Uvijek ista majku imanonimni je napisao/la:standardna pukotinakod nas 170 KM, pa nisam znao može li se u Zenici ugrabiti štagod jeftinije
![]()
još jednom kažem, uzmi zx750

Znaci ide

I pravac Poznan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uvijek ista majku imanonimni je napisao/la:standardna pukotinakod nas 170 KM, pa nisam znao može li se u Zenici ugrabiti štagod jeftinije
![]()
još jednom kažem, uzmi zx750
hahahaha bujrum brate za tebe imaanonimni je napisao/la:ima l' mjesta u prevoznom sredstvu ?
shiit kako su dobre, al skupe brateanonimni je napisao/la:predložio sam Eminu, a predlažem i tebi: pogledaj na eBayu, ima tamo dosta stvari kakvih ovdje nema ili su skuplje nego što su tamo
baš su skupe, al' ko voli, daće te pare sigurnoQUARESMA 18<<< je napisao/la:shiit kako su dobre, al skupe brateanonimni je napisao/la:predložio sam Eminu, a predlažem i tebi: pogledaj na eBayu, ima tamo dosta stvari kakvih ovdje nema ili su skuplje nego što su tamo
http://www.ebay.com/itm/Adidas-Beckenba ... 3a75db278e
odlične adidaske ovo je superNarin je napisao/la:
Joj,jesu dobre tene.
Vidjao sam ja Busenitz "adidaske" po Bg-u,ima ova varijanta,crna sa belim i smedja sa belim,cini mi se nekih 90 ojra da su bile.Narin je napisao/la:Jos kad bi to bilo negdje u Bosni bilo bi super..
Sve sto valja,nema kod nas..
Cak je i na internetu jako tesko ove naci.Imaju na ebayu iste ovakve,ali ovaj dzon nije bijel nego tamno smedz,pa ruzno izgleda,takodjer ima isti model ali su crne,ali ipak je plava malo bolja boja,a ostalo ima slicnih,ali nekako ove su najljepse,jos nisu nesto preskupe.
uzeo sam ja, nisu original, al onako na prvi pogled izgledaju kao da je, btw ne radi im stranica vec duze vrijemeahmad_tz je napisao/la:Jel ko uzimo dresove sa kupi-dres.ba. Jesul orginal?
Konto ja uzet sa oficijalne stranice, al jbg preskupo mi. Ovi su nako povoljni.