NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Nije moje, objavise ovo na klupskoj stranici [emoji14]
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nema vise ni za jug. Jos 800 za istok ostali. Navalite narode. Hahahaha. Vrijedit Ce ove moje do veceras po 50 KM.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Cekajte jel nema vise nikako karata il nema u pretprodaji?PERO1234 je napisao/la:Nema vise ni za jug. Jos 800 za istok ostali. Navalite narode. Hahahaha. Vrijedit Ce ove moje do veceras po 50 KM.
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
http://www.****/mob/clanak/198439skripar96 je napisao/la:Cekajte jel nema vise nikako karata il nema u pretprodaji?PERO1234 je napisao/la:Nema vise ni za jug. Jos 800 za istok ostali. Navalite narode. Hahahaha. Vrijedit Ce ove moje do veceras po 50 KM.
Bljesak.
Ja skontao sve......
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Je,evo dobio sam potvrdu od prijatelja iz kluba.....
Pa sta napravi malo marketinga...
Pa sta napravi malo marketinga...
EKONNP
Ja jutros na stadionu i nestalo mi sjevera pred nosom. Jug samo mogo dobit. Navala je ogromna, ljudi idite ko jos nije. Nestat ce i istoka uskoro ako se ovako nastavi
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
Fino su rekli na bljesku...otic ce sve do podne
EKONNP
Da nas samo ne ohlade uz Jakupovića... Cijeli sjever na noge, puno ce vidim djevojaka bit na sjeveru koje uzimaju po 15 karata, i njih dignut!
)

- Evolve
- Kontakt:
Nadam se da igrače neće pojesti nervoza pred utakmicu... Al kao što se kaže čim sudac svira početak sve to dodje na svoje....
NK Široki Brijeg
Nas 5000 napravi atmosferu kao 35 000 na kosevu. Odmah smo tik uz teren. Ne moze nam danas nitko nista,da dodje Bayern ko sto je neko rekaosb1996 je napisao/la:Da nas samo ne ohlade uz Jakupovića... Cijeli sjever na noge, puno ce vidim djevojaka bit na sjeveru koje uzimaju po 15 karata, i njih dignut!)
EKONNP
Takodjer[emoji1] [emoji23]96BadBoy je napisao/la:Samo dolaze poruke,nabavi mi ulaznicu
EKONNP
Trebali su napraviti da jedna osoba ne može kupiti više od 4-5 karata, ovako ljudi koji su redovni na svakoj utakmici ostat ce bez karata... a po meni i jeftine su karte za finele
- Evolve
- Kontakt:
Obično se i radi tako. Jedna osoba maximalno 3-4 ulaznice moze kupiti, al dobro. Škola za ubuduće...
NK Široki Brijeg
Ne valja kad su 5,ne valja kad su 10,ne valja kad ne mozes uzet svoj rodbini od ljutog doca do kocerina,ne valja ni kad mozes.....ne bi nama niko ugodio[emoji1]
EKONNP
Jbg, ovo je sve novo za nas
. Nadam se da je ovo pocetak neke nove lijepe price za NKSB

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
sta su skontali na kraju, jeli dolaze gosti ili je cijeli istok naš?
Kazu iz kluba nitko bez valjane ulaznice nece moci uci.Neznam sta misle,ostaviti par tisuca ljudi ispred stadiona.
Igraj Široki ti si najbolji!
Pa ne moze stati vise nego sto staje....96BadBoy je napisao/la:Kazu iz kluba nitko bez valjane ulaznice nece moci uci.Neznam sta misle,ostaviti par tisuca ljudi ispred stadiona.
A sve sto staje je prodano
EKONNP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.