Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 15:30

King Kenny je napisao/la:Pjesma za alfu...

alfarouqaminu novi je clan
sakuplja postove iz dana u dan
Nba mu je omiljena tema
al opet nema gdje ga nema
u jednom postu smajlica milion
ma ne moze ih pokupiti ni kamion
i tako on pise iz sata u sat
iz dana u dan
i nada se da nece
dobiti ban...

Sretna nova godina unaprijed,lepo se provedite i nemojte se napit previse,da me ne sramotite..
uzivajte.... :D
bravo king kenny bravo,ajmo jedan aplauz :D :D :D :D :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2010, 15:31

Ovako je besedio Ekrem

- Bravo ti ga, bate!
- Vrlo dobar si čovek!
- Veri gud, bate!
- Boli me dik!
- Tako mi moja četiri sina: Enisa, Verdina, Hajrudina, Barata
- Monoseksualac je čovek koji može da je*e čoveka, ženu i životinju

Najbolji muvi je „Takanik“!

Verovatno ni sam Leonardo Dikaprio nije nikada čuo za Ekremov omiljeni film - „Takanik“, iako je, kako se ispostavilo nakon prevođenja na srpski, u njemu igrao glavnu ulogu!
- Na ovom svetu meni najviše omiljeni film „Takanik“, to je bila istina od filma, filmovi nisu istina 100 odsto, ali ovo je stvarno istina. To je muvi o brodu koji je potonuo dole i mnogo ljudi je umrlo. Gledati ga bar 33 puta. Ko ga ne pogleda, nema pojma o životu - od srca je preporučio Jevrić.

Prođi sa mnom kroz crveno!

Kada Ekrem reši da ima seks, ništa ga neće sprečiti u tome! Ni žena iz Njujorka grada, niti kamere.
- Vesna, ja volim kad ti imaš menstruaciju - rekao je Jevrić, kada se Vendi pravdala da ne može da ima seks zbog „onih dana“.

Pas je*e bolje od čoveka!

Ako ste se ikada pitali kakve su životinje dok rade one stvari, pitajte „doktora za seks“ Jevrića!
- Da žena zna kako pas je*e, nikada muža pustila ne bi! Tako svi kažu, a i jeste tako - reče Jevrić.

Kurdon se koristi da štiti dik!

Bezbedan seks bez kurdona je nezamisliv! Ne verujete? Pitajte Ekrema.
- Ako ne koristite kurdon, dobićete sidu! Svaka se žena udaje za seks i čovek se ženi za seks. A sida može da se prenese ako su mene prljave ruke i ako se ne izapereš dobro. Jedini problem je što kada koristiš kurdon, osetiš samo 80 posto seksa. Kurdon se koristi da bi se zaštitio dik - to je teorija Jevrića!

Majstor za pedikir!

Ne razmišljajući da li su te iste Vendijeve noge bile u štali, poljskom toaletu ili na nekom još prljavijem mestu, Ekrem ih je stavio sebi u usta!
- Ovo je najveći znak da se volimo! Ljubim te u noge jer je to najbolji znak za sve - pričao je pevač dok je lizao Vukelićevoj tabane.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 dec 2010, 15:32

slika

Tag: Bosco,Emir_ZENICA,legenda reala,Mandrax,Citizen_X,Frutek,Brazzo,Lilly,Willy,Devil,Alfa,T MAC,Unica Liverpool,majestic24,Interista di cuore ,King Kenny,Cartman,MOZAK,sikirica,Monolog,Geronimo,Ted Mosby,dema,Saltycityattack,Lejla,johnyx,samir_tm,NoName,omerbavarac,sekretar 123456,Analitico,Ahmo,Hairlija,Gunners,Romario,Edin_TM,stole od bora,ultastyle_tz,Probisvjet,Ponos Torina,juventus 0244,,Target,slatinash,neno 4 itd.. nisam mogao sve napisat,treba vremena ;)
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 31 dec 2010, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 15:33

legenda reala je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:opet Bosco Buha ,savjetnik ,a evo i dobar pjevač vidimo

a jes i bio dobar onaj Takanik,jeste ga vi ikad gledali

alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
sta mozes ocekivati od ekrema, nego takanik :D

ali ,najači mi je bio kad je vidio ,svoj profil ,ušuti se ni jedne ne progovori više ,on mislio oni ne snimaju sve samo ponekad
a kad su ostali njih šest u finalu ,on njima kaže sutra se fino ponašajte nemojte se zajebavat ,sutra finale sve snimaju
:D :D :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Ma cuti to nije nista, lik shvatio da se snima nakon 50dana, a boki vice na bubicu zadruga a on se odmah smiri jer misli da ce ga diskvalifikuju...a najjaci je kada se kune cetiri mi sina,a laze ko pas....jadna ta deca...a tek kakav je lopov to je svima pokazao :D

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 dec 2010, 15:40

hvala ti harry druze moj :lol:

ma ja sam vec gotov...da ne pisem gluposti zavrsit cu na onoj temi : Najsmjesniji postovi :lol:
A C A B !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 dec 2010, 15:46

Braco je li spremno sve za veceras,ja evo sada dosao iz nabavke pun golf jbt. :lol:
Ostalo mi jos samo da namestimo plejke i da zabava pocne. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2010, 15:50

haj odo ja ;)

SRETNA VAM NOVA GODINA SVIMA :D :D :D :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 15:51

Devil je napisao/la:Braco je li spremno sve za veceras,ja evo sada dosao iz nabavke pun golf jbt. :lol:
MA DA SVE SPREMNO,BICE LUDNICA :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 dec 2010, 15:52

Devil je napisao/la:Braco je li spremno sve za veceras,ja evo sada dosao iz nabavke pun golf jbt. :lol:
Ja sam to sa rajom radio prije 5-6 god , kad sam imao 20 god :D ove noci ja i draga sami u stanu 8-) :mrgreen:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 31 dec 2010, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 dec 2010, 15:52

Hvala harry . :)

A večeras će biti dobro gledati emisiju u 18 kad Ekrem vidi šta je sve radio, pitanje hoće li uopšte doći u emisiju :D . Kako se sjebo kad je pogledao profil. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 31 dec 2010, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 15:53

juznjak> je napisao/la:
Ja sam to sa rajom radio prije 5-6 god :D ove noci ja i draga sami u stanu [img]Sretna%20nova%202011.%20godina![/img] 8-) Btw : sretna nova svima .
juznjak,veceras ce pasti s.x? :D

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 31 dec 2010, 15:54

harry_90 je napisao/la:slika

Tag: Bosco,Emir_ZENICA,legenda reala,Mandrax,Citizen_X,Frutek,Brazzo,Lilly,Willy,Devil,Alfa,T MAC,Unica Liverpool,majestic24,Interista di cuore ,King Kenny,Cartman,MOZAK,sikirica,Monolog,Geronimo,Ted Mosby,dema,Saltycityattack,Lejla,johnyx,samir_tm,NoName,omerbavarac,sekretar 123456,Analitico,Ahmo,Hairlija,Gunners,Romario,Edin_TM,stole od bora,ultastyle_tz,Probisvjet,Ponos Torina,juventus 0244,,Target,slatinash,neno 4 itd.. nisam mogao sve napisat,treba vremena ;)
Rođen s tobom da budem

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 31 dec 2010, 15:55

juventus 0244 je napisao/la:Hvala harry . :)

A večeras će biti dobro gledati emisiju u 18 kad Ekrem vidi šta je sve radio, pitanje hoće li uopšte doći u emisiju :D . Kako se sjebao kad je pogledao profil. :mrgreen:

Ja jedva čekam ,da se dobro ismijem ,pred novu godinu ,samo da hoće doći,ma mora

jesi vidio ,ma on mislio da samo ponekad snimaju

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 dec 2010, 15:57

sex na ex moj alfa slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 15:58

A večeras će biti dobro gledati emisiju u 18 kad Ekrem vidi šta je sve radio, pitanje hoće li uopšte doći u emisiju :D . Kako se sjebao kad je pogledao profil. :mrgreen:

Ja jedva čekam ,da se dobro ismijem ,pred novu godinu ,samo da hoće doći,ma mora

Ali jel znas sta mi je najdraze???Covek je toliko bio uveren da ima toliko fanova,a ono tih sedam miliona pogledalo da vidi kakvo je to sra.e a on se utripovao da ima toliko fanova....sada je valjda shvatio da nema fanova na prste da izbroji... :D ...Ali peva kao da stenje dok kenja :D

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 16:00

juznjak> je napisao/la:sex na ex moj alfa slika
opasan si nemoj da preterujes, ipak noc je duga :D ...salim se uzivaj,sretno ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 31 dec 2010, 16:05

Mislim da mora doci jer po ugovoru je duzan, bar tako sam nesto cuo, ako ne bi dosao placao bi penale. Jos ona sestra kao bilder stala kod one Vendi ludnica :mrgreen: .

Baš tako da se dobro ismijem i onda veceras :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 dec 2010, 16:08

Eh, napustam vas i ja, zeLim vam od srca dobar provod veceras, i sve najboLje u doLazecoj 2011 godini, puno sreće, zdravLja, ljubavi, para itd itd :mrgreen: Vidmo se 2.1.2011g aBd :)

i za kraj, ono sto ce vecina nas cuti veceras pri polasku od kuće: pamet u glavu :lol:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 dec 2010, 16:09

bila bi fora da tokom emisije ispadne fajt :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 31 dec 2010, 16:10

Nahebo sam sad,bacio sam petardu u zgradi,odjeknulo kao da je bomba bacena,odmah ove starkelje nazvale policiju :evil: bem ih strasljive..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.