Da bas,ono, sam danas kao "samljeven".
Cestitke malim komsijama.

Cuj, pametno su iskoristili i vise nego los dan nekih standardnih i provjerenih igraca (Jagielka, Barkley,Pienaar,Howard) a i nekih za koje nije tamo ni trebalo biti mjesta (Alcaraz

, Neismith-nije materijal za EPL igraca,

Stones-bice odlican,svjetski profil,ali za sezonu-dvije,sad bio nepotrebno izlozen od strane RM

) a da o povredama i nepricam (ovo je kao da smo ukleti-dvije tekme , dva vrhunska igraca sa nekim pogubnim lomovima-Oviedo i Lukaku

). Nista, ono sto i Goodison rece,vrijeme ljeci sve, a Martinez je tu da ostane, da se gradi ekipa ,pa onda i veca ocekivanja-sad je malo bilo i pre,pre,preoptimisticno ocekivati CL i sve to. Ovaj poraz nece me nista poljuljati, niti cu biti manji Evertoniens nego sam bio prekljuce, samo veci i jaci-i sa saznanjem da ima jos utakmica da se igra. Pa jarane, nisu oni sad osvojili EPL sa ovom pobjedom, to su samo tri boda i "bragging rights" do sljedece utakmice-a igrati se ima do maja, 15 utakmica stoji i nama i njima i ostalim 18. klubova i u opticaju su 45 bobi...pa hajmo dobri moj Everton u "berbu"-sad si dobio po nosu, opameti se i idemo dalje
Zar ne??
COYB