FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 04 jun 2015, 15:29

tm8782 je napisao/la:Vec je Zrinjski doveo dva pojacanja, ljudi znaju sta hoce. Dok kod nas Alihodzic digne dupe i "procjeni" igraca slavice se Nova Godina 2016.
Zrinjski doveo dva odlična igrača besplatno. Hare je jedna od najslabijih karika u klubu, zna se šta je posao sportskog direktora i kakve osobine trebaju za tu funkciju, moraš biti prodoran, sposoban, namazan a on nema ništa od tih osobina, ako ti ne znaš procijeniti kvalitet igrača a sportski si direktor i to ti je posao onda daj ostavku i dopusti nekome ko zna da radi to. Hare je legenda kluba samo se bojim da ako nastavi ovako da "radi" da će doživjeti sudbinu Džele i kompanije..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jun 2015, 15:34

@Neandertalac
Meni je sasvim ok kada ti ili bilo ko drugi napise nesto u negativnom kontestu. Pa evo vidi se iz prilozenog u ovom clanku na ovom portalu, ako je to uopste istina, a ne bi ovaj portal dotakao takvu recenicu da je neistina, kako Zeljkovic kaze da su mu u klubu rekli da se reze budzet i da nece vise placati platu kakvu je on zaradjivao u klubu. To odmah jasno govori da situacija sa parama nije dobra.
I nema problema, ne moraju raja pisati kako je sve dobro i kako je sve zlatno i kako uprava radi odlicno itd itd.
Ovde ima nekoliko ljudi koji su bliski sa klubom, prema nekim informacijama ima ih i koji rade neke poslove u klubu a pisu ovde. E sada, imas evo kako kazes i ti nekih informacija, i one su dijametralno suprotne od ovih drugih ljudi koji pisu a relativno su bliski klubu.
Ti si dobar lik, ja bih rekao odlican, i ja znam da ti mnogo volis Zelju. To sam se uvjerio.
Ja sam ipak za svaku vrstu razgovora, bila ona negativna ili pozitivna, o svemu mozemo i trebamo razgovarati. Ali na pravi nacin.
Ako imas neka saznanja, a ne svidjaju ti se, podijeli to sa nama, samo neka bude malo jasnije. Spomenes samo ukratko neke stvari, postavis pitanje, ko je menadzer, pa onda samo ubacis ime npr Dade Sadikovica itd. A onda bi pricu prebacio mozda na pp, jer nije kao za foruma. Ja bih to na tvom mjestu drugacije. Napisi sve sto znas i nemoj reci izvor svoje informacije. Evo neki clanovi foruma ti repliciraju i daju ti druge informacije, a malo detaljnije to iznose.
Ti samo ukratko spomenes neke talove, ili nesto tipa vidjecemo za mjesec dana, ili neka menadzerstva. Daj to napisi. Napisi sve sto znas. Onako kako dobijes informacije. Pa cemo realno i mirno diskutovati o tome i o svemu.
Ti si osoba koju sam ja zapamtio po tvojoj pozitivi. Nesto si se naljutio. Vidi se da si ogorcen zbog nekih stvari i ne mozes to a da malo ne izbacis. Ali ako si to tako odlucio, onda furaj do kraja, napisi sve sto ti mislis da jeste. I o Tomicu, i o menadzerima i o Gredicu i o Alihodzicu, i o transferima, i o platama i o tome sto cemo vidjeti za mjesec dana. Pa cemo to mirno i lagano da diskutujemo. Volio bih da nam napises sve to sto ti mislis da je problem. Ko se ugradjuje, ko je ovo ko je ono. Sve. Eto, pozdrav za tebe i nemoj se ljutiti na mojoj dobronamjernosti.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 jun 2015, 15:37

Kako vi brkate pojmove.Ne procjenjuje sportski direktor igrace struka je ta koja kaze taj i taj igrac je za nas.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 04 jun 2015, 15:40

Sportski direktor treba da pregovara o nekom igracu za kojeg struka kaze da bi nam valjao, a uprava dozvoli te pregovore sa budzetom kojim raspolazemo. Njegov ( Harisov ) zadatak bi trebao biti da dovede igraca a ne da ga procijeni. Procijenio ga je Odovic i trazio da ga Hare dovede, a ovaj ga moze dovesti ukoliko mu to Gredic i Co dozvole.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 jun 2015, 15:54

Rijec procjenjuje sam stavio pod navodnike tako da... Problem je sto se taj isti nas "sportski direktor" bar 10 puta na polusezoni vraca sa pregovora sa nekim nebuloznim izjavama. Da ne duljim, ako on bude pregovarao dovescemo nekog igraca, mozda, iz Pofalickog(uz duzno postovanje prema Pofalickom kao klubu).
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 04 jun 2015, 15:59

Fanshop na Grbavici je sasvim oke, za one koji zive u gradu i kojima je Grbavica uz put.
Treba razmisliti da se otvori shop u centru.

Imati fan-shop u centru, sa odredjenom robom, ne sve i svasta. (daske za mezu, grudnjak itd).
Na ulazu postaviti orgromnu sliku Dzeke u dresu Zelje\Repke\City-a, pa ces vidjeti kako turisti trose ;-I Magnet.

- Clanarina!
- Original dresovi \ Retro-dresovi (svih velicina)
- Salovi (Zeljo\TM)
- Maice\Duks (Zeljo, TM, Grbavica)
- Privjesci (uvijek popularno)
- Sve ostalo umjereno

Mi bolesnici cemo uvijek nesto kupiti, nema veze sta. Samo da je Zeljo. Ali treba privuci ove koji svrate u SA (strance). S necim sto ih veze uz Zelju (Dzeko, Osim, Pjanic, Mesa, Dzumhur... itd), imamo mi mnogo toga, samo treba znat iskoristit.
da je bogdom pameti :zzz:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 16:03

boccaccio je napisao/la:@Neandertalac
Meni je sasvim ok kada ti ili bilo ko drugi napise nesto u negativnom kontestu. Pa evo vidi se iz prilozenog u ovom clanku na ovom portalu, ako je to uopste istina, a ne bi ovaj portal dotakao takvu recenicu da je neistina, kako Zeljkovic kaze da su mu u klubu rekli da se reze budzet i da nece vise placati platu kakvu je on zaradjivao u klubu. To odmah jasno govori da situacija sa parama nije dobra.
I nema problema, ne moraju raja pisati kako je sve dobro i kako je sve zlatno i kako uprava radi odlicno itd itd.
Ovde ima nekoliko ljudi koji su bliski sa klubom, prema nekim informacijama ima ih i koji rade neke poslove u klubu a pisu ovde. E sada, imas evo kako kazes i ti nekih informacija, i one su dijametralno suprotne od ovih drugih ljudi koji pisu a relativno su bliski klubu.
Ti si dobar lik, ja bih rekao odlican, i ja znam da ti mnogo volis Zelju. To sam se uvjerio.
Ja sam ipak za svaku vrstu razgovora, bila ona negativna ili pozitivna, o svemu mozemo i trebamo razgovarati. Ali na pravi nacin.
Ako imas neka saznanja, a ne svidjaju ti se, podijeli to sa nama, samo neka bude malo jasnije. Spomenes samo ukratko neke stvari, postavis pitanje, ko je menadzer, pa onda samo ubacis ime npr Dade Sadikovica itd. A onda bi pricu prebacio mozda na pp, jer nije kao za foruma. Ja bih to na tvom mjestu drugacije. Napisi sve sto znas i nemoj reci izvor svoje informacije. Evo neki clanovi foruma ti repliciraju i daju ti druge informacije, a malo detaljnije to iznose.
Ti samo ukratko spomenes neke talove, ili nesto tipa vidjecemo za mjesec dana, ili neka menadzerstva. Daj to napisi. Napisi sve sto znas. Onako kako dobijes informacije. Pa cemo realno i mirno diskutovati o tome i o svemu.
Ti si osoba koju sam ja zapamtio po tvojoj pozitivi. Nesto si se naljutio. Vidi se da si ogorcen zbog nekih stvari i ne mozes to a da malo ne izbacis. Ali ako si to tako odlucio, onda furaj do kraja, napisi sve sto ti mislis da jeste. I o Tomicu, i o menadzerima i o Gredicu i o Alihodzicu, i o transferima, i o platama i o tome sto cemo vidjeti za mjesec dana. Pa cemo to mirno i lagano da diskutujemo. Volio bih da nam napises sve to sto ti mislis da je problem. Ko se ugradjuje, ko je ovo ko je ono. Sve. Eto, pozdrav za tebe i nemoj se ljutiti na mojoj dobronamjernosti.

Evo brate konkretno, radi tebe i svih nas, svi mi volimo Zelju i on nam je prioritet. Ne treba me stigmatizirati jer upozoravam i ne vjerujem iz straha da nebi dozivjeli neugodnosti i lose rezultate. Dado je uletio u semu kada nam je licenca bila u pitanju zbog tuzbe Hasagica. Tada su neki ljudi dali odredjeni dio novca u zamjenu za odredjeni dio njegovog ugovora. Kako su to ovi iz sadasnje uprave regulisali je bilo moje pitanje a ako se nekom ne svidja to sto ga ovdje postavim be znaci da se to nije desilo. Ovo pisem iz jos jednog razloga, a to su pozajmice. Ne zelim da nam sutra za jednog Memiju, Bajica, Bwganovica nakon prodaje u klub dodju klikeri a neko omasti brk. Naravno da ce trenutna uprava govoriti kako oni rade ispravno i transparentno za razliku od svih prije njih, pa sta ce pobogu drugo pricati. A sposobnost je jos rano ocjenjivati iako smo Tomicu kratki 250 milja km, njihovim umijecem kako god to oni sada zeljeli predstaviti, te da zamalo nije unazadjen jedan od najzdravijih segmenata kluba nepotrebnim, glupim, nekompetentnim odnosom sa jednim od najstrucnijih ljudi u BiH. Njegov odlazak bi nas ubazadio, a neka napisu kako se vrli predsjednik ponasao. I za kraj, mi trenutno nemamo sportskog dir, Hare je team menager. Poz tebi...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 16:06

boccaccio je napisao/la:@Neandertalac

Evo brate konkretno, radi tebe i svih nas, svi mi volimo Zelju i on nam je prioritet. Ne treba me stigmatizirati jer upozoravam i ne vjerujem iz straha da nebi dozivjeli neugodnosti i lose rezultate. Dado je uletio u semu kada nam je licenca bila u pitanju zbog tuzbe Hasagica. Tada su neki ljudi dali odredjeni dio novca u zamjenu za odredjeni dio njegovog ugovora. Kako su to ovi iz sadasnje uprave regulisali je bilo moje pitanje a ako se nekom ne svidja to sto ga ovdje postavim be znaci da se to nije desilo. Ovo pisem iz jos jednog razloga, a to su pozajmice. Ne zelim da nam sutra za jednog Memiju, Bajica, Bwganovica nakon prodaje u klub dodju klikeri a neko omasti brk. Naravno da ce trenutna uprava govoriti kako oni rade ispravno i transparentno za razliku od svih prije njih, pa sta ce pobogu drugo pricati. A sposobnost je jos rano ocjenjivati iako smo Tomicu kratki 250 milja km, njihovim umijecem kako god to oni sada zeljeli predstaviti, te da zamalo nije unazadjen jedan od najzdravijih segmenata kluba nepotrebnim, glupim, nekompetentnim odnosom sa jednim od najstrucnijih ljudi u BiH. Njegov odlazak bi nas ubazadio, a neka napisu kako se vrli predsjednik ponasao. I za kraj, mi trenutno nemamo sportskog dir, Hare je team menager. Poz tebi...

UPRAVA NAPOLJE!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 jun 2015, 16:09

Cuj 250 milja km pa nije Bezema jbt......

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 16:11

E cuj Tomicu duzni 250 000 KM :lol: :lol: :lol: :lol:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 04 jun 2015, 16:12

DANDY je napisao/la:Cuj 250 milja km pa nije Bezema jbt......
Da, oko 130 milja eura, sa tim da smo morali dati njemu na ruke nesto mali u odnosu na ono sto smo mu duzni.

UPRAVA NAPOLJE!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 04 jun 2015, 16:13

arelinho je napisao/la:E cuj Tomicu duzni 250 000 KM :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da je htio reci kako smo ostali kratki za 250k km ne prodajom Tomica
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

zabranjeni
Kontakt:

Post Postao/la zabranjeni » 04 jun 2015, 16:14

Neandertalac je napisao/la:
Da, oko 130 milja eura, sa tim da smo morali dati njemu na ruke nesto mali u odnosu na ono sto smo mu duzni.

izbrisi se sam , lupas gluposti neko ce i pomisliti ozbiljno

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jun 2015, 16:14

Sta vam je mi nemam od sponzora toliko para a da sa jednim igracem potpisujemo takve ugovre.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 jun 2015, 16:15

Neandertalac je napisao/la:

:lolno: :lolno: :lolno: :lol: :lol: :lol: :rol: ma bježi ba izbriši se :rol: :rol:

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 jun 2015, 16:16

Schwarz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:E cuj Tomicu duzni 250 000 KM :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja mislim da je htio reci kako smo ostali kratki za 250k km ne prodajom Tomica
Opet sam procitao i fino je napisao da smo ostali kratki Tomic 250k sto znaci da smo ostali duzni Tomicu toliko para.

A to je prosto nemoguce ;) Tako da je frajer lupio bezveze to.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 04 jun 2015, 16:16

Neko te je za sve ove navode dobro slagao drug.Nista licno.Sto se tice Sadikovica zbog njih namjerno pisem njih jer su obadvojica u opticaju,nije nikada bila upitna licenca.Istina ima jedna poznata Familija koja ih jednim dijelom placa jer je Amar tako odobrio.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 16:17

Schwarz je napisao/la:Ja mislim da je htio reci kako smo ostali kratki za 250k km ne prodajom Tomica
Mogao je Tomić otići za više para, ali niko u klubu neće odgovarati za to, kao i za sve ostale greške, a ima ih mašala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 04 jun 2015, 16:18

Boga mi onda Tomo ni plate nije dobio od kako igra u Zelji..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 jun 2015, 16:19

Minjore je napisao/la:Boga mi onda Tomo ni plate nije dobio od kako igra u Zelji..
da covjek igrao za kikiriki :rol: :rol: :rol: :rol:
ljudi moji koliko ce te to za Tomu pisati nije htio produziti i cao sta vam tu nije jasno nudili su mu finu lovu nije htio i gotovo :wave: :wave: :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 14 gostiju.