Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Komedija od kluba, komedija od tima i komedija od igre.
Mnogo sam dao Ten Hagu kada sam rekao otkaz u decembru. Ovo je jadno koliko dopustaju jednom Copenhagenu na OT. Tim koji nema apsolutno nijedan plan u igri
Mnogo sam dao Ten Hagu kada sam rekao otkaz u decembru. Ovo je jadno koliko dopustaju jednom Copenhagenu na OT. Tim koji nema apsolutno nijedan plan u igri
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
U putu sam i ne gledam, ali izgleda da je bolje tako.
Amrabat nam je pojacanje koliko i Rustemovic Zelji.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Meni ovo sad već smrdi na sabotažu od strane igrača. Nemoguće da su Bruno i Marcus ovako loši, ajde što su loši, nego se i ne trude.AlanSmith14 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:20Komedija od kluba, komedija od tima i komedija od igre.
Pa šta više imaju sabotirati? Ko su ti igrači da svako malo pobune dižu? Ako i trunke istine ima da se nekome ne igra pod tim i tim uslovima što se mene tiče neka ugase ovo više. Ne mora biti nužno slučaj da je to sad u pitanju, ali znamo da je to već bilo sa Joseom, Lujom pa čak i Oleom. Ok, neke stvari ne pašu, ali to treba jednom zauvijek presjeći.
Ocaj, ETH kao dva razlicita trenera prosla godina i ova..al... je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:24Meni ovo sad već smrdi na sabotažu od strane igrača. Nemoguće da su Bruno i Marcus ovako loši, ajde što su loši, nego se i ne trude.AlanSmith14 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:20Komedija od kluba, komedija od tima i komedija od igre.
Nema nista od ovog Uniteda, nema definisan sistem igre..
Bruno i Rasford svako kolo, tanki…
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Vidi, ova naša ekipa je dosta slinava. Jedina faca, da kažeš da je onaj beskompromisni lik sa DNK-om onog Alexovog Uniteda je Licha, koji je slomljen i nije tu da diže ekipu sa svojom energijom. Nema Luke Shaw-a koji je, po meni, uz Varanea, jedini pravi profesionalac. Šteta što su obojica više kod doktora nego na terenu. Dodaj na to da je Casemiro ove godine baš slab (a sad i ozlijeđen), ovo je jedna ekipa baš ono "bez kičme".
Isto tako, meni ni Bruno ni Rash "ne mirišu". Sjajni igrači, bez sumnje, ali dobre komadine hinjausa koji mi djeluju kao neko ko će spaliti svlačionicu" za rad svog komfora...
Sve u svemu, nismo onaj "intimidating factor" i to protivnici osjete. Rezultat je ono što gledaš večeras
Isto tako, meni ni Bruno ni Rash "ne mirišu". Sjajni igrači, bez sumnje, ali dobre komadine hinjausa koji mi djeluju kao neko ko će spaliti svlačionicu" za rad svog komfora...
Sve u svemu, nismo onaj "intimidating factor" i to protivnici osjete. Rezultat je ono što gledaš večeras
Nije nas ni sudija mogao gledati punih 45 minuta.
Kakav očaj, Bože me ti sačuvaj..
Kakav očaj, Bože me ti sačuvaj..
The saddest thing in life is wasted talent.
Vidi Varane je igrac koji je svjetska klasa, svasta prosao..al... je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:37Vidi, ova naša ekipa je dosta slinava. Jedina faca, da kažeš da je onaj beskompromisni lik sa DNK-om onog Alexovog Uniteda je Licha, koji je slomljen i nije tu da diže ekipu sa svojom energijom. Nema Luke Shaw-a koji je, po meni, uz Varanea, jedini pravi profesionalac. Šteta što su obojica više kod doktora nego na terenu. Dodaj na to da je Casemiro ove godine baš slab (a sad i ozlijeđen), ovo je jedna ekipa baš ono "bez kičme".
Bruno je svjestka klasa, samo sto je problem izgleda motivacije toplo hladno.
Licha je igrac top, Casemiro je prosle godine bio top, ne ova godina valjda godinu stariji

Jbg on da na Onanu 65 miliona, golman koji zna dodavat loptu, a kiks igrac, sta je tu dobio?
Rashford kao i ETH prosle godine, neko se cudo desilo

Onda pogledaj ostale
Dalot, Magwajer, McTominay, Antony..
Al sto je najgore Onana, Antony, Mount su transferi ETH sta je na njima dobio? Cca 200+ miliona na 3 igraca koji su sta napravili?
Donijeli?
Iskreno ETH nece dugo, ako vako nastavi
Jim Ratclif ce ga otjerati

Igra negledljiva, ova dva mjeseca vjerovatno najgora od 2013, a bilo je dosta loših perioda.
Ten Hag nek pakuje kofere za Amsterdam ako mu Rashford i Bruno ostanu nezamjenjivi, mislim da je pravi čovjek da izvuče Ajax iz zone ispadanja.
Ten Hag nek pakuje kofere za Amsterdam ako mu Rashford i Bruno ostanu nezamjenjivi, mislim da je pravi čovjek da izvuče Ajax iz zone ispadanja.
Ako ima pameti, na poluvremenu već Garnacho i Eriksen. MCT i Rashford out, ako naravno ima damu naš cijenjeni trener da izvadi engleskog zlatnog dečka.
S obzirom da Bruno ghostuje na terenu, ja bi Arambata prebaco na njegovo mjesto a pojačao gornju liniju sa Martialom. Kad je bal nek je maskenbal. Naravno, to će se desiti nikad, ovaj naš ima neke svoje šablone od kojih ne odstupa, sve da Manchester gori
S obzirom da Bruno ghostuje na terenu, ja bi Arambata prebaco na njegovo mjesto a pojačao gornju liniju sa Martialom. Kad je bal nek je maskenbal. Naravno, to će se desiti nikad, ovaj naš ima neke svoje šablone od kojih ne odstupa, sve da Manchester gori
- morsecode
- Kontakt:
Ne ide ovo sa dvije osmice. Nek se vrati na 4-2-3-1, ne znam sta se vise ceka. Znam da je Ten Hagov sistem drukciji, ali ne moze to tako.
Kakva uspavanka jbt
Kakva uspavanka jbt
"To je jednostavno SARAJEVO"
Prva akcija da valja u 54. minuti. Drama
EDIT: Dakle četiri izmjene,a ne smije bezmudi ETH da pogleda Rashforda koji je bio prvi kandidat za izmjenu. Fuj
EDIT: Dakle četiri izmjene,a ne smije bezmudi ETH da pogleda Rashforda koji je bio prvi kandidat za izmjenu. Fuj
Je l' mu ovo drugi gol glavom u Unitedu? Jedini kog se sjećam je protiv Chelseaja prije neke 3 godine.
U LP 2021. godine zabio protiv Atalante… Zadnji klupski gol 02.02.2022. Dakle preko 1,5 godinu dana razmaka.
Ukupno peti glavom. Prvi poslije Leedsa u drugom dijelu sezone 21/22 EPL.
Kakav god bio, drago mi zbog njega. Vidi se da mu baš znači.. valjalo bi da se malo trzne sad kad imamo problema sa stoperima.
The saddest thing in life is wasted talent.
Najgluplja ekipa na planeti.. umno limitirana
Konačno Onana, ova pobjeda uz onu nad Brentfordom ako nam ne okrene sezonu neće ništa.
Zamalo da ispustimo prednost jer ten Hag vadi Amrabata da bi mu McDebil odigrao čitav meč.
Maguire 5 golova glavom od makar 200 šuteva, ali drago mi je zbog njega jer je vezao par dobrih mečeva, treba nam i on sad kad je pola tima povrijeđeno.
Sve više mislim da nam je Shaw zapravo najvažniji igrač.
Zamalo da ispustimo prednost jer ten Hag vadi Amrabata da bi mu McDebil odigrao čitav meč.
Maguire 5 golova glavom od makar 200 šuteva, ali drago mi je zbog njega jer je vezao par dobrih mečeva, treba nam i on sad kad je pola tima povrijeđeno.
Sve više mislim da nam je Shaw zapravo najvažniji igrač.
Zadnja izmjena: nepoznat1, dana/u 24 okt 2023, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
mektominieja nabit nogom,fascinantno koliko je glup frajer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.