AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 16:32

Wolverine je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:ma koji vam je, isto da ga je nokautiro, udario ga u rame, zajebancija, totalno nebitno.

nego bitna stvar je da se dobro počne LP, a to znači da moraju noćas pobjediti, pa kako god.
I nije mi jasno da na tv prikazuju šaht-partizan, ja bi svakako gledao stream milana, al bayern-roma je realno najjača noćas i nemože se pogledat na tv, milana će 2 puta svakako puštat protiv reala, al šta je s ostalim dobrim ekipama, nemožemo zbog najslabije ekipe u LP njih gledati, niđe veze kome mi pretplatu plaćamo :roll:
da, bas se vidi da je zajebancija. pogledaj samo face ibre i strasera, pucaju od zajebancije.
ma nije, to je pokušaj ubistva, mislio ga je tući do smrti, al je iz nepoznatih razloga stao nakon samo jednog udarca u rame (inače najčešće mjesto za udaranje u zajebanciji jer najmanje boli).
mislim ono hajmo praviti aferu od svega i svačega, ko nikad nikog od raje nije udario tako ili slično
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 sep 2010, 16:37

cekaj sad, treba ga pokusat ubit da bi se pricalo lose o njemu? ovo ocito nije zajebancija. kad je tebe neko iz cista mira opalio nogom u rame, i onda samo hladno otsetao?

inace, bas mi je cudno da jedini lik koji ga brani ovdje na forumu lik sa njegovim likom u avataru.
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 15 sep 2010, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 15 sep 2010, 16:38

msm poslije ovog klipa,pocinjem da imam stvarno negativno misljenje od Ibri jer mu se makar mogao na smijat da Strasser zna da je zajebancija,jesi vidio facu Strasseru kao da kaze "Koji ti je **** ba ???" a ovaj ko kakav Bully samo prodje msm stvarno nema smisla,koji mu je **** ''' ??? :roll:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2010, 17:05

Evo bicu iskren. Nek on pocne zabijat i donese nam Scudetto i moze vala pobit pola Milana.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 17:06

ja nit ga branim al nit ga napadam zbog ovog, mi vidimo oko 1 minute klipa i nemamo pojma o čem se radi, vjerovatno je zajebancija(po meni 99%), u mojoj raji udarac u rame(doduše šakom jer nemožemo nogom dohvatiti-ipak nismo ko ibra) dođe nešto kao "đe si, šta ima?", znači nešto najnormalnije i svakodnevno i sad hajmo se čuditi ibri, ono nema važnije stvari na temi ac milan 3 sata prije prve utakmice u LP u sezoni od klipa sa treninga, how yes no

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 15 sep 2010, 18:09

"Želim igrati do svoje 40. i na SP-u 2018. godine"
Mnogi su otpisali Ronaldinha (30) nakon dugog perioda s igrama ispod nivoa koji je pružao u trenucima dok je bio najbolji svjetski nogometaš. Ipak, brazilski as ponovno plijeni svojim potezima.

Otkrio je Ronaldinho da sve to može zahvaliti bivšem Milanovom treneru Leonardu, ali i dodao da svoju karijeru nema namjere brzo završiti. Spominje čak i Svjetsko prvenstvo za osam godina.

"Nije mi bilo lako motivirati se nakon što sam s Barcelonom osvojio sve što se dalo. Srećom i zahvaljujući sjajnom treneru Leonardu prošle sam se sezone vratio u izvrsnu formu. Dao mi je slobodu u igri i to onda kada moja izdanja nisu bila blistava i zbog toga sam na razini na kojoj sam bio igrajući za Barcelonu. Vječno sam mu zbog toga zahvalan."

"Kada pojedinac zadrži visok nivo igara u dužem periodu ujedno razmazi i svoje navijače koji ga žele gledati takvog iz sedmice u sedmicu. Čim se zaredaju slabija izdanja počinju i pitanja, a na moj račun je mnogo toga izmišljeno."

"Reprezentacija? Nijedan brazilski igrač u Evropi nije bio bolji od mene. Mislim da sam zaslužio odlazak na Svjetsko prvenstvo. Utakmice nisam gledao, nemam strpljenja sjediti 90 minuta pred televizorom. Bilo bi sjajno kada bih zaigrao na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, ali razmišljam i o Mundijalu 2018. Godine mi nisu problem. Igrao sam u ekipom s Paolom Maldinijem koji je profesionalac bio s 40 godina. Volio bih i ja tako", zaključio je Ronaldinho.
;)
.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2010, 20:27

32 Christian Abbiati Goalkeeper
13 Alessandro Nesta Defender
19 Gianluca Zambrotta Defender
25 Daniele Bonera Defender
77 Luca Antonini Defender
10 Clarence Seedorf Midfielder
21 Andrea Pirlo Midfielder
23 Massimo Ambrosini Midfielder
7 Pato Forward
11 Zlatan Ibrahimovic Forward
80 Ronaldinho

Sastav za veceras je ovo. 4-3-3 formacija kao sto sam i ocekivao. Nadao sam se Boatengu al jbg ostade na klupi. ROSSONERI

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 sep 2010, 21:06

Nisam se uključio od početka. Šta bi s Ambrosinijem,vidim da je izmjenjen ???
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2010, 21:10

Povreda. I nek je bolji Boateng za klasu. Bez ideje igramo. Jedan magican potez Ronaldinha i odmah sansa ali imaju dosta srece. Ibrahimovic nezainteresovan ja bih ga sad izmjenio. Nije ovo modna pista da setkas.

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 15 sep 2010, 21:19

pa dobro koliko nama treba da gol damo ?

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2010, 21:21

robovi88 je napisao/la:msm poslije ovog klipa,pocinjem da imam stvarno negativno misljenje od Ibri jer mu se makar mogao na smijat da Strasser zna da je zajebancija,jesi vidio facu Strasseru kao da kaze "Koji ti je **** ba ???" a ovaj ko kakav Bully samo prodje msm stvarno nema smisla,koji mu je **** ''' ??? :roll:
Tako nekako kralju... Možda je Ibra mislio na zajebanciju jaransku, ali očigledno nije tako ispalo. Ružan potez.
Osim - drugo ime za Želju !

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2010, 21:26

Maloprije dobar prodor Ronaldinha, dodavanje do Ibre, pokusaj duplog ali Ibro lose vratio... Odmah zatim 10000 % sansa za Auxerre ali ovaj bio sebican imao dvojicu sami, odbrana nam ispala. Dobro je!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2010, 21:28

Pato maloprije pada u kaznenom ali nema penala... Nije ni bio, ja mislim.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 15 sep 2010, 21:35

Samo da mi je znati gdje nadju ove sudije tj. slijepce. Frajer svaki napad uvali krampone Ronaldinhu u list a ovaj kreten trese glavom ko da ima Parkinsovu bolest crko da Bog da. Ibra totalno nezainteresovan. Izbacit ga treba. Pato pada ko epilepticar ima slobodan prolaz u 16 on hoce penal a nije s glave bilo. Treba Allegri da malo motivira igrace bas ih boli qrac za sve. Mogli smo primiti gol poslije kornera ostala 2 najsporija igraca i njih 4 istrcala kontru i ovaj prosao malo po strani i ima na povratnoj 2 samih al on sreca pa je debil i osuta preko gola. Nadam se boljoj igri. Puno boljoj.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 21:37

ma nije penal kontakt minimalan a on se bacio 2 metra, ništa,
auxere prečku poslije kornera i jednu kontru 4 na 2 nisu iskoristili, milan jednu akciju dobru prvo izblokiran šut boatenga pa onda pata, dobra stvar što se kapiten ozljedio, boateng bolji dosta

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 sep 2010, 21:39

Igro iz 1/1 na ove levate boze sacuvaj, koji sam debil :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 21:39

FC BAYERN je napisao/la:Igro iz 1/1 na ove levate boze sacuvaj, koji sam debil :lol:
i ja na bayern, al kobasičari bavarski nula bodova izgleda

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 15 sep 2010, 21:42

tony-mortale je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Igro iz 1/1 na ove levate boze sacuvaj, koji sam debil :lol:
1/1 na Bayern je bilo preko 2.50 sigurno dok je na ove 1,80 a sada jos poredis Romu i Auxere :|

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 sep 2010, 21:44

tony-mortale je napisao/la:
Nije nula, jedan bod. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 sep 2010, 21:46

što bi ja to poredio, ja p/k nisam u životu odigrao za kvotu 1,8, a vjerovatno ni neću 8-)
pa vi ste ti finalisti lige prvaka od lani kontam to je neka sila, kiša golova, pobjeda s hendikepom iz 1 u 1, 3+ itd. sve prolazo, al ćorak

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.