Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: Chat
Igrač američkog nogometa i fullback Seatlle Seahawksa, Owen Schmitt, nadaleko je poznat kao prvi 'divljak' NFL lige, no ove je nedjelje izveo šou koji bi mogao odjeknuti sve do Sarajeva. Naime, upravo je tamo osamdesetih godina smišljena igra hrkljuš, u režiji Nadrealista, čiji potezi neodoljivo podsjećaju na ono što je godinama poslije i tisućama kilometara dalje, napravio Schmitt.
[youtube][/youtube]
Naime, američki se div, divljajući po terenu, tako mlatnuo po glavi nekoliko puta vlastitom kacigom, da je sav krvav morao napustiti igru. Dodatni problem bio što je njegova zamjena također bila ozlijeđena.
[youtube][/youtube]
A ovako izgleda bosanski hrkljus
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Naime, američki se div, divljajući po terenu, tako mlatnuo po glavi nekoliko puta vlastitom kacigom, da je sav krvav morao napustiti igru. Dodatni problem bio što je njegova zamjena također bila ozlijeđena.
[youtube][/youtube]
A ovako izgleda bosanski hrkljus
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rob do bagro
- Kontakt:
bem vam selo evo i mene konacno
ne znam kako sam izdrzo bez ss.ba,al dobro je...udebljo sam se 20 deka odkad sam bio van foruma

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sta se desavalo, jesi to bananu pojeorob do bagro je napisao/la:bem vam selo evo i mene konacnone znam kako sam izdrzo bez ss.ba,al dobro je...udebljo sam se 20 deka odkad sam bio van foruma
![]()
![]()
- rob do bagro
- Kontakt:
jesam bgm dobra je bilaThe Game je napisao/la:sta se desavalo, jesi to bananu pojeorob do bagro je napisao/la:bem vam selo evo i mene konacnone znam kako sam izdrzo bez ss.ba,al dobro je...udebljo sam se 20 deka odkad sam bio van foruma
![]()
![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ti si bgm barem kilu smazo ako si se 20 deka udebljo, kad one potrebe oduzmemo to ti je to...sto te banovaserob do bagro je napisao/la:jesam bgm dobra je bilaThe Game je napisao/la:sta se desavalo, jesi to bananu pojeorob do bagro je napisao/la:bem vam selo evo i mene konacnone znam kako sam izdrzo bez ss.ba,al dobro je...udebljo sam se 20 deka odkad sam bio van foruma
![]()
![]()
oOOo,, ko se to vratiooo,,, kako izdrza??rob do bagro je napisao/la:jesam bgm dobra je bilaThe Game je napisao/la:sta se desavalo, jesi to bananu pojeorob do bagro je napisao/la:bem vam selo evo i mene konacnone znam kako sam izdrzo bez ss.ba,al dobro je...udebljo sam se 20 deka odkad sam bio van foruma
![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
ma kaze razlog iskljucenja Poziv na nasilje....haha mislim WTFti si bgm barem kilu smazo ako si se 20 deka udebljo, kad one potrebe oduzmemo to ti je to...sto te banovase

@Lejla
bez tebe sam tesko izdrzo

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma rijetko ja kad na msn sletim,,, moram izvrsit masovni block pa onda,,,rob do bagro je napisao/la:ma kaze razlog iskljucenja Poziv na nasilje....haha mislim WTFti si bgm barem kilu smazo ako si se 20 deka udebljo, kad one potrebe oduzmemo to ti je to...sto te banovase
@Lejla
bez tebe sam tesko izdrzo

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- rob do bagro
- Kontakt:
haha znam...upoznat sam s timlejla je napisao/la:ma rijetko ja kad na msn sletim,,, moram izvrsit masovni block pa onda,,,rob do bagro je napisao/la:ma kaze razlog iskljucenja Poziv na nasilje....haha mislim WTFti si bgm barem kilu smazo ako si se 20 deka udebljo, kad one potrebe oduzmemo to ti je to...sto te banovase
@Lejla
bez tebe sam tesko izdrzo![]()

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jao snijegaaaa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bgm slabo je to kod vas u gradu gore...kod mene vec ima 5 cm
-
- Kontakt:
Kako lijep ambijent !!
Kod nas kisa pada cijeli dan ..sve nesto mirise na snijeg!!!
Kod nas kisa pada cijeli dan ..sve nesto mirise na snijeg!!!
-
- Kontakt:
Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Zar pada snjeg, kiša ovdje čitav dan.
kod mene cuskije padaju

ja ti kažem nemoj raspravljat sa SarajlijomPhill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Pinki tm`87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma odsad necu citat ove teme u vezi premijer lige,,jedino cu na Celikovoj temi bit aktivan i to je toRaul_64 je napisao/la:ja ti kažem nemoj raspravljat sa SarajlijomPhill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima
http://liverpool.bosnianforum.com/
BANana čudo radiPhill Jackson je napisao/la:Ma odsad necu citat ove teme u vezi premijer lige,,jedino cu na Celikovoj temi bit aktivan i to je toRaul_64 je napisao/la:ja ti kažem nemoj raspravljat sa SarajlijomPhill Jackson je napisao/la:Evo i Phil Jackson Ibarguen Sanchez se vratio iz Banovica,,postovanje svima

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.