Pa imali smo mi odlicnu tada ekipu u napadu je bio Alen Mesanovic,Mirza Mesic koji je tada bio odrovljenje kao i kod vas Skoro.Jos su tu bili Adnan Osmanhodzic-Buco,Jasarevic,Enes Mesanovic i ovi nabrojani igraci su cinili napad i vezu.Dole smo imali dva odlicna beka tadasnji reprezetativac Omer Joldic i Kavazovic , a u odbrani jos su tu bili kapiten Malkocevic ,Bajrovic,Kuduzovic.cena je napisao/la:Ni sad mi nije jasno kako je Sarajevo tad pobjedilo Slobodu,jer ste imali prejak tim.Sjecam se da su se u Sarajevu plasili tad te utakmice sa Slobodom.Mislim kad bi se tadasnji tim Slobode mogao vratiti dabi se prosetali sadasnjom ligom!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kupus army
- Kontakt:
cuj interesuje te dal ce horde doci ili ce doci lukavcani,kalesijaneri,zivinicani,pa zar su horde zla samo iz sarajeva?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Stvarno strasan tim ste tad imali ,a nista niste osvojili!Neznam od 11 koji si nabrojao koje bolji od boljeg,ali kad pogledas ,osim Mesica koji je nesto malo igrao u Nantu drugi i nisu imali neki transfer bog zna sta!
A tek kakav je tim imala Bosna Visoko covjece kad su uzeli Sarajevo u finalu Kupa na Kosevu;Hota,Beslija,Mekic i drugi, Pekic lovu ulagao u tim.Gledajuci sadasnje prvensvo i par godina unazad slabija liga je bar 50% najmanje.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jel Granov dao go il je Alen Avdic ? nesto se ne sjecam al cini mi se da je bilo glavom,zadnji minut produzetka.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:jel Granov dao go il je Alen Avdic ? nesto se ne sjecam al cini mi se da je bilo glavom,zadnji minut produzetka.
Granov dao glavom jooj jooj utakmice i svega

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
haha a kao do sada nije tako bilo,uostalom bujrum bas naz zaboli jel nas vi volite,a za to lomljenje pa docete nekad i vi na Kosevo pa kad se pocnete valjati ko prosle sezone i ko sad protiv Celika odma nogom u vugla i cao!slani grad je napisao/la:jasta cete nego dobitKevin je napisao/la:jbg-a sad moramo dobiti vas![]()
![]()
..po usima,naravno
![]()
protiv vas ce bit posebna loziona zbog poznatih dogadzanja oko proslogodisnjih smicalica i namjestanja..i ako izgubimo nadam se da cemo vam makar 3-ici nogu slomit po mogucnosti ovim gaucosima jer ste sa svojim namjestanjima i petljavinama u savezu u TZ ubjedljivo najmrza ekipa
Ovo je se ja mislim odnosilo na Široki Brijeg,nije Sarajevo samo u ligisamo rajvosa je napisao/la:haha a kao do sada nije tako bilo,uostalom bujrum bas naz zaboli jel nas vi volite,a za to lomljenje pa docete nekad i vi na Kosevo pa kad se pocnete valjati ko prosle sezone i ko sad protiv Celika odma nogom u vugla i cao!slani grad je napisao/la:jasta cete nego dobitKevin je napisao/la:jbg-a sad moramo dobiti vas![]()
![]()
..po usima,naravno
![]()
protiv vas ce bit posebna loziona zbog poznatih dogadzanja oko proslogodisnjih smicalica i namjestanja..i ako izgubimo nadam se da cemo vam makar 3-ici nogu slomit po mogucnosti ovim gaucosima jer ste sa svojim namjestanjima i petljavinama u savezu u TZ ubjedljivo najmrza ekipa

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
moram znati,jer seljosi vas samo prate kad igrate u Tuzli !kupus army je napisao/la:cuj interesuje te dal ce horde doci ili ce doci lukavcani,kalesijaneri,zivinicani,pa zar su horde zla samo iz sarajeva?
- kupus army
- Kontakt:
sto si ti toliko zapeo za seljake,pa navijac je navijac dal bio iz sarajeva ili iz pm,on voli taj klub,stvarno te nekontam,zbog toga i vase komsije navijaju za druge klubove,a ne za slobodu.
Ma nisam zapeo,vec samo pitam jer znam da vas prate kad igrate u Tuzli i nista vise,nemoraju navijat za SLobodu,necu plakatkupus army je napisao/la:sto si ti toliko zapeo za seljake,pa navijac je navijac dal bio iz sarajeva ili iz pm,on voli taj klub,stvarno te nekontam,zbog toga i vase komsije navijaju za druge klubove,a ne za slobodu.

- kupus army
- Kontakt:
pa zar tebi nije cilj da fukara ima sto vise,a ne da vam kop cini sto i kusur ljudi
100 i kusur ljudikupus army je napisao/la:pa zar tebi nije cilj da fukara ima sto vise,a ne da vam kop cini sto i kusur ljudi

- kupus army
- Kontakt:
pa valjda ce ovi nasi neku novu zalbu uputiti,pa nisam siguran da ce je biti uopste,ako se bude igralo bice u 15h,jer kod vas nisu uredu reflektori koliko ja znam,jesam li upravu za reflektore?
I ja sam nesh cuo za to,nisam detaljno upucen oko reflektora,i ja mislim da ce se igrat u srijedu u 15h,ima sad da vam oci ispadnu kad dodjete,pocele se tribine pravit polako ide,imas slike na temi o rekontrukciji na stadionima,ponesi secera i vode,da dodjes sebi,kao i ja kad budem isaokupus army je napisao/la:pa valjda ce ovi nasi neku novu zalbu uputiti,pa nisam siguran da ce je biti uopste,ako se bude igralo bice u 15h,jer kod vas nisu uredu reflektori koliko ja znam,jesam li upravu za reflektore?

- kupus army
- Kontakt:
ma znam da su pocele da se rade tribine i vrijeme je bilo,levate vas godinama oko tih tribina,kad god dodju izbori obecanja za tribine ovo ono,prodju izbori nista od toga.zivio sam ja u tz 8 godina,cesto dodjem i sad i prilicno sam upucenj u stanje u i oko slobode
Ma joj dobro je i ovo,sporo ide al nek se samo gradi,valjda ga nekad naprave,stadion bi onda bio pun svaku tekmukupus army je napisao/la:ma znam da su pocele da se rade tribine i vrijeme je bilo,levate vas godinama oko tih tribina,kad god dodju izbori obecanja za tribine ovo ono,prodju izbori nista od toga.zivio sam ja u tz 8 godina,cesto dodjem i sad i prilicno sam upucenj u stanje u i oko slobode

- slani grad
- Kontakt:
jesi dobar ti, junacesamo rajvosa je napisao/la:haha a kao do sada nije tako bilo,uostalom bujrum bas naz zaboli jel nas vi volite,a za to lomljenje pa docete nekad i vi na Kosevo pa kad se pocnete valjati ko prosle sezone i ko sad protiv Celika odma nogom u vugla i cao!slani grad je napisao/la:jasta cete nego dobitKevin je napisao/la:jbg-a sad moramo dobiti vas![]()
![]()
..po usima,naravno
![]()

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma brate nismo bili miljenici srece.. eto imali smo ta finala kupa 2 puta protiv Celika, jednom protiv Sarajeva, pa Zeljo, onda ova zadnja dva Zrinjski i Slavija....Onu 1995/96 smo bili uz Celik takodjer najbolja ekipa.Imali smo tada Musica u ekipi, ali zeznula nas je Gradina iz Srebrenika odnosno sudija Calija i nas Ljosu cupocena je napisao/la:Stvarno strasan tim ste tad imali ,a nista niste osvojili!Neznam od 11 koji si nabrojao koje bolji od boljeg,ali kad pogledas ,osim Mesica koji je nesto malo igrao u Nantu drugi i nisu imali neki transfer bog zna sta!

Predzadnje 3-4 kola do kraja smo igrali tu utkamicu u Srebreniku gdje smo imali prednost 0:1, ali je sudacka trojka nas unistavala, nisu nam svirali penal, svaki napad zastavica se dizala i sve dok Suljo nije Caliji razbio glavu

Brate ja sam taj dan slomio ruku i znao sam da ukoliko odem doktoru d amoram gips staviti, a naranvo ko zna dali bi poslije stigao i na utkamicu.Odlucio sam da ne iem doktoru i jaran mi je iztezao ruku odnosno kost mi namjestao

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:jel Granov dao go il je Alen Avdic ? nesto se ne sjecam al cini mi se da je bilo glavom,zadnji minut produzetka.
Granov dao glavom jooj jooj utakmice i svega
Ma granov ga jasta uvalio

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.