Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 sep 2022, 21:49

Marsal je napisao/la:
21 sep 2022, 21:46
na kantonalnom nivou glasat ću za jednog ekstra momka iz Zenice koji je u SDP a za državni nivo tj Parlamentarnu skupštinu i Parlament Federacije stvarno nemam pojma za koga glasat.
Za Babaju :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 sep 2022, 21:50

Bundesliga je napisao/la:
21 sep 2022, 21:48
Samo nemoj glasat za SDA, DF I HDZ i dobar si.
To se podrazumijeva :mrgreen:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
21 sep 2022, 21:49
Poznaješ Babaju? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 sep 2022, 21:52

Marsal je napisao/la:
21 sep 2022, 21:50
Bundesliga je napisao/la:
21 sep 2022, 21:48
Samo nemoj glasat za SDA, DF I HDZ i dobar si.
To se podrazumijeva :mrgreen:
21 sep 2022, 21:49
Poznaješ Babaju? :D
Još iz studentskih dana, dernečili smo skupa po Slogi i Bosni, i u domu na Bjelavama, koliko je puta prespavao u mojoj sobi, no homo :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 21 sep 2022, 21:57

Meni se nije teško odlučiti, finansije nisu najbitnija stvar u životu (a nemam tih problema) da bih tom linijom glasao za bilo sta što vuče na crveno ( mada ne vidim da postoje veci hrsuzi od njih ,ne znam kako ce nam pomoci i finansijski, Šteta ide u kredite od 500mil?) sloboda je ponajbitnija.
jedan samo brz primjer kako bi eventualna pobjeda SDPa utjecala na mene. Komunistički manifest negira boga. KP jugoslavije sljedbenica istog manifesta negira boga, SDP je nasljednik komunisticke partije YU ( sami za sebe tvrde) također istom linijom negiraju boga. Ne zelim da sutra dođem u situaciju da se dovodi u pitanje smijem li otići na džumu ili plašiti se da budem viđen. Ah ta krasna vremena :rol: spominju ljudi kako je bilo članova partije nisu smjeli ocu doći na dženazu hahah moze ga neko iz partije vidjeti ,izgubit ce posao :rol:

Hej hocel se ovdje ikad opametnit kao u Poljskoj i Mađarskoj pa da komunizam bude zabranjen i svi njegovi simboli.
Usput , kada bih imao mogucnost da mogu glasati za PrBiH između dva kandidata Nešića i Bećirevića , fix je da bih glasao za Nešića, jeste dokazani četnik, ali pošten četnik, ima svoj stav i ne mjenja ga ,ide u crkvu , zastupa srpstvo uvijek i svugdje i zna sta je. Denis je sve u kontru, ne moze i jare i pare, fatiha ide 2 mjeseca prije izbora, do tad fata zjale...
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 sep 2022, 21:57

21 sep 2022, 21:52
Još iz studentskih dana, dernečili smo skupa po Slogi i Bosni, i u domu na Bjelavama, koliko je puta prespavao u mojoj sobi, no homo :mrgreen:
Uh, mislio sam da je stariji. Ne znam zašto :rol: on je radio sa mojim ocem nekoliko godina i tako ga znam, dobar momak, stari eto u penziji 10 godina a ovaj i dalje često nazove i pita za zdravlje. Ponekad i naleti na pivo.

Mislim i mimo toga je ok gledajući striktno politički. Sad mu je Fudo napravio veliki zulum i nepravdu, a na poslu trpi mobing jer mu je načelnica odjela iz SDA. Valjda prođe na kanton da je se kotariše makar 4 godine

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 21 sep 2022, 22:00

kolezeljovac je napisao/la:
21 sep 2022, 20:22
Nikad za komunjaru!
Čuj ovog mamlaza :rol:
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 sep 2022, 22:00

Kad pomislis da ovaj Besic ne moze biti gluplji i izvaliti vece gluposti on te demantira. Aferim. :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 sep 2022, 22:04

Za koga glasat u Sarajevu za ove "nize" nivoe, kakve face sunce ti :mrgreen:

Da li za direktoricu KCUSA koja hoce u parlament, za debilcinu Zahiragica ili za ove sto hoce da Sarajevo bude novi Dubai :urnebes:

Ipak, Miletic mi se cini kao okej opcija, ali odbija me Marjanovic, cini mi se da je dvije - tri stranke promijenio
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 sep 2022, 22:05

RollMan je napisao/la:
21 sep 2022, 21:57
Meni se nije teško odlučiti, finansije nisu najbitnija stvar u životu (a nemam tih problema) da bih tom linijom glasao za bilo sta što vuče na crveno ( mada ne vidim da postoje veci hrsuzi od njih ,ne znam kako ce nam pomoci i finansijski, Šteta ide u kredite od 500mil?) sloboda je ponajbitnija.
jedan samo brz primjer kako bi eventualna pobjeda SDPa utjecala na mene. Komunistički manifest negira boga. KP jugoslavije sljedbenica istog manifesta negira boga, SDP je nasljednik komunisticke partije YU ( sami za sebe tvrde) također istom linijom negiraju boga. Ne zelim da sutra dođem u situaciju da se dovodi u pitanje smijem li otići na džumu ili plašiti se da budem viđen. Ah ta krasna vremena :rol: spominju ljudi kako je bilo članova partije nisu smjeli ocu doći na dženazu hahah moze ga neko iz partije vidjeti ,izgubit ce posao :rol:

Hej hocel se ovdje ikad opametnit kao u Poljskoj i Mađarskoj pa da komunizam bude zabranjen i svi njegovi simboli.
Usput , kada bih imao mogucnost da mogu glasati za PrBiH između dva kandidata Nešića i Bećirevića , fix je da bih glasao za Nešića, jeste dokazani četnik, ali pošten četnik, ima svoj stav i ne mjenja ga ,ide u crkvu , zastupa srpstvo uvijek i svugdje i zna sta je. Denis je sve u kontru, ne moze i jare i pare, fatiha ide 2 mjeseca prije izbora, do tad fata zjale...
Druže, bez zafrkancije ikakve sad, ali fakat ozbiljno - posjeti odjel Psihijatrije. Mislim da nisi u najboljem psihičkom stanju i da si trenutno nalaziš u stanju bitno smanjene uračunkljivosti.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 sep 2022, 22:06

Marsal je napisao/la:
21 sep 2022, 21:57
21 sep 2022, 21:52
Uh, mislio sam da je stariji. Ne znam zašto :rol: on je radio sa mojim ocem nekoliko godina i tako ga znam, dobar momak, stari eto u penziji 10 godina a ovaj i dalje često nazove i pita za zdravlje. Ponekad i naleti na pivo.

Mislim i mimo toga je ok gledajući striktno politički. Sad mu je Fudo napravio veliki zulum i nepravdu, a na poslu trpi mobing jer mu je načelnica odjela iz SDA. Valjda prođe na kanton da je se kotariše makar 4 godine
Jest stariji od mene par godina, al smo se družili, upoznao ga preko cimera, jer je i on bio iz Zenice, pa je Babaja čest bio kod nas :D

A dobar momak stvarno, vidio sam šta je uradio sad za ovaj mandat, baš za primjer čega se sve odrekao, lik je tu jer mu je stalo i želi stvarno nešto da promijeni i popravi, kamo sreće da je više takvih kao on :salut:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 sep 2022, 22:07

Treba otvoriti temu najgluplji postovi na forumu. Ovaj Besicev bi bio tu sigurno.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 21 sep 2022, 22:08

https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-odr ... /220921003

Evo ovo npr , labilnim betama i bezbožnicima iz sdp koji ne znaju šta su ovo bi vjerovatno zasmetalo, cuj HDZ mješa vjeru i politiku bla bla , pa jebote nevjerovatno, i treba da mješaju. Jesu li katolici svi i oni i njihovi glasači ,normalno je da se okupljaju oko svojih vrijednosti , svako normalan u ovome ne bi vidii problem, pa predsjednik najmoćnije drzave na svijetu polaze zakletvu na bibliju :rol: samo komunjarama problem
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 21 sep 2022, 22:09

RollMan je napisao/la:
21 sep 2022, 22:08
https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-odr ... /220921003

Evo ovo npr , labilnim betama i bezbožnicima iz sdp koji ne znaju šta su ovo bi vjerovatno zasmetalo, cuj HDZ mješa vjeru i politiku bla bla , pa jebote nevjerovatno, i treba da mješaju. Jesu li katolici svi i oni i njihovi glasači ,normalno je da se okupljaju oko svojih vrijednosti , svako normalan u ovome ne bi vidii problem, pa predsjednik najmoćnije drzave na svijetu polaze zakletvu na bibliju :rol: samo komunjarama problem
bruda ko ti moze zabranit da klanjas jesi li dobro
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 sep 2022, 22:12

Besicev post je zatucan al je otvoren, a gori su sda spavači koji se pred kutijom sjete ovoga besicevog

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 sep 2022, 22:14

Kakav gomila gluposti hljebe dragi. Licno poznajem ljude koji namaz ne propustaju (niti su vjerovatno u zivotu), posteni ljudi da ne mogu biti posteniji, a clanovi su SDP-a. Sve islamske propise postuju, ali ajde ti to objasni zatucanom bali koji je prvo navijao za Bayern, pa se onda prebacio na City :rol:. Sta reci o tom liku.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 21 sep 2022, 22:15

Nisi trebo spominjat bajern u tom kontekstu :mrgreen:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 sep 2022, 22:16

sljivo je napisao/la:
21 sep 2022, 22:15
Nisi trebo spominjat bajern u tom kontekstu :mrgreen:
Ma nevezano za ovo. Nego da skontas s kim imas posla :mrgreen:

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 21 sep 2022, 22:19

Epidaurus je napisao/la:
21 sep 2022, 20:42
U međuvremenu smo kontaktirali pres službu SDA kako bi dobili odgovor na pitanje zašto se Bakir Izetbegović nije pojavio. Kazali su nam da, osim što u ovom trenutku nema vremena, odlučeno je da ne ide u debate na komercijalnim televizijama i da bi došao na državnu televiziju, ukoliko bi učestvovao u debati.
Ha ja bitnije je obilazit razne Serice i Tresnjevu Glavu :salut:
A u stvarnosti Bakir je odbio poziv BHRT-a koja je pozvala svih 10 kandidata, i kad ima 500 boljih izgovora mora se za laž uhvatiti
https://bhnovinari.ba/bs/2022/09/12/bh- ... -gradjana/
PS. Ovaj 1 kandidat koji jeste prihvatio nije Bakir...
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 21 sep 2022, 22:20

Surreal je napisao/la:
21 sep 2022, 22:09

bruda ko ti moze zabranit da klanjas jesi li dobro
Pajdo polako ,to ja tako naglašavam ponekad da ostavim jači dojam.

Evo ti Kina i njeni centri za reedukaciju. Tamo vlada veći SDP od ovog našeg ( KP Kine) ista ta je vjerovatno zvjezda vodilja ovom SDPu, kao i komunisti Rusije, i te ex Kpj iz cijelog svijeta , ne znam mozel ko provjeriti je li SDP ,dio nekog tog saveza crvenih na nivou svijeta tako nesto... :rol: samo hapsit , zatvarat, gole otoke ,gulage , kakvi neistomisljenici i pm :rol: dje ces to. E sad ce neko reci da pretjerujem, ali ko nam moze garantovat ,da SDP opet nece pokusati nesto slicno? Ne bi mozda u 4 godine vladavine ,ali u 8 ili 12 ,20??

slika

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 21 sep 2022, 22:21

Koji **** ovaj piše? :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, RobertHrkac555, Rosicky i 7 gostiju.