FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

batman10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:28

Evander je napisao/la:Ali kako se odjednom stvori par novih likova koji su dosli braniti upravu.
Jeste svijesni da osim vas placenika, 99 posto raje je protiv nesposobnjakovica iz uprave?
Jeste svijesni da bez Face, Muminovica i slicnih, pojedini nece smijeti proci Kosevom?
Jeste svijesni da nakon prijetnji, gore pomenutim kriminalcima blliskim upravi, rat sa navijacima nikad nece biti prekinut?
Druze ba, nisam placenik, volim FKS najviše. Ovdje sam da stvorimo mir koji je potreban ekipi i ljudima u klubu za dobre rezultate, necemo nista postici ako budemo svaku utakmicu prozivali Dinu i ostale, trebamo im pruziti podrsku. Desi se svima loša sezona pa tako i Sarajevu, vidi Zelje gori od nas i opet im sve sjajno. Nikog ne tjeraju mi bi odmah nakon dva loša rezultata ugasili klub i drugi igraju fudbal to nam treba biti jasno svima.
FKS 1946 !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:28

batman10 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
batman10 je napisao/la:Mislim da je pun pogodak ostanak uprave. Prije toga smo u dvije sezone osvojili kup i ligu. Naredne opet napadamo najvece postolje uz još dva pojacanja u trebalo bi biti dovoljno barem za jedan trofej sljedece sezone.
Brvo, prosvijelio si nas.

Daj jos koju pametnu, takav kao ti nam je prijeko potreban bio na forumu.

U sustini, jedva cekam utakmicu da im se cijeli stadion nahebe majke.
Pola stadiona a ne cijeli stadion, kako to ti zelis predstaviti. Brzo se zaboravljaju dobre stvari koje je ova uprava uradila.

zlo87

Ma kakav placenik to su price za djecu, onda smo svi mi placenici jer smo dizali ovu upravu u nebesa kad smo osvojili titulu.
Pola stadiona?
Nadam se da ces biti na forumu nakon prve utakmice na Kosevu, pa da jos jednom povucemo ovu temu.
Svi, apsulutno svi, na poslu u kafani, medju rajom, stariji navijaci, mladji, apsulutno svi su protiv uprave.
Niti jedna osoba koju znam, nije za ostanak nesposobnjakovica i lopova.
Vas 5, 6 koji ste po zadatku ovdje i koji vjerovatno za to dobijate i pare ili su vam pomenuti clanovi porodica, jedini ste za ostnak onih koji nas u ponor vode.

zlo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 00:29

batman10 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
batman10 je napisao/la:Mislim da je pun pogodak ostanak uprave. Prije toga smo u dvije sezone osvojili kup i ligu. Naredne opet napadamo najvece postolje uz još dva pojacanja u trebalo bi biti dovoljno barem za jedan trofej sljedece sezone.
Brvo, prosvijelio si nas.

Daj jos koju pametnu, takav kao ti nam je prijeko potreban bio na forumu.

U sustini, jedva cekam utakmicu da im se cijeli stadion nahebe majke.
Pola stadiona a ne cijeli stadion, kako to ti zelis predstaviti. Brzo se zaboravljaju dobre stvari koje je ova uprava uradila.

zlo87

Ma kakav placenik to su price za djecu, onda smo svi mi placenici jer smo dizali ovu upravu u nebesa kad smo osvojili titulu.
Vidi, kad ces ti i takvi kao ti shvatiti da nije najveci problem REZULTAT ove godine?? Ja prvi, pa vjerujem da bi i ostali presli preko tog. Znam za talove i ostalo, al eto nemam dokaza pa necu o tome pricati. Al imam dokaze za izjavu Dinokia kad je sam rekao "Kad navijaci budu trazili moj odlazak otici cu". Evo trazimo i nek trazi pola stadiona kako ti kazes, al ne trazi nego trazi 90%, trazi sjever koji ga je doveo na tu istu poziciju, zar to nije dovoljno? Udarile su mu pare u glavu, prokockao je svo povjerenje, kroz klub je proslo preko 100 igraca 4,5 trenera. Znamo svi kako smo titulu uzeli, patnjom. Znamo svi da nas je dijasporac Sisoje popisao u usta, to jest klub preko Dina, a nas preko kluba. To bi ti trebalo bit dovoljno, razmisli malo o svemu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:30

batman10 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ali kako se odjednom stvori par novih likova koji su dosli braniti upravu.
Jeste svijesni da osim vas placenika, 99 posto raje je protiv nesposobnjakovica iz uprave?
Jeste svijesni da bez Face, Muminovica i slicnih, pojedini nece smijeti proci Kosevom?
Jeste svijesni da nakon prijetnji, gore pomenutim kriminalcima blliskim upravi, rat sa navijacima nikad nece biti prekinut?
Druze ba, nisam placenik, volim FKS najviše. Ovdje sam da stvorimo mir koji je potreban ekipi i ljudima u klubu za dobre rezultate, necemo nista postici ako budemo svaku utakmicu prozivali Dinu i ostale, trebamo im pruziti podrsku. Desi se svima loša sezona pa tako i Sarajevu, vidi Zelje gori od nas i opet im sve sjajno. Nikog ne tjeraju mi bi odmah nakon dva loša rezultata ugasili klub i drugi igraju fudbal to nam treba biti jasno svima.
Podrsku nece dobiti, sve da zaredaju sa samim pobijedama do kraja prvenstva.
Osim sto su dokazano nesposobni, prijetili su navijacima preko kriminalaca bliskih upravi, a to se ne prasta.

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:34

Ja kako imam informacije Kenchoo nam je glavi u klubu i on se sve pita. Mi smo tu da navijamo a ne da prozivamo Dinu i ekipu. Za talove iskreno mislim da je to šuplja prica, kod nas se stvore sve moguce teorije i nema sanse da jedna ne bude tacna. Prvi cu ih ja poceti pljuvati sljedece sezone i traziti njihov odlazak, ako ništa drugo zasluzili su još jednu šansu na osnovu prijašnjih rezultata, a to je osvojen kup i liga.
FKS 1946 !

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 21 jun 2016, 00:36

@evander
@zlo87
Kako vam se da raspravljat vise...vidite da je ovo novi bot uprave...chill
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:40

Mi smo ovce koje ce sutjeti, trositi pare, dolaziti na stadion i pljeskati feminiziranom sto klub u ponor vodi?
E pa vjeruj da nece tako ici. Svi cemo se na svoj nacin boriti protiv onoga sta nam smeta i sta steti FK Sarajevu.
Znam ja da bi vi volili da se ovo sve zataska i da nastavite raditi kao do sad. Ali nece moci.
I mi mirniji navijaci i oni vatreniji sa sjevera dat cemo svoj udio u borbi protiv lopova i nesposobnih ublehasa. Dolazit cemo na stadion u inat vama. Necete nas otjerati! Ocekuj prvo kolo da 7, 8 000 ljudi hebe dini sve redom, neovisno o rezultatima na terenu.

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 jun 2016, 00:42

Ove što su za upravu nabijem na kitu.
Ove što su protiv isto tako nabijem na kitu.
**** se i vi i forum. Zdravo.
4.10.2009.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 21 jun 2016, 00:43

Evo Evandera opet da nam oči otvara :facepalm: Pozdravio te Dulja :)
Samo naprijed Saraj'vo!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 00:45

DBR1987 je napisao/la:@evander
@zlo87
Kako vam se da raspravljat vise...vidite da je ovo novi bot uprave...chill
ma ne mogu vise sutit, gdje im je obraz..

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:45

Iskreno nemam kome da se pravdam, ako neko misli da sam placenik ne mogu ga ubjediti da nisam. Uprava je radila baš po vašem naredjenju tj.navijaca. Jeste trazili da ode Kodro - Da otišao je. Došao Dzeno osvojio titulu. Svi trazili njegov ostanak ostao. Trazili da Ješic ode, otišao. Evo sad su ostavili Hurtu za trenera to se mnogima ne svidja ali ovo je njihova odluka i nadam se da ce biti pun pogodak. Ovdje nisam da branim Dinu ni bilo koga, nego mislim da nema smisla mjenjati upravu radi jedne loše sezone. I drugi evropski klubovi imaju loše rezultate pa ne tjeraju odmah sve, promjeni se trener dovede novi, par igraca i nastavi dalje.
FKS 1946 !

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 21 jun 2016, 00:45

Ja podrzavam ostanak ovih ljudi u klubu, zbog akademije, zbog titule, zbog prvog zemljista u vlasnistvu kluba, zbog nule duga.
Nikad kao klub nismo redovno nista osvajali, da bi zalio za jednom losom sezonom, naprotiv, do rata ne znam jesmo li deset puta igrali evropu, nadalje pare koje spominjete tj budzet od sedam miliona, ni u snu nije sav za place, nego i za radove u kampu, omladinske selekcije, i sve ostale troskove,

Hajduk i danas daje najslabijem igracu onoliko koliko nas najplaceniji ima, s tim da nas najplaceniji ne odudara sa platom toliko u odnosu na glavne igrace Zrinjskog ili Slobode, tj i oni imaju u par hiljada sa njim.

Tjerali i otjerali smo, Stojceva, pa ga nazad prizivali nakon mjesec dana, Velkoskog, pa ga prizivali nakon mjesec, Tatomirovica isto tako, jednostavno imamo u genu da psujemo i da nesto talasamo, makar i sami ne znali o cemu pricamo.

Doveli loseg trenera, i igrace, boze moj, sta sad, Celzi doveo Murinja, Ancelotija, pa im ligu sampiona donese Di Mateo, dodje Van Gal, kupi deset igraca i ne udje u ligu prvaka, kupi Celzi deset igraca, potjera Murinja, Lester uze titulu, i sta sad? sve je to sport, ne znam o cemu pricamo, uzivajte u stabilnosti kluba, jer time sve pocinje i zavrsava, tim temeljom, uvijek ce od nekoliko dobrih, jedna sezona biti losa, to je tako, to je zivot.
Veci problem je stadion Kosevo nego 5 mjesto, jer tu se vise ne moze pristojan covjek, djevojka, dijete dovesti, od bolesnih psovki, od izraza koji pokazuju i dokazuju u sta se Sarajevo pretvorilo, jer ono se vise ne koristi ni u najprimitivnijim sredinama ove jadne zemlje, ajmo se mi pozabavit oko toga, to je do nas, a za ostalo neka se brinu oni koji su zaduzeni za to.
jesmo li mi to ikad u istoriji mogli kupit igraca od nekog, nismo nikad, uvijek smo se oslanjali na sopstvene snage, i tu smo sretni bili ako u deset godina, tek par njih budemo pri vrhu, najbolji nam je igrac iz Zavidovica, skola nam se nije pregulila sa izbacivanjem extra talenata i igraca, i sad kad je sve to krenulo ja bi trebao psovat sve i svakoga, ne pada mi na um, ako akademija izbaci u 5 godina igraca koji ce ici u lige petice, ja sam sretan i zbog njega i zbog ostalih momaka koji ce imati na cemu da treniraju i cemu da teze u zivotu, ako ja nisam imao te uslove neka oni imaju i neka se bore sva djeca u ovoj zemlji da udju u tu akademiju jer ce znati da odatle jednog dana mogu rijesit zivot sebi i svojoj porordici, a samim tim osigurati i FKS stabilnost i sportski uspjeh i dobar rezultat, nekad ce to biti titula, nekad Evropa, nekad mozda budu i grupe, na koje svakako nismo navikli, ali imam osjecaj nakon jedne godine da bi i njima bili nezadovoljni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2016, 00:46

Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
Vjerovatno je uprava odustala od Cvijwnovica zbog njega.

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:50

keno83 je napisao/la:Ja podrzavam ostanak ovih ljudi u klubu, zbog akademije, zbog titule, zbog prvog zemljista u vlasnistvu kluba, zbog nule duga.
Nikad kao klub nismo redovno nista osvajali, da bi zalio za jednom losom sezonom, naprotiv, do rata ne znam jesmo li deset puta igrali evropu, nadalje pare koje spominjete tj budzet od sedam miliona, ni u snu nije sav za place, nego i za radove u kampu, omladinske selekcije, i sve ostale troskove,

Hajduk i danas daje najslabijem igracu onoliko koliko nas najplaceniji ima, s tim da nas najplaceniji ne odudara sa platom toliko u odnosu na glavne igrace Zrinjskog ili Slobode, tj i oni imaju u par hiljada sa njim.

Tjerali i otjerali smo, Stojceva, pa ga nazad prizivali nakon mjesec dana, Velkoskog, pa ga prizivali nakon mjesec, Tatomirovica isto tako, jednostavno imamo u genu da psujemo i da nesto talasamo, makar i sami ne znali o cemu pricamo.

Doveli loseg trenera, i igrace, boze moj, sta sad, Celzi doveo Murinja, Ancelotija, pa im ligu sampiona donese Di Mateo, dodje Van Gal, kupi deset igraca i ne udje u ligu prvaka, kupi Celzi deset igraca, potjera Murinja, Lester uze titulu, i sta sad? sve je to sport, ne znam o cemu pricamo, uzivajte u stabilnosti kluba, jer time sve pocinje i zavrsava, tim temeljom, uvijek ce od nekoliko dobrih, jedna sezona biti losa, to je tako, to je zivot.
Veci problem je stadion Kosevo nego 5 mjesto, jer tu se vise ne moze pristojan covjek, djevojka, dijete dovesti, od bolesnih psovki, od izraza koji pokazuju i dokazuju u sta se Sarajevo pretvorilo, jer ono se vise ne koristi ni u najprimitivnijim sredinama ove jadne zemlje, ajmo se mi pozabavit oko toga, to je do nas, a za ostalo neka se brinu oni koji su zaduzeni za to.
jesmo li mi to ikad u istoriji mogli kupit igraca od nekog, nismo nikad, uvijek smo se oslanjali na sopstvene snage, i tu smo sretni bili ako u deset godina, tek par njih budemo pri vrhu, najbolji nam je igrac iz Zavidovica, skola nam se nije pregulila sa izbacivanjem extra talenata i igraca, i sad kad je sve to krenulo ja bi trebao psovat sve i svakoga, ne pada mi na um, ako akademija izbaci u 5 godina igraca koji ce ici u lige petice, ja sam sretan i zbog njega i zbog ostalih momaka koji ce imati na cemu da treniraju i cemu da teze u zivotu, ako ja nisam imao te uslove neka oni imaju i neka se bore sva djeca u ovoj zemlji da udju u tu akademiju jer ce znati da odatle jednog dana mogu rijesit zivot sebi i svojoj porordici, a samim tim osigurati i FKS stabilnost i sportski uspjeh i dobar rezultat, nekad ce to biti titula, nekad Evropa, nekad mozda budu i grupe, na koje svakako nismo navikli, ali imam osjecaj nakon jedne godine da bi i njima bili nezadovoljni.
Potpisujem.
FKS 1946 !

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 jun 2016, 00:52

Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
furanje ili

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:52

Je li moguce da ima ovako bezobraznih ljudi i je li moguce da ovakvi se nalaze u klubu?
Ne vjerujem sta citam.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 jun 2016, 00:55

Betman i Robin, pozdravite dinceta vaginovskog i ekipu. Porucite im da ce naletiti kad tad, jbg, ljuta raja dzaba 5 Saida.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

batman10
Kontakt:

Post Postao/la batman10 » 21 jun 2016, 00:56

Evander je napisao/la:Je li moguce da ima ovako bezobraznih ljudi i je li moguce da ovakvi se nalaze u klubu?
Ne vjerujem sta citam.
Ako sam šta izmislio što sam napisao slobodno napiši šta ?
FKS 1946 !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 21 jun 2016, 00:56

koalem je napisao/la:Ove što su za upravu nabijem na kitu.
Ove što su protiv isto tako nabijem na kitu.
**** se i vi i forum. Zdravo.
Postavlja se pitanje na kojoj si ti strani,ili ces sebe postediti od nabijanja.. :rol: :rol: :rol:

Joj ovog batmana hahahahahahaha

kako ofiran lik,e cuj mu price da sacekamo kraj nadolazece sezone,pa eto ko onda mozemo oplesti po njima.. :facepalm:

kazni se sam sviju ti tvojih i dinokia ti tvog..udri se kroseom :eh: :puke:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 jun 2016, 00:57

Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
Kako odustala? Pa rekli su da nisu ni bili zaintresovani. Toboze, oni brinu o BH fudbalu. Majko mila kakvi sarlatani.

Izgleda da nakon Novosadkse mafije, sad se i Albanka mafija umijesala u dovodjenje igraca.
Sad dovodimo samo Crnogorce i Albance?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 jun 2016, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, Proximic, rimljanin90, WeekendOffender i 16 gostiju.