Za Babaju

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Za Babaju
To se podrazumijeva
Poznaješ Babaju?
Još iz studentskih dana, dernečili smo skupa po Slogi i Bosni, i u domu na Bjelavama, koliko je puta prespavao u mojoj sobi, no homo
Uh, mislio sam da je stariji. Ne znam zaštorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 21:52Još iz studentskih dana, dernečili smo skupa po Slogi i Bosni, i u domu na Bjelavama, koliko je puta prespavao u mojoj sobi, no homo![]()
Druže, bez zafrkancije ikakve sad, ali fakat ozbiljno - posjeti odjel Psihijatrije. Mislim da nisi u najboljem psihičkom stanju i da si trenutno nalaziš u stanju bitno smanjene uračunkljivosti.RollMan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 21:57Meni se nije teško odlučiti, finansije nisu najbitnija stvar u životu (a nemam tih problema) da bih tom linijom glasao za bilo sta što vuče na crveno ( mada ne vidim da postoje veci hrsuzi od njih ,ne znam kako ce nam pomoci i finansijski, Šteta ide u kredite od 500mil?) sloboda je ponajbitnija.
jedan samo brz primjer kako bi eventualna pobjeda SDPa utjecala na mene. Komunistički manifest negira boga. KP jugoslavije sljedbenica istog manifesta negira boga, SDP je nasljednik komunisticke partije YU ( sami za sebe tvrde) također istom linijom negiraju boga. Ne zelim da sutra dođem u situaciju da se dovodi u pitanje smijem li otići na džumu ili plašiti se da budem viđen. Ah ta krasna vremenaspominju ljudi kako je bilo članova partije nisu smjeli ocu doći na dženazu hahah moze ga neko iz partije vidjeti ,izgubit ce posao
![]()
Hej hocel se ovdje ikad opametnit kao u Poljskoj i Mađarskoj pa da komunizam bude zabranjen i svi njegovi simboli.
Usput , kada bih imao mogucnost da mogu glasati za PrBiH između dva kandidata Nešića i Bećirevića , fix je da bih glasao za Nešića, jeste dokazani četnik, ali pošten četnik, ima svoj stav i ne mjenja ga ,ide u crkvu , zastupa srpstvo uvijek i svugdje i zna sta je. Denis je sve u kontru, ne moze i jare i pare, fatiha ide 2 mjeseca prije izbora, do tad fata zjale...
Jest stariji od mene par godina, al smo se družili, upoznao ga preko cimera, jer je i on bio iz Zenice, pa je Babaja čest bio kod nasMarsal je napisao/la: ↑21 sep 2022, 21:57Uh, mislio sam da je stariji. Ne znam zaštorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 sep 2022, 21:52Još iz studentskih dana, dernečili smo skupa po Slogi i Bosni, i u domu na Bjelavama, koliko je puta prespavao u mojoj sobi, no homo![]()
on je radio sa mojim ocem nekoliko godina i tako ga znam, dobar momak, stari eto u penziji 10 godina a ovaj i dalje često nazove i pita za zdravlje. Ponekad i naleti na pivo.
Mislim i mimo toga je ok gledajući striktno politički. Sad mu je Fudo napravio veliki zulum i nepravdu, a na poslu trpi mobing jer mu je načelnica odjela iz SDA. Valjda prođe na kanton da je se kotariše makar 4 godine
bruda ko ti moze zabranit da klanjas jesi li dobroRollMan je napisao/la: ↑21 sep 2022, 22:08https://www.klix.ba/vijesti/bih/hdz-odr ... /220921003
Evo ovo npr , labilnim betama i bezbožnicima iz sdp koji ne znaju šta su ovo bi vjerovatno zasmetalo, cuj HDZ mješa vjeru i politiku bla bla , pa jebote nevjerovatno, i treba da mješaju. Jesu li katolici svi i oni i njihovi glasači ,normalno je da se okupljaju oko svojih vrijednosti , svako normalan u ovome ne bi vidii problem, pa predsjednik najmoćnije drzave na svijetu polaze zakletvu na biblijusamo komunjarama problem
Ma nevezano za ovo. Nego da skontas s kim imas posla
A u stvarnosti Bakir je odbio poziv BHRT-a koja je pozvala svih 10 kandidata, i kad ima 500 boljih izgovora mora se za laž uhvatitiEpidaurus je napisao/la: ↑21 sep 2022, 20:42Ha ja bitnije je obilazit razne Serice i Tresnjevu GlavuU međuvremenu smo kontaktirali pres službu SDA kako bi dobili odgovor na pitanje zašto se Bakir Izetbegović nije pojavio. Kazali su nam da, osim što u ovom trenutku nema vremena, odlučeno je da ne ide u debate na komercijalnim televizijama i da bi došao na državnu televiziju, ukoliko bi učestvovao u debati.![]()
Pajdo polako ,to ja tako naglašavam ponekad da ostavim jači dojam.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, RobertHrkac555, Rosicky i 7 gostiju.