FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hajd **** i ti i poruka. Jel može? Budi ba frajer, riješi s čovjekom privatno, šta nas zamaraš.
Kako ti se sviđaju pojačanja, jesi zadovoljan. Sarićem, kakvu ćemo formaciji igrat, de malo o tom? De malo o aktuelnostima?
Kakva će nam formacija bit? Kakvi li su novi dresovi?
Kadeti, ko ti se sviđa ne sviđa. Šta bi promijenio, ima bezbroj dobrih tema.
Kako ti se sviđaju pojačanja, jesi zadovoljan. Sarićem, kakvu ćemo formaciji igrat, de malo o tom? De malo o aktuelnostima?
Kakva će nam formacija bit? Kakvi li su novi dresovi?
Kadeti, ko ti se sviđa ne sviđa. Šta bi promijenio, ima bezbroj dobrih tema.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Necu da se prepucavam preko pp sa osobom koja ne zna sastavit poruku koja ima smisao.jurisicduska je napisao/la:Hajd **** i ti i poruka. Jel može? Budi ba frajer, riješi s čovjekom privatno, šta nas zamaraš.
Kako ti se sviđaju pojačanja, jesi zadovoljan. Sarićem, kakvu ćemo formaciji igrat, de malo o tom?
Ponacanjima nisam zadovoljan. Mozda samo sa Saidom i sa Hodzicem.
Formaciju ne znam kakvu cemo igrat, valjda Hurtic skonta sta se desava pa izabere neku.
S istinom sam davno složio pakt
Brate ima li ikakvih pozitivnih habera iz kluba,nekih novih dolazaka i sl.?kinosvra je napisao/la:joj rasprava...
ko nije obolio nije te ni volio! 1946
-
- Kontakt:
Pa šta misliš na osnovu dosadašnjeg kadra šta bi nam najviše odgovaralo? Koji bi ti sistem ko navijač Sarajeva volio gledati. Bil se fokusirao na juniore ili bi izmiksao.
4-4-2, 4-2-3-1.
Hajde malo to, najlakše se svađat i pisat gluposti.
4-4-2, 4-2-3-1.
Hajde malo to, najlakše se svađat i pisat gluposti.
Re: Odg: FK Sarajevo
Nema toga ovdje više @duska.. Sve ti se svodi na feminizirani, talovi, nesposobni..titula, kup, kamp...
Sve strane su svoje argumente ponovile bar po 50 puta u ova protekla dva mjeseca... Meni je već dosadilo i čitati... ne slažemo se u mišljenju odma vrijeđanje, pljuvač, plaćenik, ovakav, onakav....
Ali biće bolje valjda.
Sve strane su svoje argumente ponovile bar po 50 puta u ova protekla dva mjeseca... Meni je već dosadilo i čitati... ne slažemo se u mišljenju odma vrijeđanje, pljuvač, plaćenik, ovakav, onakav....
Ali biće bolje valjda.
-
- Kontakt:
Lave jel se ko tebi obratio možda ? druga stvar što si se ti osjetio prozvanim pa me bespotrebno citiraš ovdje i postavljaš glupa pitanja... ubuduće me zaobiđi kad ti se ne obraćam, hvala na razumijevanju...batman10 je napisao/la:Jel to zabranjeno da se registrujem na forum i da pišem ono što mislim ?ajdohordas je napisao/la:ne prijaviš se na forum dva dana, kad ono nakotilo se neke raju da brani upravu, ne možeš ih pohvatat...![]()

UPRAVA NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Kad je administrator digao ruke. Normalno da se ne može voditi diskusija. Bogami na obraz ovog foruma ide, dosta ljudi mislim uđe i izađe kad vidi kakve se ovdje gluposti pišu. Upravo sam prisustvao raspravi jel mu rekao da je beskičmenjak ili nije. Šta je to ba?
Jel ovo sportski forum, sve nesportske priče koje nisu vezane direktno za naš klub ovdje treba zabraniti. Privatne prepirke banom kažnjavati odmah dugotrajnim 5-10 godina ip adresa taman dok postane punoljetan.
Imajte mjere malo u ovim raspravama. Mislim ispadoh ja sad glumim nešto al fkt se udaljavate od teme, ovdje se o Sarajevu najmanje piše, više se piše o dini **** o majklu o petom desetom. Pa se još posvađate međusobno.
Halo šabani za isti klub navijate, tema Sarajevo za navijače Sarajeva i vi se posvađate na takvoj temi, veže li vas išta, sram vas i stid sve bilo redom, što se svađate, jeste na istoj strani. Možete li mirno odgovoriti. Idite na onu temu sex čat i bahanalije pa se svađajte ko ima veću kitu.
Napišeš ne sviđa mi se Sarić jer mislim da je limitiran, spor, malo trči, nema upotrebljivu dijagonalu, loš pregled, ovo ono, to je ok.
Ne sviđa mi se uprava jer ovo ovo ovo kraj priče. Nemojte svaki dan po sto puta majmuni, mrš iz kluba lopovi. Tamo te vamo te, sve isto.
Volim ovo jer su lijep kamp napravili, vratili dug, tamo vamo, kraj.
Isto ste trebe kakve.
Jel ovo sportski forum, sve nesportske priče koje nisu vezane direktno za naš klub ovdje treba zabraniti. Privatne prepirke banom kažnjavati odmah dugotrajnim 5-10 godina ip adresa taman dok postane punoljetan.
Imajte mjere malo u ovim raspravama. Mislim ispadoh ja sad glumim nešto al fkt se udaljavate od teme, ovdje se o Sarajevu najmanje piše, više se piše o dini **** o majklu o petom desetom. Pa se još posvađate međusobno.
Halo šabani za isti klub navijate, tema Sarajevo za navijače Sarajeva i vi se posvađate na takvoj temi, veže li vas išta, sram vas i stid sve bilo redom, što se svađate, jeste na istoj strani. Možete li mirno odgovoriti. Idite na onu temu sex čat i bahanalije pa se svađajte ko ima veću kitu.
Napišeš ne sviđa mi se Sarić jer mislim da je limitiran, spor, malo trči, nema upotrebljivu dijagonalu, loš pregled, ovo ono, to je ok.
Ne sviđa mi se uprava jer ovo ovo ovo kraj priče. Nemojte svaki dan po sto puta majmuni, mrš iz kluba lopovi. Tamo te vamo te, sve isto.
Volim ovo jer su lijep kamp napravili, vratili dug, tamo vamo, kraj.
Isto ste trebe kakve.
Kakvi se ovo beskicmenjaci nakupise na temu za dan sviju mi? Gdje je moderator da ovo brise, udjem na pdf da procitam sta normalno 10 stranica frajeri se prepiru
E moj Dino sad smo mi trebali kao nosioci raspravljat o jacini protivnika kojeg smo dobili u 2. pretkolu..hebem te u usta
E moj Dino sad smo mi trebali kao nosioci raspravljat o jacini protivnika kojeg smo dobili u 2. pretkolu..hebem te u usta

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- TobeYarabi
- Kontakt:
cilj ove uprave i jeste da zavadi navijace jer to je jedini nacin na koji mogu opstati..poznata parola ''zavadi pa vladaj''.
probajte svoje nesuglasice rijesavati na pp
DINO YEBEM TI NAJMILIJE!!!
probajte svoje nesuglasice rijesavati na pp
DINO YEBEM TI NAJMILIJE!!!
Da se ne lazemo, "navijaci" mozda nisu najveci, ali jesu jedan od vecih problema koje klub trenutno ima . Nerealna ocekivanja, stvaranje atmosfere linca, uzdizanje kao da klub postoji zbog njih a ne oni zbog kluba..
Od dolaska Tana pa do dan danas, je pocela kampanja protiv Sarajeva.Jednostavno dušmanima je u interesu da ovaj čovjek digne ruke.Sama pomisao na dolazak stranog investitora je ismijavan.Kad je vec stigao Tan onda je pocela prica kladinicarski mafijas,covjek koji je dosao da opere pare u klubu itd.Pa kamp nije ni poceo vec prica o talovima,krađama,menadzerima,utajma itd.
Ja sam zbog losih rezultat I ne izlazak u Evropu da neko iz uprave snosi sankcije.Ali nikako nesto radikalno kao ovde to neki pisu.
Od dolaska Tana pa do dan danas, je pocela kampanja protiv Sarajeva.Jednostavno dušmanima je u interesu da ovaj čovjek digne ruke.Sama pomisao na dolazak stranog investitora je ismijavan.Kad je vec stigao Tan onda je pocela prica kladinicarski mafijas,covjek koji je dosao da opere pare u klubu itd.Pa kamp nije ni poceo vec prica o talovima,krađama,menadzerima,utajma itd.
Ja sam zbog losih rezultat I ne izlazak u Evropu da neko iz uprave snosi sankcije.Ali nikako nesto radikalno kao ovde to neki pisu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jun 2016, 07:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Celni ljudi i strucni stab su uradili sjajan prijelazni rok,tako da smo opet glavni favoriti za titulu,naravno to sve treba potvrditi na terenu.U meni gori zelja sva...
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Daleko od toga da je urađen sjajan posao.Majkl je napisao/la:Celni ljudi i strucni stab su uradili sjajan prijelazni rok,tako da smo opet glavni favoriti za titulu,naravno to sve treba potvrditi na terenu.U meni gori zelja sva...
Reci mi po cemu smo to mi bolji od recimo Listice,Zrinjskog

Pojacanja jesu dobra, dovedena su ciljano,gotovo svi igraci su bili ponajbolji u svojim klubovima sto je neka novina,i to mi se sviđa.Nekako uvijek dođemo do potoka i onda u zadnji momenat se usremo.Nismo smjeli propustiti Dzidica,treba nam igrac tipa Buce,Zeke.U odbrani Vule iz najboljih dana.Da bi lagano osvojio titulu ove naše lige,moras imati 6-7 super kvalitetnih igraca, plus ovih za premijer ligu, i to bi bilo dovoljno.
Mi trenutno imamo Benku,Duljevica,Said i Balića,bar po CV od ekstra igraca,te Bekica,Sarica,Pavlovica,Kadusica,Miholjevica od ovih premijer igraca, i to po meni nije ni blizu onog da mozemo reci idemo na titulu.To je tek nekih 9-10 igraca hajmo reci da su dobri.Po cemu je onda sjajan posao meni nije jasno,ali jos ima bruku vremena pa cemo vidjeti, na sta ce ekipa liciti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jun 2016, 08:16, ukupno mijenjano 8 puta.
- bordoakapitar
batman10=Majkl=Dino
Pojacanje je jedino Said, ako bude zdrav. Ostala "pojacanja" prosjek lige i nisu prevaga. Treba sto vise sanse dati akademcima, jer svakako nismo konkurentni za trofeje u narednoj sezoni...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pojacanje je jedino Said, ako bude zdrav. Ostala "pojacanja" prosjek lige i nisu prevaga. Treba sto vise sanse dati akademcima, jer svakako nismo konkurentni za trofeje u narednoj sezoni...
-
- Kontakt:
Iskeno da kazem sve je ovo neka sredina .. prosle godine po imeima duplo jaci igraci dosli .. Sad su dosli igraci koji bi da su prosle god dosli grijali klupu , osim Saida ....Nit mirise nit smrdi , vidjet cemo , mozda nas Hurtic iznenadi sa startom sezone .. al iskreno ne vjerujem mu ....
Vjerovatno se od ovih igrača i može napraviti solidna i kompaktna ekipa, ali nisam optimista da Hurtić može biti taj koji će je napraviti...
- bordoakapitar
Vidjet cete vi kad se Hurta transformise u Samera Nasera i skonta sta mu se desava sa ekipom... Ima da se prosetamo ligom...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa ima jos fore da skonta sta mu se desavalo sa ekipom. U vezi Saida; nadam se da nece biti novi Alispahic i da su iz toga naucili. Opet, mogu dovesti klase na papiru a na terenu nula bodova kao sto se znalo desiti. U sustini, ne zanima me ni ko ce doci, nek dovedu 5 ahbaba, samo neka se poslozi ekipa kako treba za zeleni travnjak.HeraklitMracni je napisao/la:mozda nas Hurtic iznenadi sa startom sezone .. al iskreno ne vjerujem mu ....
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Meni samo nije jasno ova stvar
Ima se para, ipak milijarder stoji iz kluba, jaki sponzori kao turish airlaines, znaci ima se para i opet nije se u stanju dovesti nekoliko zvucnih pojacanja koja ce se prosetat ligom, to mi neide u glavu
sramota je da Sarajevo zavrsi na 4 mjesto a takve ekenomske divove ima iza sebe, milijardera i jednu turkish airlaines kao sponzora, ako ove godine se ne osvoji prva dva mjesta ili evropa uopste onda nemam vise sta reci.
Ima se para, ipak milijarder stoji iz kluba, jaki sponzori kao turish airlaines, znaci ima se para i opet nije se u stanju dovesti nekoliko zvucnih pojacanja koja ce se prosetat ligom, to mi neide u glavu
sramota je da Sarajevo zavrsi na 4 mjesto a takve ekenomske divove ima iza sebe, milijardera i jednu turkish airlaines kao sponzora, ako ove godine se ne osvoji prva dva mjesta ili evropa uopste onda nemam vise sta reci.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Konzerva je napisao/la:Meni samo nije jasno ova stvar
Ni meni to nije jasno.
Ako vec imamo lovu kako se prica.Dovedes 6-7 pravih igraca na dobrim pozicijama gde skripi, i zavrsis posao.Od LŠ uzmes 1.5 mil.km. i opet si dobar bruku para.Tim dobijaš nove jake sponzore,imas dobru potraznju za igracima.Povecas gledanost na domacim utakmicama,bolje rad fan shopa itd.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da si doveo Iniestu i sl. ne mozes garantovati titulu,jer fydbal je to tu nema nista sigurno,ave treba potvrditi na terenu.Ali igraci poput Cetkovica,Saida i ostalih sto su dosli ti daje nadu da ce se desiti neato lijepo.Kad dodas ostanak Duljevica i Benke ,to su sve neke stvari koje nam to nagovjestavaju.Ali treba biti oprezan,volim sto nema euforije ,vidjecemo sta ce biti na kraju,ali garantujem po imenima da imamo najbolju ekipu.amypitar je napisao/la:Daleko od toga da je urađen sjajan posao.Majkl je napisao/la:Celni ljudi i strucni stab su uradili sjajan prijelazni rok,tako da smo opet glavni favoriti za titulu,naravno to sve treba potvrditi na terenu.U meni gori zelja sva...
Reci mi po cemu smo to mi bolji od recimo Listice,Zrinjskog.Ko nam garantuje titulu sa ovom ekipom,pa i Evropu
Kako smo onda uradili sjajan posao.
![]()
Pojacanja jesu dobra, dovedena su ciljano,gotovo svi igraci su bili ponajbolji u svojim klubovima sto je neka novina,i to mi se sviđa.Nekako uvijek dođemo do potoka i onda u zadnji momenat se usremo.Nismo smjeli propustiti Dzidica,treba nam igrac tipa Buce,Zeke.U odbrani Vule iz najboljih dana.Da bi lagano osvojio titulu ove naše lige,moras imati 6-7 super kvalitetnih igraca, plus ovih za premijer ligu, i to bi bilo dovoljno.
Mi trenutno imamo Benku,Duljevica,Said i Balića,bar po CV od ekstra igraca,te Bekica,Sarica,Pavlovica,Kadusica,Miholjevica od ovih premijer igraca, i to po meni nije ni blizu onog da mozemo reci idemo na titulu.To je tek nekih 9-10 igraca hajmo reci da su dobri.Po cemu je onda sjajan posao meni nije jasno,ali jos ima bruku vremena pa cemo vidjeti, na sta ce ekipa liciti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA