Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MosaLjoze1921 je napisao/la:![]()
![]()
odlican igrac,koji koristi i lijevu i desnu noguDinara je napisao/la:Sretan Zubandan! Zna li neko nešto više o igraču koji nam dolazi,ovaj Janković? Čitam izjavu Zeljkovića gdje je rekao da mu Željo neće produžiti ugovor jer reže budžet. Valjda će biti love da se skrpimo za el. i iduću sezonu.
Odlično ako je takodelinjo je napisao/la:odlican igrac,koji koristi i lijevu i desnu noguDinara je napisao/la:Sretan Zubandan! Zna li neko nešto više o igraču koji nam dolazi,ovaj Janković? Čitam izjavu Zeljkovića gdje je rekao da mu Željo neće produžiti ugovor jer reže budžet. Valjda će biti love da se skrpimo za el. i iduću sezonu.
a sto se tice Zeljkovica moje neko misljenje je da tu poziciju desnog beka cuvaju za Memiju i da traze nacin da se ostalih rijese na njegovoj poziciji,dolazak jankovica ide u prilog tome,da cemo vise igraca dovoditi u ofanzivi nego u defanzivi,to je moje misljenje pozzDinara je napisao/la:Odlično ako je takodelinjo je napisao/la:odlican igrac,koji koristi i lijevu i desnu noguDinara je napisao/la:Sretan Zubandan! Zna li neko nešto više o igraču koji nam dolazi,ovaj Janković? Čitam izjavu Zeljkovića gdje je rekao da mu Željo neće produžiti ugovor jer reže budžet. Valjda će biti love da se skrpimo za el. i iduću sezonu.
Yebote ja i zaboravio za te pare.MrRiccoli je napisao/la:Prije svega sretan zubandan. Jeste da se ponavlja po sto puta ali šta li je sa mersinom i slučajem šehić ne zaboravimo da nam plivaju 500.000 KM
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.