BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
KAPITEN Spahic KRIVAC !
Taj fenomen, taj veliki ratnik koji dopusta da u njegovom 16-ercu protivnicki igrac primi loptu na prsa, i suta a on to samo gleda, ipak malo odlucii da poskoci al' naravno bilo je prekasno.
Taj fenomen, taj veliki ratnik koji dopusta da u njegovom 16-ercu protivnicki igrac primi loptu na prsa, i suta a on to samo gleda, ipak malo odlucii da poskoci al' naravno bilo je prekasno.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
clocu lopta nije promijenila smjerHOPLIT je napisao/la:Hasagić je bio krenuo u pravu stranu ali se je lopta od nekoga odbila odnosno nekoga je taman toliko okrznula da promejeni smjer i čovjek je ostao na pogrešnoj nozi. Prilično sam siguran da sam to vidio u usporenom snimku. Mislim da je Spahića zakačila:

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rasprava je sve zanimljivija.
Zamolio bih vas ako bi istu mogli nastaviti i naredna 24 sata, jer sam vrlo zadovoljan do sada ispisanim.

Zamolio bih vas ako bi istu mogli nastaviti i naredna 24 sata, jer sam vrlo zadovoljan do sada ispisanim.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Hasagic ne moze da promijeni teziste dovoljno brzo za prvog golmana jedne reprezentacije, gotovio sam ga prije, i branio kad je prozivan da je linijski golman ali sad je vec njegovo proslo, jednostavno ledja mu nedaju da reaguje dovoljno brzo u situacijama kad treba promijeniti stranu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
tacno mislim da do juna treba obavit razgovor sa begom ako se ovo oko saveza rijesi,i onaj sut kad je mutu puco kasnije na odbijenu loptu je njegova greska...Ja sam se zabezekno kad sam cuo da frajer skoro nikako ne trenira samo neke injekcije,terapije...sta je sa onim buricem iz LECHA ???
Boze sacuvaj ,, o cemu raspravljate ?!?! ruse nam nogomet, a vi sad nasli da se svadjate oko gola
HALO, DOBRO JUTRO, POBJEDILI SMO, I CAO .. IDEMO DALJE -.-

I kad je tuga i kad je sreća sve dok nas ima i ti si vječna!
Grupa rumunskih građana (pretpostavlja se navijača) zaustavljena je u subotu prije podne pri ulasku u Bosnu i Hercegovinu na graničnom prijelazu Karakaj kod Zvornika pri pokušaju da dođe u Zenicu i izazove incidente, potvrđeno je Avazu iz više izvora.
"Krenuli su ili su upućeni s isključivom namjerom da izazovu incident i, po mogućnosti, onemoguće održavanje utakmice. To bi rumunski predstavnici predstavili kao nemogućnost BiH da organizira kvalitetnu utakmicu", izjavio je izvor iz policije koji je učestvovao u zaustavljanju huligana.
Kako smo saznali u Graničnoj policiji BiH, pri detaljnom pregledu u jednom od boksova pronađeno je 20 bejzbol-palica i nekoliko kutija "topovskih udara". Rumuni su imali zastave sa "četiri S", a pronađeno je i nekoliko uputa kako da skandiraju "Srbija", što upućuje na namjeru da izazovu incident.
Svima je u pasoše unesena zabrana ulaska u BiH zbog sigurnosnih razloga. Kada već ova grupa nije uspjela, rumunski navijači na sjevernoj tribini pobrinuli su se da ne prođe sve kako treba. Šestorica su privedena zbog sukoba sa zaštitarima i policajcima, a trojica od njih su platila prekršajne kazne od po 300 KM.

"Krenuli su ili su upućeni s isključivom namjerom da izazovu incident i, po mogućnosti, onemoguće održavanje utakmice. To bi rumunski predstavnici predstavili kao nemogućnost BiH da organizira kvalitetnu utakmicu", izjavio je izvor iz policije koji je učestvovao u zaustavljanju huligana.
Kako smo saznali u Graničnoj policiji BiH, pri detaljnom pregledu u jednom od boksova pronađeno je 20 bejzbol-palica i nekoliko kutija "topovskih udara". Rumuni su imali zastave sa "četiri S", a pronađeno je i nekoliko uputa kako da skandiraju "Srbija", što upućuje na namjeru da izazovu incident.
Svima je u pasoše unesena zabrana ulaska u BiH zbog sigurnosnih razloga. Kada već ova grupa nije uspjela, rumunski navijači na sjevernoj tribini pobrinuli su se da ne prođe sve kako treba. Šestorica su privedena zbog sukoba sa zaštitarima i policajcima, a trojica od njih su platila prekršajne kazne od po 300 KM.

Zar nije vrijeme da se ova tema obrise ?
Utakmica je zavrsena davno, pobjedili smo sto je najvaznije !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
BiH-Rumunija/Rumunija-BiHElegant je napisao/la:Zar nije vrijeme da se ova tema obrise ?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ima revanš brate.Elegant je napisao/la:Zar nije vrijeme da se ova tema obrise ?

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Nadajmo se._d1n0_ je napisao/la:Ima revanš brate.Elegant je napisao/la:Zar nije vrijeme da se ova tema obrise ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Barca u srcu
- Kontakt:
Jesu dosadni ovi s protestima i ustankom protiv saveza. Saveza više nema, sad je kasno. Trebali ste se sjetiti prije 29. marta i fino organizovati, a ne sad.
Zar za gol moze biti kriv pojedinac?
Et' da i to cujem
Krivi su svi, od napada koji je dozvolio prenos lopte bez pritiska na nasu polovicu, do Mujdze i Pjanica?! koji nisu zatvorili (nasu) desno stranu i sprijecili ubacivanje, do odbrane koja nije intervenirala u toj situaciji (zajedno sa Hasagicem)...al' zato i 2 zasluge naseg kolektiva...od Hasagica do Dzeke za 2 gola i rezultat ,koji je bitan i o kojem i statistika svjedoci je bio u nasu korist
Da hoce oni bog d'o tako uvijek, jednu gresku za gol i nato 2 gola uvalit' protivnuku, ja se ne bi ljutio
Sad nam ostaje pratiti desavanja u vezi sa NSBiH...a ima jos dovoljno, ad se stvari poprave...jos vise od 2 mjeseca...bice ako bog da

Et' da i to cujem

Krivi su svi, od napada koji je dozvolio prenos lopte bez pritiska na nasu polovicu, do Mujdze i Pjanica?! koji nisu zatvorili (nasu) desno stranu i sprijecili ubacivanje, do odbrane koja nije intervenirala u toj situaciji (zajedno sa Hasagicem)...al' zato i 2 zasluge naseg kolektiva...od Hasagica do Dzeke za 2 gola i rezultat ,koji je bitan i o kojem i statistika svjedoci je bio u nasu korist

Da hoce oni bog d'o tako uvijek, jednu gresku za gol i nato 2 gola uvalit' protivnuku, ja se ne bi ljutio

Sad nam ostaje pratiti desavanja u vezi sa NSBiH...a ima jos dovoljno, ad se stvari poprave...jos vise od 2 mjeseca...bice ako bog da

Hare Krisna!

Lijep pozdrav, i ne zamarajte mozgove puno, neka to rade drugi umjesto vas

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
kad igramo u rumuni oce li neko ic nemam prevoz
Šuti brate, pitanje je ocel bit utakmice88000 je napisao/la:kad igramo u rumuni oce li neko ic nemam prevoz

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
hocemo ba igramo normalapatinho7 je napisao/la:Šuti brate, pitanje je ocel bit utakmice88000 je napisao/la:kad igramo u rumuni oce li neko ic nemam prevoz

Nadam se da če biti taj revanš akBda...... 

Pod prečku u devet banki.... :)

Sa ovakvom formacijom mislim da bi mogli uzeti cak 3 boda u Rumuniji, a i protiv ostalih reprezentacija, naravno uz odredjenu dozu srece

Naravno moze se ovdje napravit par izmjena kao npr. umjesto Rahimica staviti Medunjanina ili Besica i sl.
Medunjanin da igra zadnjeg veznog? 

"Znanje koje imamo je samo mrvica onoga što nemamo."
U zadnje vrijeme je igrao pored Rahimica i igrao je odlicno, tako da bi se snasaoPlaton je napisao/la:Medunjanin da igra zadnjeg veznog?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.