Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
tako kaze soccerway pa ti vidi...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nije ni BIH primila u zadnje 4 tekme a prije toga 2 zaredom primi po jedan Lih. i Lat a prijetljska protiv Velsa 0. Znaci u 7 tekmi 2 gola i to protiv Lih. i Latv.
Svaka utakmica je novi slucaj
valjda ce i nas malo pomaziti sportska sreca i dace se prljavi grci valjati po terenu od muke kad im zaćeramo neki gol iz nafake
a bice sanse da zabijemo posteno ma bice sansi.. samo muski bez straha ha ya
Bez Pjanica naravno Pjanica ne smije igrati, momak nije spreman pa bice nam jos gore sa pola Pjanica koji je u strahu da se povr. itd to je fakticki igrac manje
Svaka utakmica je novi slucaj

Bez Pjanica naravno Pjanica ne smije igrati, momak nije spreman pa bice nam jos gore sa pola Pjanica koji je u strahu da se povr. itd to je fakticki igrac manje

Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 20 mar 2013, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Vjerovali ili ne, Grčka je zadnju gostujuću utakmicu u kvalifikacijama izgubila protiv Švicarske 2009., a prije toga protiv Danske 2005.
.................Begović....................
Mujdža-Vranješ-Spahić-Zukanović
................................................
.........Medunjanin-Miske.............
Stevanović-----Ibišević--------Lulić
....................Džeko..................
Mujdža-Vranješ-Spahić-Zukanović
.........Medunjanin-Miske.............
Stevanović-----Ibišević--------Lulić
....................Džeko..................

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- Citizen-X
- Kontakt:
i pocne neko prosipati laznu euforiju i optimizam - .ta ce grci ovo ono....kaliterna je napisao/la:Vjerovali ili ne, Grčka je zadnju gostujuću utakmicu u kvalifikacijama izgubila protiv Švicarske 2009., a prije toga protiv Danske 2005.
i uvijek popijemo samarcinu nakon toga... mi jednu usranu albaniju nismo u stanju dobit bili - a trazili pobjedu protiv francuske a i nju smo uspjeli usrat sa spahicevim judom u kaznenom prostoru....
uglavnom kako vec rekoh bicu zadovoljan da ga ne popušimo... treba se zatvorit dobro i cekat dobar kontranapad....
-
- Kontakt:
Red je da nakon 4 godine opet izgube, ako već ide takokaliterna je napisao/la:Vjerovali ili ne, Grčka je zadnju gostujuću utakmicu u kvalifikacijama izgubila protiv Švicarske 2009., a prije toga protiv Danske 2005.

-
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sreća pa igrači i Pape ne podcjenjuju grke kao što to radi većina ovdje na forumu. Kad dođe utakmica vidjećete koliko ste pogriješili takvim mišljenjem.
[youtube][/youtube]
Nesto frisko Rumunija 2011 sa 1 napadacem rumuni strpaju 3 komada Grckoj doduse prijateljska al et grci ne vole ni u prijatljskoj primati 3 komada.
Nesto frisko Rumunija 2011 sa 1 napadacem rumuni strpaju 3 komada Grckoj doduse prijateljska al et grci ne vole ni u prijatljskoj primati 3 komada.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Grcka ima dobru statistiku u kvalifikacijama, ali zapamtite da su oni vec dugo u prvoj jakosnoj grupi, tako da dobiju lakse protivnike. Ne znam kad su zadnji put bili u grupi sa nekom silom u kvalifikacijama. A vdijeli ste sta su im uradili Njemci na EP-u. Grcka je dobra ekipa, ali nema razloga za neki ekstra respekt i strah. Jaci smo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zaista je veliki hendikep što Pjanić ne igra. On je ta prevaga na sredini terena.
- Citizen-X
- Kontakt:
predvidjam jednu mrtvu zatvorenu dosadnu tekmu u kojoj ako ista bude bice sijevanje jednog dva napada i go....
a ukoliko dobijemo ovu tekmu idem za brazil i ako bude neko htio imati sapaćenika u navijanju, muntanju brazilskih ljepotica nek mi se javi ....

a ukoliko dobijemo ovu tekmu idem za brazil i ako bude neko htio imati sapaćenika u navijanju, muntanju brazilskih ljepotica nek mi se javi ....

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 20 mar 2013, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nemojte zaboraviti da smo ljepši od njih. Samo pogledajte Ibričića.
Gledam Hrvatski mediji uopste ne maltretiraju svoje nogometaše u nas svako malo novi intervju 

dinoze je napisao/la:Pa ovdije na forumu su neki pisali da smo favoriti i protiv Portugala kada se igralo u Zenici.Neutral je napisao/la:Zato što imamo kvalitetniju repku i što igramo kući.Majstor10 je napisao/la:kako smo mi favoriti? ako se mene pita grcka je favorit
Kakvi ba crni favoriti, pa ni pomocu specijalnih holivudskih efekata to nije moguce. Po svemu su Grci favoriti ; ubili nas bezbroj puta, igraci su im kvalitetniji i iskusniji sto se tice repke, njhova repka nosioc grupe i najmanje 13 mjesta ispred na na fifia ljestvici. Kako mozemo mi biti favoriti? Moze li malo objektivnosti.
Uostalom sjetimo se samo slike Ronalda koji place.
0:0 sa Portugalom i bolji smo bili, još da je Ibišević zabio onu 100% šansu.
Kakva objektivnost ? Grčka nije ni sjena prijašnje ekipe. Ovo se mora dobiti, a ni bod nije loš kada smo 0:0 tamo igrali.
- Citizen-X
- Kontakt:
upravo je to neobjektivnost - ko je Ibricicu kriv sto je promasio g'o za pobjedu u PortugaluNeutral je napisao/la:
Kakva objektivnost ? Grčka nije ni sjena prijašnje ekipe. Ovo se mora dobiti, a ni bod nije loš kada smo 0:0 tamo igrali.
pika se rezultat paša moj a sve ostalo su samo statistike... onaj ko je im'o puno sansi a 0 golova treba da se zapita kakve ima igrace koji trebaju da daju te famozne golove - na kraju se i pokazalo da je ibricic samo kadar eventualno za hajduka i HNL i BH Telecom "premier" ligu i nigdje ga vise ni na mapi nije bilo....
previse sebi mi dizemo rep umjesto da strahujemo i u adrenalinu iz straha nadjemo sansu....
Ej jesi nasao covjeka za poredzenje, pa pogledaj Rahimica , Dolce & Gabana ga trazi.AzRimiRzA je napisao/la:Nemojte zaboraviti da smo ljepši od njih. Samo pogledajte Ibričića.
Okej Grčka je velesila, mi nemam šanse. Trebamo im leđa okrenuti i neka nas pune
Ne diže se ovdje niko, ako čovjek nema optimizma što se uopće nadamo SP-u, što ikako da idu ako će igrati epizodnu ulogu kad je Grčka velesila za nas.
Imamo bolje igrače, jedino ako nas sudija uništi kao onda kada smo od njih nastradali. Ona krađa je neviđena.

Ne diže se ovdje niko, ako čovjek nema optimizma što se uopće nadamo SP-u, što ikako da idu ako će igrati epizodnu ulogu kad je Grčka velesila za nas.
Imamo bolje igrače, jedino ako nas sudija uništi kao onda kada smo od njih nastradali. Ona krađa je neviđena.
- Citizen-X
- Kontakt:
slusaj stari, ako i kad se plasiramo a ja budem zdrav 100% odoh da pratim u Brazil pa ti sad vidi ko je koliko velik' ili mali patriota....Neutral je napisao/la:Okej Grčka je velesila, mi nemam šanse. Trebamo im leđa okrenuti i neka nas pune![]()

o cemu sam ja pricao je samo pozivanje na oprez, respekt protivnika i ni u kojem slucaju potcjenjivanje istog...
svi redom pricaju o pobjedi - prilicno neumjesno za respektabilnog protivnika....
Znal ba iko ukoliko je sati trenig i gdje 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.