FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 16:57

ALADINN je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Ja mislim da ima vec tema o **** upravi, zasto raspravljate ovdje vise o njima?
Ti uzivas u majklovom optimizmu. Fino. Uzivas u nebulozama koje iznosi lik koji je posle utakmice sa Rudarom 1:1 pricao kako ce sarajevo bit prvak i lozio raju.

Da imalo volis klub i ti bi tjerao kugu a ne slijepo posmatrao.
Da ih tjeram preko foruma za kojeg nisu nikad culi, sta cu postici s tim?
Ako ti se tjera znas gdje se ide, a ne otkad si se registrovao samo ista prica. Zbog toga je dosta aktivnih forumasa otislo sa ove teme.
Amer Dupovac!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 16:59

Rahma je napisao/la:Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Nemoj patetike, nego mi odgovori na pitanje! Mora se pisati o upravi i transferima, da igramo evropu, mozda bi danas pisali o protivniku kojeg smo dobili. Posto nema evrope, pisemo o onima koji su nam je i oduzeli!
Bahati, bahati Željkan!
1946

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:00

Rahma je napisao/la:
ALADINN je napisao/la:
Ti uzivas u majklovom optimizmu. Fino. Uzivas u nebulozama koje iznosi lik koji je posle utakmice sa Rudarom 1:1 pricao kako ce sarajevo bit prvak i lozio raju.

Da imalo volis klub i ti bi tjerao kugu a ne slijepo posmatrao.
Da ih tjeram preko foruma za kojeg nisu nikad culi, sta cu postici s tim?
Ako ti se tjera znas gdje se ide, a ne otkad si se registrovao samo ista prica. Zbog toga je dosta aktivnih forumasa otislo sa ove teme.
Ne citaju a demantuju navode koji su se i pojavili na forumu? Malo si kontradiktoran drug.

Forum ti je tribina kad nema utakmiva, tako da itekako je bitno. Na ovom forumu se kroji stav navijaca FKS-a !
S istinom sam davno složio pakt

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 17:03

joker90 je napisao/la:
Nemoj patetike, nego mi odgovori na pitanje! Mora se pisati o upravi i transferima, da igramo evropu, mozda bi danas pisali o protivniku kojeg smo dobili. Posto nema evrope, pisemo o onima koji su nam je i oduzeli!
Pitanje ti je bilo takvo da ne mogu dati odgovor.
Za Evropu su krivi igraci i Jesic, za Jesica i igrace je kriva uprava, ne sporim. Ne branim nikoga, ali covjece dosadili ste vise s njima u picku materinu. Ako nemate sta drugo pisati, ne pisite. Samo se ponavljate!

*Ali ne mogu ni toga da se nekom mater psuje u koga si se do jucer kleo.
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 20 jun 2016, 17:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Amer Dupovac!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 20 jun 2016, 17:03

Kad potpisuje krilo i stoper?
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 20 jun 2016, 17:05

Francesko Toti javi se! Jesi li ziv covjece, nema te 10 dana...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:05

Rahma i meni je dosadilo pisanje majkla, pa sta ja fu mogu????

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 17:09

ALADINN je napisao/la:Rahma i meni je dosadilo pisanje majkla, pa sta ja fu mogu????
Stavi ga na ignore i rijeseno, tako su mnogi uradili. Meni nije dosadan, ne znam da li je ista lose napisao pa da mi smeta? Mozda malo pretjeruje sa ovim informacijama o novim igracima, ali ima vise takvih na ovoj temi.
Amer Dupovac!

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:10

Rahma je napisao/la:
ALADINN je napisao/la:Rahma i meni je dosadilo pisanje majkla, pa sta ja fu mogu????
Stavi ga na ignore i rijeseno, tako su mnogi uradili. Meni ne smeta, ne znam da li je ista lose napisao da mi smeta? Mozda malo pretjeruje sa ovim informacijama o novim igracima, ali ima vise takvih na ovoj temi.
Stavi i ti nas na ignore i uzivaj u svom bajnom svijetu .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 17:12

Rahma je napisao/la:
Stavi ga na ignore i rijeseno, tako su mnogi uradili. Meni nije dosadan, ne znam da li je ista lose napisao pa da mi smeta? Mozda malo pretjeruje sa ovim informacijama o novim igracima, ali ima vise takvih na ovoj temi.
Lik trola godinu dana i fura raju, tebi je to ok? A moje pitanje je bilo prejednostavno i moze se dati odgovor, naravno ko hoce. Zasto ne rade svoj posao kako treba kako kazes?

1.Lopovi su i taldzije
2. Nesposobni su za funkcije na kojima se nalaza

U oba slucaja moraju ici, tek kad odu onda ce se prestati prozivati i o njima pisati! Do tad stavi nas destak na ignore ko mi Majkla i to je to! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 17:13

Necu onda imati od koga sta procitati. Otjerali ste ljude sa drugacijim misljenjem od vaseg.
Dosta od mene oko ovoga.
Amer Dupovac!

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 20 jun 2016, 17:17

ALADINN je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
Stavi ga na ignore i rijeseno, tako su mnogi uradili. Meni ne smeta, ne znam da li je ista lose napisao da mi smeta? Mozda malo pretjeruje sa ovim informacijama o novim igracima, ali ima vise takvih na ovoj temi.
Stavi i ti nas na ignore i uzivaj u svom bajnom svijetu .
Od tvojih 55 postova svaki je bio negativan prema upravi, klubu, mogucim transferima itd.itd.
Ohladi malo, pusti ljude da pisu nesta pozitivno, losa sezona bila nije prva, losi potezi uprave svakako ali nije ni prva i zadnja uprava koja je grijesila.
Treba smanjit malo ocekivanja, duple krune, pisanje po sirotinji, setanje ligom to je samo prica za malu djecu, pogledaj unazad par godinai vidjet ces broj titula i osvovjenih duplih kruna i samim time gdje je FK. Sarajevo.
Lp

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 17:18

U tom slucaju, jako mi je zao sto su beskicmenjaci i sto su tako lako podvili rep! Takvi nam i ne trebaju.
Bahati, bahati Željkan!
1946

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:23

isko1807 je napisao/la:
Od tvojih 55 postova svaki je bio negativan prema upravi, klubu, mogucim transferima itd.itd.
Ohladi malo, pusti ljude da pisu nesta pozitivno, losa sezona bila nije prva, losi potezi uprave svakako ali nije ni prva i zadnja uprava koja je grijesila.
Treba smanjit malo ocekivanja, duple krune, pisanje po sirotinji, setanje ligom
to je samo prica za malu djecu, pogledaj unazad par godinai vidjet ces broj titula i osvovjenih duplih kruna i samim time gdje je FK. Sarajevo.
Lp
Jel fakat, al fakat treba da ti lijepim sve sramote ponovo koje nemaju veze sa zelenim terenom a bacile su toliku ljagu na ime kluba da su nam se i djeca smijala!?! Jel fakat trebam?

Zbog takvih poput vas, i jesmo u ovakvom ku*cu!! Cuj ne treba ocekivat duplu krunu a imas budzet od 7 miliona u *****oj bosanskoj ligi.
Cuj smanji ocekivanja, pa DOKLE DA IH SMANJIM? Da od sad ocekujem da nad sloboda guzi po 0:2 a ne 0:4? Da nekim CUDOM protiv mladosti uspijemo izvuc 3 boda u gostima?

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 jun 2016, 17:27

isko1807 je napisao/la:Ohladi malo, pusti ljude da pisu nesta pozitivno, losa sezona bila nije prva, losi potezi uprave svakako ali nije ni prva i zadnja uprava koja je grijesila.
Treba smanjit malo ocekivanja, duple krune, pisanje po sirotinji, setanje ligom to je samo prica za malu djecu, pogledaj unazad par godinai vidjet ces broj titula i osvovjenih duplih kruna i samim time gdje je FK. Sarajevo.
Lp
Hajde ti isko ziv bio nadji nesto pozitvno za prvi tim.
Koliko daleko ici sa smanjenjem ocekivanja. Sta je ispod neosvajanja Evrope. Evo mogu ocekivati da cemo izbjeci borbu za opstanak. Mozemo li ovo prihvatiti - kao ekonomski daleko najjaci klub u drzavi. Ja sam gledao HSV na Kosevu a sada samo da ne ispadnemo u jednoj od najgorih liga Evrope. Svaka ti cast.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 17:32

Znamo ljudi, skontali smo. Uprava je grijesila, to svako zna, ALI NISTA SE NECE PROMJENITI VASIM KRITIKAMA NA FORUMU, Tan o svemu odlucuje.
Amer Dupovac!

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:36

Rahma je napisao/la:Znamo ljudi, skontali smo. Uprava je grijesila, to svako zna, ALI NISTA SE NECE PROMJENITI PISANJEM NA FORUMU, Tan o svemu odlucuje.
Ne odlucuje on nista. On jednom godisnje dodje na skupstinu, dino mu kaze godina je bila uspjesna i on ode nazad.
Dakle zna se ko o svemu odlucuje.

I jesi ti procitao post koji sam tebi napisao iznad?! Hoces da se citiram? Evo da ti se citiram
ALADINN je napisao/la: Ne citaju a demantuju navode koji su se i pojavili na forumu? Malo si kontradiktoran drug.

Forum ti je tribina kad nema utakmiva, tako da itekako je bitno. Na ovom forumu se kroji stav navijaca FKS-a !

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 jun 2016, 17:42

Burberry46 je napisao/la:Kad potpisuje krilo i stoper?
Dosao je Crnkic,trenirao je danas, ceka papire da zavrsi.Stoper bi trebao ubrzo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2016, 17:43

Rahma je napisao/la:Necu onda imati od koga sta procitati. Otjerali ste ljude sa drugacijim misljenjem od vaseg.
Dosta od mene oko ovoga.
Joj koja nebuloza!
Pa forumi i jesu da ljudi sa RAZLICITIM misljenjima tu pisu i da se po po trebi raspravljaju,verbalno konfrontiraju,razmjenjuju RAZLICITA misljenja itd.,i sl.
I sad neko nekog otjerao zato sto ima drugacije misljenje i isto promovise i brani.
Ali je zanimljiva stvar sto ima pojedinaca koji kadgod udu na forum te momente iskoriste u tome da pokrenu pricu oko uprave i onda kad dobiju odgovore onda kazu slicno ovome sto si ti rekao sada.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 jun 2016, 17:44

Rahma je napisao/la:Znamo ljudi, skontali smo. Uprava je grijesila, to svako zna, ALI NISTA SE NECE PROMJENITI VASIM KRITIKAMA NA FORUMU, Tan o svemu odlucuje.
Ako ti smeta nas stav, ne citaj nas.
Ako ti smetaju nasa skandiranja na utakmicama, i nase akcije. Ne dolazi.
I prestani biti dosadan.
Mi svoje, ti svoje.

Vodi, prati ili se skloni. Oduvjek bilo geslo Hz.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.