altai je napisao/la:sutra nema hadzidulbica , moranjkica, delica povreda
Dobro jutro,ocito ne citate postove,pa ponavljate.zmaj od b. je napisao/la:Zvijezda danas nastupa bez Hažiđulbića, Moranjkića i Delića zbog povreda.
Daj Bogati informiši se o ovom covjeku pa onda nešto pričaj... Moj ti je savjet nemoj se Džabe provaljivati..Jel Ešef ikada igrao za Yugoslaviju Nije a Mersed jeste...zvijezdica je napisao/la:Utakmicu će gledati i Jašarević Ešef, a taj Mersed će mu se klanjati do koljena.![]()
Kad si već zapeo za njega mati mu je rodom iz gradačc tako da ima i naše krvi, čovjek nije ništa loše pisao.MinistaR je napisao/la:Koga boli neka stvar gdje je i šta radio taj Tuzlak. Sve i da je igrao za Real Madrid i bio najbolji strijelac Primere, koga to zanima?
Vratimo se temi.
Zvijezda danas MORA pobijediti Drinu. Ne pobijede li sa dva-tri gola razlike, onda se stvarno trebamo zabrinuti.
Valjda si danas bio na utakmici, jer ako i gore nabrojani budu igrali kao ovi danas gadno nam se piše.husein veličanstveni je napisao/la:Pa mislim da nema potrebe da se zabrinjavama jer lakše će Zvijezda pobijediti ovdje Želju, Sarajeva ili Široki (zato što ljudi dođu i igraju otvoreno) nego Drinu. Svi znamo da će drina danas igrati klasični bunker i da njihov najistureniji igrač neće ni preći centar a zna se kako teško dajemo gol takvim ekipama. Ja se ipak nadam da ćemo pobijediti jedno 2:0.
Ma pustite se alhosa teskoga,danas je Tuzlak(Fukara)pio crno vino kao i obicno,nasi placali,fuj,uz to da odgovorim ovome gore gospdinu da je i Jasarevic igrao za Jugoslaviju,znate podatke o drugim ljudima,a ne o svojima.zmaj od b. je napisao/la:Kad si već zapeo za njega mati mu je rodom iz gradačc tako da ima i naše krvi, čovjek nije ništa loše pisao.MinistaR je napisao/la:Koga boli neka stvar gdje je i šta radio taj Tuzlak. Sve i da je igrao za Real Madrid i bio najbolji strijelac Primere, koga to zanima?
Vratimo se temi.
Zvijezda danas MORA pobijediti Drinu. Ne pobijede li sa dva-tri gola razlike, onda se stvarno trebamo zabrinuti.
meni se uopšte Drina ne čini solidnom ekipom, šta više Drina je za nijansu slabija ekipa od nas po prikazanom u ovih 5. kola. Lijepo ćemo se mi opet boriti za opstanakŽbljohar je napisao/la:Drina je losa ekipa,nema losije u PL,nemojte procjenjivati po ovoj utakmici da je solidna ekipa i mi smo losi zato vam se i cini solidna sto smo se morali nasmuciti sa njima,mi smo katastrofa.
Eto imamo srece sto ima Drina i Banovici,usli su a izgleda da ce i ispasti,posve nespremne dvije ekipe za PL,pa mislim da se necemo sikrati za opstanak.zmaj_Bosne je napisao/la:meni se uopšte Drina ne čini solidnom ekipom, šta više Drina je za nijansu slabija ekipa od nas po prikazanom u ovih 5. kola. Lijepo ćemo se mi opet boriti za opstanakŽbljohar je napisao/la:Drina je losa ekipa,nema losije u PL,nemojte procjenjivati po ovoj utakmici da je solidna ekipa i mi smo losi zato vam se i cini solidna sto smo se morali nasmuciti sa njima,mi smo katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.