smatrati.
Benki je vrh karijere Rijeka bila.
Nigdje vani nije ostavio nikakav trag.
To sto je za nase uslove on vanzemalac, ne znaci da to isto jeste i vani.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Gdje je Fatos vani ostavio trag zivota ti? Jednom je Rijeka vrh, drugom Dinamo Zagreb uz bitnu stavku da je ovaj puno vise ucinio za Rijeku nego Beqiraj za Dinamo. Nemoj sad samo napisati Dinamo Moskva jer cu ja napisati za Benku Nirnberg u tandemu sa Petrom Jelicem.
-
joker90
-
Kontakt:
Mora se nekako među navijacima progurati prica da se igracima ne psuje bez obzira na rezultate, da se ne lijece na njima frustracije, nego da sve negativno se izbaci prema ljudima u lozi! Na stadionu, na ulici, bilo gdje. Igracima podrska, administraciji u kost!
Bahati, bahati Željkan!
1946
-
OsmanhodzicBuco
-
Kontakt:
Postao/la OsmanhodzicBuco » 22 jun 2016, 01:30
Kada ćemo moći dovoditi klasne igrače kao što su Babović, Ivanov, Sharbini, Bećiraj,Cvijanovic? Dovodimo se u vezu sa njima preko medija, ali ocigledno da nije realno jošuvijek da dovodimo takve igrače, što zbog plata, što zbog loše lige... izgleda da jedino ako im propadnu sve šeme, tek tada imamo neku šansu...
-
Sabinho
-
Kontakt:
joker90 je napisao/la:Mora se nekako među navijacima progurati prica da se igracima ne psuje bez obzira na rezultate, da se ne lijece na njima frustracije, nego da sve negativno se izbaci prema ljudima u lozi! Na stadionu, na ulici, bilo gdje. Igracima podrska, administraciji u kost!