FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 12:10

Lakoste je napisao/la:Hocemo li nastaviti srat il' malo pruzit podrsku novim igracima?

Slomiste s crnjakom, pametnice, svi znaju kakav je ko igrac. Dovedes standardnog igraca iz daleko jace lige od nase koji je btw. mlad i opet se nadju dezurni da se poseru po svemu. A kad je utakmica na Kosevu vecina tih pametuje po forumu. Pronaci ce se oni kojim je ovo upuceno.
Znaš li ti s kim bi mogli igrati pripremne? :kafa:
Samo Saraj'vo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2016, 12:11

Ukratko ekipa nam je u ovoj trenutku jedan veliki macak u vreci,i na maloj je granici od radosti do tuge.Dakle jos neznamo prvo jeli nam idu dva najbolja igraca,tu smo na ledu,zamjena za njih tim kvalitetom nema.Kljucne pozicije gdje smo najvise skripali i imali problema pojacanje nisu.Mozemo mi dovesti jos 10 spiceva extra klase,ali kakve nam koristi od njih,nikakve,zasto ovo govorim zato sto po meni nismo opet kazem popunili pozicije gdje najvise skripimo a to su prvo jedan kvalitetan zadnji vezni,jel svaki laik vidi koji je problem u igri Sarajeva a to je prenos lopte,ok doveo se Saric,ok imao dobru proslu sezonu,ali jedan Saric tu nije dovoljan sezona je duga i preduga,sada jaca nego sto je bila ranije,vezni red Saric-Rustemovic-Radovac u ekipi koja hoce da gaji sampionske ambicije ili sami vrh nije zadovoljavajuca,i nikako nije u skladu onoga sto mi trebamo imati.Drugi problem je ne dolazak kvalitetnog stopera,spominju se neki salabajzeri molim boga da nas fule,onakve vec imamo,nama netreba kvantitet vec kvalitet.Dakle dva kljucna problema prosle sezone se ne rjesavaju,ta linija od stopera do zadnjeg veznog nije rijesena a upravo nam je ona glavni problem i bila a i sada je gledajuci roster,sve se dovodi pojacava ono sto bi svaka budala kroz svaku analizu zakljucila se ne dovodi.

Opet ponavljam na ledu smo sa glavnim igracima,a osnovne probleme od prosle godine nismo promjenili? Nema sta dalje ozbiljnije da se prica.

Na kraju krajeva dobili smo obecanje trenera o 7 skupih igraca koji izlaze iz okvira lige? po mom misljenju samo je Said jedan od tih.I za njega moramo ici kod 7 brace da molimo boga da mu noga izdrzi.Dakle Hurtic je ispao lazov vec u startu ,ili je prihvatio da mu se igra onako kako mu serviraju,jel je fino receno taj njegov plan a evo sta smo dobili,dakle minus i za njega u svako smislu jel ne postuje rijec i vec je podlegao pod njihovo,i dolazi se do zakljucka da je tu samo zato jel je pogodan da klima glavom.

Po meni za sada ovo nije ekipa koja je spremna da istakne kandidaturu za prva tri mjesta ne gledajuci konkurenciju,jel kazem nismo uopste poradili na tome da rijesimo probleme koje je ekipa imala u prethodnoj sezoni,jedino eto sto se ce Duljevic malo rasteretiti(ako ostane) zbog Saida,a sve ostalo je to u 5 deka.Nije za neki veliki pomak koji nama treba u odnosu na ono sto smo gledali.

A sa samo 2 eventualno tri prava i provjerena igraca bi se prica vrlo lahko orkenula u nasu korist,ali ali tu ima to jedno veliko ali.Nesposobnost jednom rijecu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 jun 2016, 12:11

Najskuplja ekipa na transfermarktu :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 21 jun 2016, 12:13

Lakoste je napisao/la:Hocemo li nastaviti srat il' malo pruzit podrsku novim igracima?

Slomiste s crnjakom, pametnice, svi znaju kakav je ko igrac. Dovedes standardnog igraca iz daleko jace lige od nase koji je btw. mlad i opet se nadju dezurni da se poseru po svemu. A kad je utakmica na Kosevu vecina tih pametuje po forumu. Pronaci ce se oni kojim je ovo upuceno.
:clap:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2016, 12:17

Sto vam je krivo sto Majkl ima najtacnije informacije :urnebes: :urnebes:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 12:17

Besic je napisao/la:Najskuplja ekipa na transfermarktu :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zar se nije pricalo da je update 1.7 ?
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 12:23

miky_hz je napisao/la:Ukratko ekipa nam je u ovoj trenutku jedan veliki macak u vreci,i na maloj je granici od radosti do tuge.Dakle jos neznamo prvo jeli nam idu dva najbolja igraca,tu smo na ledu,zamjena za njih tim kvalitetom nema.Kljucne pozicije gdje smo najvise skripali i imali problema pojacanje nisu.Mozemo mi dovesti jos 10 spiceva extra klase,ali kakve nam koristi od njih,nikakve,zasto ovo govorim zato sto po meni nismo opet kazem popunili pozicije gdje najvise skripimo a to su prvo jedan kvalitetan zadnji vezni,jel svaki laik vidi koji je problem u igri Sarajeva a to je prenos lopte,ok doveo se Saric,ok imao dobru proslu sezonu,ali jedan Saric tu nije dovoljan sezona je duga i preduga,sada jaca nego sto je bila ranije,vezni red Saric-Rustemovic-Radovac u ekipi koja hoce da gaji sampionske ambicije ili sami vrh nije zadovoljavajuca,i nikako nije u skladu onoga sto mi trebamo imati.Drugi problem je ne dolazak kvalitetnog stopera,spominju se neki salabajzeri molim boga da nas fule,onakve vec imamo,nama netreba kvantitet vec kvalitet.Dakle dva kljucna problema prosle sezone se ne rjesavaju,ta linija od stopera do zadnjeg veznog nije rijesena a upravo nam je ona glavni problem i bila a i sada je gledajuci roster,sve se dovodi pojacava ono sto bi svaka budala kroz svaku analizu zakljucila se ne dovodi.

Opet ponavljam na ledu smo sa glavnim igracima,a osnovne probleme od prosle godine nismo promjenili? Nema sta dalje ozbiljnije da se prica.

Na kraju krajeva dobili smo obecanje trenera o 7 skupih igraca koji izlaze iz okvira lige? po mom misljenju samo je Said jedan od tih.I za njega moramo ici kod 7 brace da molimo boga da mu noga izdrzi.Dakle Hurtic je ispao lazov vec u startu ,ili je prihvatio da mu se igra onako kako mu serviraju,jel je fino receno taj njegov plan a evo sta smo dobili,dakle minus i za njega u svako smislu jel ne postuje rijec i vec je podlegao pod njihovo,i dolazi se do zakljucka da je tu samo zato jel je pogodan da klima glavom.

Po meni za sada ovo nije ekipa koja je spremna da istakne kandidaturu za prva tri mjesta ne gledajuci konkurenciju,jel kazem nismo uopste poradili na tome da rijesimo probleme koje je ekipa imala u prethodnoj sezoni,jedino eto sto se ce Duljevic malo rasteretiti(ako ostane) zbog Saida,a sve ostalo je to u 5 deka.Nije za neki veliki pomak koji nama treba u odnosu na ono sto smo gledali.

A sa samo 2 eventualno tri prava i provjerena igraca bi se prica vrlo lahko orkenula u nasu korist,ali ali tu ima to jedno veliko ali.Nesposobnost jednom rijecu
BRAVO !
Meni se iskreno ne svidja sto se dovodi svaki prelazni rok minimum 5-6 igraca nekad i 10 .... umjesto da se dovedu 3 al da su klasa .... pa slj. prelazni jos 3 i tako .... dosad bi imali desetak klasa igraca i samo ubacujesh ove akademce da uce od njih .....

Na taj nacin osiguravas titulu jer imash jaku ekipu .... osiguravas evropu ..... a akademci uce od najboljih u ligi grade samopouzdanje i svake godine mozes makar jednog akademca plasirat za fin profit ....

I jos bi se svi u nasoj ligi mladi igraci koji imaju imalo talenta otimali da igraju za nas klub, jer bi bili dobra odskocna daska za jace lige ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 jun 2016, 12:25

Dobrinja bolje da se dovede 17 novih igrača nego da furamo kvazikontinuitet sa pazi sad Rustemovićem,Samketom i ostalim ahbabima s kojima smo završili 4ti.U šampionsku ekipu ne treba dovoditi 5 igrača ali u propast od ekipe treba 20.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jun 2016, 12:26

Kad preko zime nismo dovodili igrace ona ide sto ne dovodimo igrace, kad se dovedu igraci onda koji qrac dovodimo igrace. Nikad nama ugoditi.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 12:32

Besic je napisao/la: propast od ekipe
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ma znam drug moj :crazy: .... al govorim da se radilo kako treba od pocetka .... stas sad ....
Ovo sto se dovelo i nije lose ( za ono sto je bilo )....al naj mjerodavniji je teren pa cemo vidjet na cemu smo ... sad je samo pitanje MILIGRAMA :)
Boja fesa boja stresa :)

Leon Benko

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 jun 2016, 12:32

80% ljudi je glupo i čoravo, što na forumu što na oficijelnoj, samo si ti pametan i optimista(što je u neku ruku i dobro) :D Ja bi najviše volio kad bi ovaj igrao ko Ronaldo, al da se ne lažemo već znamo šta nam je cilj sljedeće godine, tako da za ono za što ćemo se i boriti ovaj igrač je sasvim OK :D poy

ps. pronasao sam se :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 21 jun 2016, 12:33

DBR1987 je napisao/la:
Besic je napisao/la:Najskuplja ekipa na transfermarktu :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Nije

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 12:35

Haha, jedni prozivaju ove što kritikuju, drugi prozivaju ove što su preoptimistični, a niko ustvari od njih i neće normalna pitanja da odgovara i reaguje samo na ovo pobrojano. Smiješno oca mi moga. :kafa:

Dođe kaže "hoćemo li prestati srati" i postaviš neko normala pitanje - samo te izignorišu i nastave. :lol:
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 jun 2016, 12:35

Lakoste je napisao/la:Kad preko zime nismo dovodili igrace ona ide sto ne dovodimo igrace, kad se dovedu igraci onda koji qrac dovodimo igrace. Nikad nama ugoditi.

Sad su se doveli kvalitetni i provjereni igrači koji su igrali standardno u svojim klubovima i bili najbolji(UZ IZUZETAK sAIDA KOJI SVI ZNAMO KAKAV JE ALI JE POTPUNO OPORAVLJEN I SPREMAN) i uz ostanak Duljevica I Benke sigurno najjaca i ekipa sa najjacom klupom,naravno koja treba to sve da dokaze i potvrdiAli bez potcjanjivanja uz maksimalnu borbu i podrsku sa tribina ,nadamo se da rezultat nece izostati.Imacemo na svakoj poziciji po najmanje dva kvalitetna igraca.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 12:38

Zukanovic je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
Nije
Neko je spominjao 1.7 vezano za taj Transfermarkt .... Kad je ? Iskreno me zanima samo cijena Duljevica i Bekica (reprezentativci) ...

Leon Benko

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 12:38

PAPE1 je napisao/la:

:salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jun 2016, 12:38

Prvi dio priprema nema utakmica. To je ovaj dio priprema u Butmiru.
Poslije se ide u Slo i bice 3, 4 pripremne utakmice..znacemo na vrijeme s kim, kad, i da li ce biti prijenos istih.
Mislim da struka procjenjuje ko ima kvalitet, a ko ne, ko ima potencijal, a ko ne, ko je moguce pojacanje, a ko ne. Nemoguce je da cijela ekipa bude sastavljena od 11 Benki, nemamo para za takvo sto, niti je to cilj - cilj je da svake godine afirmises kojeg Akademca u prvi tim, i da prodas minimalno jednog igraca za ozbiljnije pare. To se zove samoodrziv Klub, koji zivi od prodaje igraca a ne sponzora.
To sto su nesposobni bili proslo ljeto, pa doveli bruku losih igraca, je drugi par opanaka. Moraju biti ambiciozni na sportskom planu, kao sto su na financijskom, i nece biti zime. Samo sto sam licno izgubio povjerenje u rukovodece, pa sve sad gledam sa rezervom...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jun 2016, 12:39

PitarBordo, posto znam da si uvijek prvi na zapadu da ti odgovorim. Ne znam s kim cemo igrati pripremne, bice utakmice u kampu al zatvorenog tipa. A u Sloveniji ne znam s kim cemo igrati.

Nit sam preoptimistican, nit branim upravu, Hurtica i ostale samo branim Sarajevo. Igraci ne mogu pokazati nista ako im se pocne **** sve i prije nego sto potpisu..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 12:44

muhamedhulk je napisao/la:Prvi dio priprema nema utakmica. To je ovaj dio priprema u Butmiru.
Poslije se ide u Slo i bice 3, 4 pripremne utakmice..znacemo na vrijeme s kim, kad, i da li ce biti prijenos istih.
Mislim da struka procjenjuje ko ima kvalitet, a ko ne, ko ima potencijal, a ko ne, ko je moguce pojacanje, a ko ne. Nemoguce je da cijela ekipa bude sastavljena od 11 Benki, nemamo para za takvo sto, niti je to cilj - cilj je da svake godine afirmises kojeg Akademca u prvi tim, i da prodas minimalno jednog igraca za ozbiljnije pare. To se zove samoodrziv Klub, koji zivi od prodaje igraca a ne sponzora.
To sto su nesposobni bili proslo ljeto, pa doveli bruku losih igraca, je drugi par opanaka. Moraju biti ambiciozni na sportskom planu, kao sto su na financijskom, i nece biti zime. Samo sto sam licno izgubio povjerenje u rukovodece, pa sve sad gledam sa rezervom...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 jun 2016, 12:49

Uprava treba otici !!! Al trebamo se malo sabrati i popustiti s pritiskom na igrace i trenera , moja zelja je da budemo prvi pa i s ovom upravom a neki su zauzeli stav da bi im draze bilo da ispadnemo da Dinu otjeraju nego da titulu osvojimo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978 i 28 gostiju.