FK Radnički Lukavac

cesc4
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 15:44

Zoom088 je napisao/la:Propozicije takmičenja za sezonu 2012/13

Član 19.
Klub domaćin obvezan je sačekati gostujuće navijače ako organizirano dolaze (što gostujući tim treba najaviti), smjestiti ih u gledalište na posebnom mjestu i izvršiti osiguranje istih prije, u toku i poslije utakmice.
Gostujući klub je dužan minimalno 48 sati prije odigravanja utakmice najaviti organizovani dolazak navijača, što će biti i učinjeno.
Posto vi jedva cekate obracun sa nasim Serifima , da vam javim da ako najavite dolazak ( u sto ne sumnjam oda hocete) ceka vas 8 serifa i policija :D
www.nkbratstvogracanica.com

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 03 mar 2013, 15:48

Glupa je priča, Zoom je istakao ono što piše u pravilniku. Sve ovo dalje te zabranjeno, te 8 šerifa čeka. To je prije svega suvišno - imali smo mi ovdje u Lukavcu mnogo težu utakmicu (što se tiče navijača), kada je Sloboda dolazila nakon 12 godina, pa je sve fino izrealizirano i niko nikome nije zabranio dolazak, niti je bilo 8 šerifa.

Bez veze prepucavanje, utakmica traje 90 minuta, još 6 dana je do nje - pustite ljude koji su nadležni da to organizuju, a ovo mjerenja čiji je veći je mrtva glupost.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 mar 2013, 16:11

Čini mi se da klub kao klub nemože zabraniti dolazak gostujućih navijača! Mislim da samo policija može reći da nemogu obezbijedit uslove za gostujuće navijače i da zabrani dolazak istih.
e sad ako griješim,neka me ispravi neko ko poznaje bolje pravila.
Kad je Sloboda gostovala u Lukavcu sve je proteklo u najboljem redu!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 17:18

studeni je napisao/la:Čini mi se da klub kao klub nemože zabraniti dolazak gostujućih navijača! Mislim da samo policija može reći da nemogu obezbijedit uslove za gostujuće navijače i da zabrani dolazak istih.
e sad ako griješim,neka me ispravi neko ko poznaje bolje pravila.
Kad je Sloboda gostovala u Lukavcu sve je proteklo u najboljem redu!
Da baš tako kad je sa Slobodom utakmica bila gostujući navijači odvojeni na predviđenom mjestu za njih, pored njih specijalci ne redari ili obični policajci, 10 do 15 minuta do kraja ljudi ih izveli sa stadiona do buseva i to je to, nikome ništa nije bilo, a tako će vjerujem biti i u Gračanici gdje će biti prisutni pripadnici MUP-a TK......:)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 17:33

Ovaj cesc i skandinavka momci iz Gračanice izgleda, pustite to internet huliganstvo, ko će koga, koliko će biti pripadnika službe osiguranja, nismo ni mi divljaci, dolazimo da bodrimo svoj klub hvala bogu kad je tako blizu pa se može doći, poželilo se poslije 3 mjeseca i više hehe, na terenu neka pobijedi ko je bolji, na tribinama nek bude sve fer i korektno, a to obračunavanje pustite to, time samo pogoršavate situaciju i nekome će puknuti u glavu ma hajde da gazimo redom šta me briga, kažem nek pobijedi bolji, a "rat" na tribinama pa komšije smo zar ne, treba da budemo kao jedno, svi zajedno, da uživamo u fudbalu ne u huliganstvu, pogotovo ovom internet huliganstvu to nigdje ne vodi.......:)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 mar 2013, 17:55

samolukavac je napisao/la:Ovaj cesc i skandinavka momci iz Gračanice izgleda, pustite to internet huliganstvo, ko će koga, koliko će biti pripadnika službe osiguranja, nismo ni mi divljaci, dolazimo da bodrimo svoj klub hvala bogu kad je tako blizu pa se može doći, poželilo se poslije 3 mjeseca i više hehe, na terenu neka pobijedi ko je bolji, na tribinama nek bude sve fer i korektno, a to obračunavanje pustite to, time samo pogoršavate situaciju i nekome će puknuti u glavu ma hajde da gazimo redom šta me briga, kažem nek pobijedi bolji, a "rat" na tribinama pa komšije smo zar ne, treba da budemo kao jedno, svi zajedno, da uživamo u fudbalu ne u huliganstvu, pogotovo ovom internet huliganstvu to nigdje ne vodi.......:)
Brate ja jesam i Gračanice , al to da sam neki huligan pa i internet huligan e to vala nisam... Ovo za serife sto sam reko samo sam javio vama jer se sjecam da su neki od vas govorili kako jedva cekaju da dodu ovde da znaju da ce Brko (kako ga vi zovete) naredit njima da vas izlupaju pa da cete ovaj put i vi njih da ovo da ono ... samo zato sam vam prenio da ce biti tih 8 serifa i da ce biti policija :D Niti sekunda zle namjere nije bila u tom postu.... :D
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 18:02

Bezveze samo tenzije se dižu na komšijski derbi, mi smo išli na utakmice u prvom dijelu sezone nismo bili u Kladuši i Goraždu, u Mostaru smo bili, ali njihova dole policija iz samo njima znanih razloga nas je vratila ispred stadiona, nigdje ni jednog jedinog incidenta napravili nismo, čak baklje koje palimo ne bacamo u teren ni na atletsku stazu ako je stadion ima, sve ostaje kod nas, navijamo dobro ima navijačkih pjesama raznih pa i onih gdje se malo vrijeđa, ali to je sve verbalno ništa drugo, najbolje kakvi smo mi navijači mogu reći igrači Troglava iz Livna koji su iz Lukavca ispraćeni ovacijama i aplauzom, takođe i vaši igrači iz Gračanice mogu reći kako je bilo u prvom kolu u Lukavcu, bilo je i ljudi odozdo na stadionu i oni to isto mogu da potvrde, bez i jednog jedinog incidenta....:)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 18:07

Bezveze se dižu tenzije bez potrebe. Sve će proći OK vidjećete ;) . Bitno je da se fer i korektno navija, da se ništa u teren ne ubacuje, a na eventualne provokacije pijanih čiča koji su redovni na svakoj tekmi najbolje ne odgovarati nego zapamtite im face pa nakon izlaska sa stadiona ubijte Boga u njima. Takvih provokatora koji kod kuće ne smiju pisnuti ženama pa dođu da se malo ispušu na stadionu nije mi nimalo žao kad dobiju što su tražili. A nijedan od njih nije bio u Lukavcu kad smo igrali. Ja sam bio zadnja dva gostovanja Bratstva na Jošiku i nikakvih problema nije bilo. A radovao sam se i skakao kad je Bratstvo pobjedilo 1:0 a i u drugoj tekmi kad je Šaba uhvatio onaj penaltik. Tako da komšije još jednom kažem bujrum i nek bude pravi derbi a nek pobjedi bolji na terenu :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 18:10

Isto će bit ko u mostaru,možete bit mirni ko bube al kako sad stvari stoje teško će te na stadion..ebiga tako je kako je...bolje i to nek neki incidenti a znajući za historiju odnosa vas i Šerifa ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 18:44

skandinavka76 je napisao/la:Isto će bit ko u mostaru,možete bit mirni ko bube al kako sad stvari stoje teško će te na stadion..ebiga tako je kako je...bolje i to nek neki incidenti a znajući za historiju odnosa vas i Šerifa ;)
Mogu zabraniti ulaz na stadion, ali ulaz u Gračnicu ne mogu nikad, navijat ćemo i pored stadiona, samo što ćemo tad pjevati sve pjesme Brki u njegovu čast, gore je to da dođemo na utakmicu i vrate nas, tad baš onda može biti neželjenih scena....:)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 mar 2013, 18:47

Nisam u toku, ko će nam to zabraniti ulazak na stadion? :mrgreen:
1921
1989

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 18:47

VolimRadnicki je napisao/la:Nisam u toku, ko će nam to zabraniti ulazak na stadion? :mrgreen:
Nusret Helić...:D

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 03 mar 2013, 18:49

Jesul to samo priče i gluposti ili ima istine u tome?
Nusret da nam zabrani ulazak, ma daaj :lol:
1921
1989

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 03 mar 2013, 18:50

samolukavac je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:Nisam u toku, ko će nam to zabraniti ulazak na stadion? :mrgreen:
Nusret Helić...:D
Zbog čega će zabranit?
OFK Gradina Srebrenik

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 18:53

VolimRadnicki je napisao/la:Jesul to samo priče i gluposti ili ima istine u tome?
Nusret da nam zabrani ulazak, ma daaj :lol:
Eto ovi pametuju nešto dole iz Gračanice, kao zabrana ulaska na stadion gostujućim navijačima, prepali se izgleda jer mi smo kao neki huligani eto takav epitet imamo hehehe :)

skandinavka76
Kontakt:

Post Postao/la skandinavka76 » 03 mar 2013, 18:55

skandinavka76 je napisao/la:Isto će bit ko u mostaru,možete bit mirni ko bube al kako sad stvari stoje teško će te na stadion..ebiga tako je kako je...bolje i to nek neki incidenti a znajući za historiju odnosa vas i Šerifa ;)
Mogu zabraniti ulaz na stadion, ali ulaz u Gračnicu ne mogu nikad, navijat ćemo i pored stadiona, samo što ćemo tad pjevati sve pjesme Brki u njegovu čast, gore je to da dođemo na utakmicu i vrate nas, tad baš onda može biti neželjenih scena....:)
pa zato kažem bolje i da nedolazite ;) biće radio prenos :lol:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 03 mar 2013, 19:00

skandinavka76 je napisao/la:
pa zato kažem bolje i da nedolazite ;) biće radio prenos :lol:
To bi ti volio da ne dolazimo, ali spremi se care garda za 6 dana dolazi i to u velikom broju, pozz :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 mar 2013, 19:05

U Gračanici kad smo mi bili bilo je samo par prašinara i security.Sa prašinarima smo se bukvalno za*ebavali,ljudi ništa (osim one frke sa security-em).

U Lukavcu i prašinari i kornjače.Detaljan pregled pri ulazu na tribinu.Nakon našeg ulaska na tribinu ,kornjače su iza nas i sa strana.

Tako da lukavčani u Gračanici nebi trebalo biti većih problema,osim ako vam marocanci ne naprave sačekušu :P
Pobjeda je bolja od orgazma!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 03 mar 2013, 19:07

Marocanci bi mogli samo sačekušu napravit kakvom djedu :lol: najbolja sačekuša je bila Vezirima iz Travnika 80 i neke godine kad im je polupano 5 buseva i razbjeno dosta podvlašićkih glava :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 03 mar 2013, 19:19

Gorki je napisao/la:U Gračanici kad smo mi bili bilo je samo par prašinara i security.Sa prašinarima smo se bukvalno za*ebavali,ljudi ništa (osim one frke sa security-em).

U Lukavcu i prašinari i kornjače.Detaljan pregled pri ulazu na tribinu.Nakon našeg ulaska na tribinu ,kornjače su iza nas i sa strana.

Tako da lukavčani u Gračanici nebi trebalo biti većih problema,osim ako vam marocanci ne naprave sačekušu :P
Tacno, u Lukavcu nas kornjace ogradile cisto da bi se isprovociro neki sukob(s njihove strane). Vidio si s kakvim je stavom doticni Kobra :D usao na tribinu medju navijace. Cini mi se da klub moze poslat neku vrstu dopisa MUP-u da kornjace ne ulaze na tribinu sa navijacima osim u slucaju nekog incidenta jer stvarno nemaju potrebe bit na tribini sa navijacima. Sanse za narede su odma vece za 100%.
075

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.