AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nema padanja u depresiju 
Bili smo bolji , fudbal je takav .
Sad napokon da momci malo odmore i onda protiv Lazia .
Svi su igrali dobro , ništa nisu loše napravili .
Niz se nastavlja osma utakmica u nizu bez poraza u ligi . I plus pobjeda protiv Barce .

Svi su igrali dobro , ništa nisu loše napravili .

Niz se nastavlja osma utakmica u nizu bez poraza u ligi . I plus pobjeda protiv Barce .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ett,ajd budi pametan,ovaj inter je nikakav i opet kakav mi gol primamo to nije normalno
ovoga me strah i protiv Barce u revansu,mi se opustimo jbt ko da je cijela planeta nasa
zalosno Bgmi od onakvog prvog poluvremena
ovoga me strah i protiv Barce u revansu,mi se opustimo jbt ko da je cijela planeta nasa
zalosno Bgmi od onakvog prvog poluvremena

- LegendKiller
- Kontakt:
tacno sam znao da ce nam inter nekom frljokom dati gol. Kako samo milan ima lose stopere to je nevjerovatno mamu im obojici debilnu, zapata cuva zrak oko sebe u krugu od 5 metara a mexes 3 metra od onog nekog lika koji ni hodati nezna. vecinu golova ove sezone smo primili glavom. Na ljeto treba sve stopere poslati u 3 pm i dovesti 4 nova ovako vise sa ovim kretenima ne ide.
francobaresi je napisao/la:Nema padanja u depresiju
Svi su igrali dobro , ništa nisu loše napravili .![]()
Osim naravno stoperskog dvojca, zapata cuva duhove a onaj kosijaner sam matira abbiatia.
Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz 
Veceras šaraf i balonja strpani u đep lagano,pogotovo u 2.poluvremenu,ja ih nisam vidio
Ranko i Isus odradili svoje

Veceras šaraf i balonja strpani u đep lagano,pogotovo u 2.poluvremenu,ja ih nisam vidio

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
vas cijeli tim je bio strpan u dzep, laganosanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz
- LegendKiller
- Kontakt:
Barsa ako skonta i ubaci Pikea i Pujola u napad unistice nas glat. Samo njima na glavu i golovi ce padati kao na traci, jos ne mogu da vjerujem kako užasne stopere imamo, iducu tekmu ne igraju zbog zutih!
sanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz
Koja kontradiktornost, pa covjece dragi Šeraf dao gol, a Bog Allah Jahve kako god hoces ucinili da Balotellli se oklizne kad je 3 metra od Handanovica, da Handanovic u iducoj prilici zamalo zaradi lom ruke od siline udarca... kakvi bolan stoperi

- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Desilo se ono što sam napisao u poluvremenu, šteta fakat, ispostavi se tačnim ono što sam pisao nedavno da je Milan loš u derbi utakmicama, mada im je ovo najbolji odigrani derbi u ovoj sezoni.
Fudbal je čudna igra, večeras ste imali igru, niste pobjedili, a u nekim ranijim utakmicama niste imali igru, a osvajali ste bodove.
Fudbal je čudna igra, večeras ste imali igru, niste pobjedili, a u nekim ranijim utakmicama niste imali igru, a osvajali ste bodove.
- francobaresi
- Kontakt:
Ovaj me lik cijeli dan nasmijava svojim izjavamasanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz

Balotelli je mogao do hattricka , Shaarawy zabio , pa čak je mali De Sciglio "jeo" vaše igrače gotovo čitavu utakmicu .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- maximusdecimus
- Kontakt:
sanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz

Protiv Lazia ce biti gutavo pravo. Bez prvog stoperskog dvojca (
) i kolko sam upratio bez Montoliva (ili me sjebo komentator) . Za nadati se da ce to rijesit Balo, jer nema smisla da se u dvije utakmice ispromasuje.

Montovlio moze igrati on je odradio protiv Udina suzpenziju cini mi se... Krkic je sramota za fudbal!!!ahmad_tz je napisao/la:Protiv Lazia ce biti gutavo pravo. Bez prvog stoperskog dvojca () i kolko sam upratio bez Montoliva (ili me sjebo komentator) . Za nadati se da ce to rijesit Balo, jer nema smisla da se u dvije utakmice ispromasuje.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
ahahahahahahahahhahaasanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz

nije ga bilo stid javljat se,stidite se nacije,
a jaraneeee,koju li si ti utakmicu gledao Bgte

koje si ti poluvrijeme gledaoUrbyEmanuelson je napisao/la:ahahahahahahahahhahaasanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz
Ranko i Isus odradili svoje![]()
![]()
![]()
a jaraneeee,koju li si ti utakmicu gledao Bgte![]()

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
samo sutra ako viole dobiju bolognu bice pravo gusto za trece mjesto ta borba, ocekujem da ce sutra udine dobiti napolitance i da cemo eto smanjiti i tu razliku za jedan bod, ja sam itekako optimista da mi mozemo do drugogo mjesta i direktnog plasmana u LP 

- francobaresi
- Kontakt:
Ekipa igra sve bolje , i lično veliki sam optimista .
Večeras nas sreća nije mazila , primili smo glup gol , ali to ne može izbrisati period od 70-ak min. potpune dominacije na terenu . Svi su odigrali dobro , ali umor je možda uzeo danak u zadnjih 15-20 min. ali ništa strašno .
Idemo dalje , sad 7 dana odmora , rekao bih zasluženog odmora .
Večeras nas sreća nije mazila , primili smo glup gol , ali to ne može izbrisati period od 70-ak min. potpune dominacije na terenu . Svi su odigrali dobro , ali umor je možda uzeo danak u zadnjih 15-20 min. ali ništa strašno .
Idemo dalje , sad 7 dana odmora , rekao bih zasluženog odmora .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
vec se pocinjes vaditi,smijesan sisanjingr je napisao/la:koje si ti poluvrijeme gledaoUrbyEmanuelson je napisao/la:ahahahahahahahahhahaasanjingr je napisao/la:Najsmjesnija scena kad Krkic gura Zanettija i Montolivo ga vuce,covjek prolijece pored njih isto voz
Ranko i Isus odradili svoje![]()
![]()
![]()
a jaraneeee,koju li si ti utakmicu gledao Bgte![]()

koju si tekmu gledao ??

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.