Iskreno iznenadjen sam sa ovim...aleksandar_veliki je napisao/la:Janković je solidan igrac, mogao bi biti pojacanje, no zavisi od toga kako ce se prilagoditi. Uz duzno postovanje Velezu, nije isto igrati u dresu Rodjenih i Zeljeznicara. Jedan klub mu je nudio 40.000 KM za godinu, naravno zajedno s lovom na ruke, no Zeljina ponuda je bila dobro veca, tako da nije on bas jeftin...Minjore je napisao/la:To je to. Recimo zasto Antolovicu davati platu 5200 km kad to mozes podijelitu na dva veca talenta od njega, a usput nasu djecu, Kjosevskog i Cutahiju. Tako je za sve igrace. Npr Vareinu platu podijelis na Amira i Dzenisa. Jankovic ne trazi nista enormno i kako sam cuo od ljudi bliskih klubu nije bilo puno prohtjeva i lahko smo se dogovorili s Jankovicem. Mislim da bi uz Zolja i Zakarica imali ekipu da se ravnopravno bori za prva tri mjesta iducu sezonu. Steta za onog Filipovica iz Drine, momak je relativno mlad i ima odlican "smek" za gol, dobro bi nam dosao zbog sirine klupe..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Niko nije pojacanje dok to ne pokaze na terenu pogotovo ako je iz Veleza jer ko god je dosao nama skoro niko nije bio igrac kad se Obada sjetim sve me zaboli ko da zaborave igrat lopte.aleksandar_veliki je napisao/la:Janković je solidan igrac, mogao bi biti pojacanje, no zavisi od toga kako ce se prilagoditi. Uz duzno postovanje Velezu, nije isto igrati u dresu Rodjenih i Zeljeznicara. Jedan klub mu je nudio 40.000 KM za godinu, naravno zajedno s lovom na ruke, no Zeljina ponuda je bila dobro veca, tako da nije on bas jeftin...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Iskreno, mislim da ti niko nece dati spisak upravo zbog tvog "sluzbenog" staza na forumu...LeoMessi je napisao/la:Ako ko ima slikica duplih bht liga nek se javi u pp,a Jankovic je dobar igrac i zna desnom i lijevom pravi znalac koji ce biti od velike koristi jos Zakaric i zadnji vezni i bili bi kandidati za titulu nego ako moze neko u pp taj famozni spisak bio bi zahvalan
Ma sta svi hoce spisak, sam procijenis, ako si gledao PLBiH pogodit ces 5 od tih 10 sa "spiska". Ono sto se uklapa nama finansijski i po pozicijama.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Ako je Eldar bio jedan od ponajboljih kakvi su nam ostali bili pobogu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Jok, Eldar bio jedan od najboljih igraca...![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Ironija, buraz, ironijabagrcavi je napisao/la:Ako je Eldar bio jedan od ponajboljih kakvi su nam ostali bili pobogu.Baja_Zvjerka je napisao/la:Jok, Eldar bio jedan od najboljih igraca...![]()
![]()
![]()
Igra zadnjeg veznog a bježi od igrača, u duelima ko kakva baba.
Nadam se da nece biti kao Obad kojeg spominjes ili Colic,Skaljic pa Drakul(RIP).Od igraca iz Veleza najbolje su se pokazali Kajtaz i Vladavicpile87 je napisao/la:Niko nije pojacanje dok to ne pokaze na terenu pogotovo ako je iz Veleza jer ko god je dosao nama skoro niko nije bio igrac kad se Obada sjetim sve me zaboli ko da zaborave igrat lopte.aleksandar_veliki je napisao/la:Janković je solidan igrac, mogao bi biti pojacanje, no zavisi od toga kako ce se prilagoditi. Uz duzno postovanje Velezu, nije isto igrati u dresu Rodjenih i Zeljeznicara. Jedan klub mu je nudio 40.000 KM za godinu, naravno zajedno s lovom na ruke, no Zeljina ponuda je bila dobro veca, tako da nije on bas jeftin...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- champions1921
Samo još zadnji vezni i lijevo krilo.. Ako bude odlazaka ovih standardnih i njihove pozicije zakrpiti i to je to.. Onda pripreme odraditi maksimalno i ja se ne sikiram za narednu sezonu.. Naravno da i logistika mora biti na nivou.. Uprava se mora maksimalno potruditi da ispostuje igrače..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 05 jun 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Po ko zna koji put cu ponoviti.Hajmo imati malo vise povjerenja u strucni stab i ljude u klubu.Svima ce Nam biti bolje.
nazalost drug toliko smo izvarani u zadnje vrijeme da je tesko ljudima da vjeruju viseDANDY je napisao/la:Po ko zna koji put cu ponoviti.Hajmo imati malo vise povjerenja u strucni stab i ljude u klubu.Svima ce Nam biti bolje.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
oni koji su bili dobri u utakmicama protiv nas redovno bi se dobro pokazali i kod nas, posljednji đelmić i kokot. pa realno, frajer bi trebao biti u najgorem slučaju dobra opcija za rotaciju. ovu polusezonu rotaciju i klupu nismo ni imali u smislu da donese neki pozitivan efekat, bez obzira što nismo igrali kup, a nije bilo ni povreda.
a htio ga je oda koji je valjda zaslužio bar malo povjerenja ovom polusezonom.
Sa Eldarovim odlaskom smo se već pojačali. Nema Eldara nema nerviranja
Re: RE: Re: FK Željezničar
Zat ova polusezona nije dokaz da im se treba vjerovati.Oda je moze se neko slagati ili ne slagati,pogodio sa pojacanjima.Eh sad sto ih ke dobio malo kasno to je druga stvar.delinjo je napisao/la:nazalost drug toliko smo izvarani u zadnje vrijeme da je tesko ljudima da vjeruju viseDANDY je napisao/la:Po ko zna koji put cu ponoviti.Hajmo imati malo vise povjerenja u strucni stab i ljude u klubu.Svima ce Nam biti bolje.
- champions1921
Previše se pretjeruje sa Eldarom.. On je prosječan fudbaler ali je opet solidno odradio sezonu.. Niti je specijalno los niti dobar.. Jedan je od najstandardnijih u polusezoni u kojoj nismo imali poraza.. Valjda i to nešto govori..
BUDI ŽELJO !!!
In Oda we trust, vise vjerujem njemu nego ovom neandretalcuChWilla je napisao/la:oni koji su bili dobri u utakmicama protiv nas redovno bi se dobro pokazali i kod nas, posljednji đelmić i kokot. pa realno, frajer bi trebao biti u najgorem slučaju dobra opcija za rotaciju. ovu polusezonu rotaciju i klupu nismo ni imali u smislu da donese neki pozitivan efekat, bez obzira što nismo igrali kup, a nije bilo ni povreda.

Po meni nam fali i jedan stoper mozda
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Ako ga je Oda htio, a jeste, onda nema potrebe komentarisati negativno. Druga stvar ako Aco kaze da smo ga platili malo skuplje onda i vrijedi. Volio bi samo neki snimak utakmice da vidim.
Bice prekomanda dva mlada stopera u prvi tim i imamo ovu trojicu i dosta.
valjajul nam ti stoperi iz omladinskog ?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
izvini nisam stigao da ti posaljem a nisam u mogucnosti vise,pozz brate i izviniblack64 je napisao/la:valjajul nam ti stoperi iz omladinskog ?
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.