FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

johnnyHZ
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2011, 15:46

neutralan__ je napisao/la:[youtube][/youtube]
imatee opciju zaustavljanja slike, igrac zrinjskog se naslonio na protivnika, i nije ga ovaj uopste vukao vec se pomjerio i ovaj trohno... da se ovako sude penali :D svaki korner ili prekid bi bio penal, ito ne jedan :D neko 5-6 ....da nije zalosno bilo bi smijesno :roll: ... i sta kaze SLOBODNA SUDIJSKA PROCJENa? :lol:
a na snimku fakat sudiju su samo odgurali (a to on ocekivao da ce poslije ovoga cvijece dobiiti) i on se pokupio i iza policije otisao, e sad , poslije u ulazu sta je bilo........ AKO JE BILO
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 15:47

Cist penal,ali takvog misljenja nije bio glavni sudija.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2011, 15:51

neutralan__ je napisao/la:Cist penal,ali takvog misljenja nije bio glavni sudija.
A DA, OVAJ PENAL ZA BUDUCNOST JE školski PRIMJER PENAALA, iigrac uklizuje sa LEĐA, igracu koji je blize golu... ja ne znam kako onoga musu nije stid izjaviti ono ... :roll:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 15:52

johnnyHZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:[youtube][/youtube]
imatee opciju zaustavljanja slike, igrac zrinjskog se naslonio na protivnika, i nije ga ovaj uopste vukao vec se pomjerio i ovaj trohno... da se ovako sude penali :D svaki korner ili prekid bi bio penal, ito ne jedan :D neko 5-6 ....da nije zalosno bilo bi smijesno :roll: ... i sta kaze SLOBODNA SUDIJSKA PROCJENa? :lol:
a na snimku fakat sudiju su samo odgurali (a to on ocekivao da ce poslije ovoga cvijece dobiiti) i on se pokupio i iza policije otisao, e sad , poslije u ulazu sta je bilo........ AKO JE BILO
Kada je on otisao nijedan igrac nije otisao za njim,otisao je uz pratnju policije sto znaci da tamo nista nije bilo.Stvarno ne znam sta cu oni ocekivali da cemo samo reci dobro i nastaviti kao da nista nije bilo.Niko ga nije udario sto se moze vidjeti i na snimku.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 15:57

johnnyHZ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Cist penal,ali takvog misljenja nije bio glavni sudija.
A DA, OVAJ PENAL ZA BUDUCNOST JE školski PRIMJER PENAALA, iigrac uklizuje sa LEĐA, igracu koji je blize golu... ja ne znam kako onoga musu nije stid izjaviti ono ... :roll:
Vjeruj da se i ja to isto pitam.Jos sad uzeo praviti i neki pritisak na medije i BHT1. :roll:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2011, 16:01

ama drug , ovo je smijesno, prvo ono je bio penal kojeg sudija MORA svirati jer
1. igrac domacih ima loptu u svom posjed
2. igrac domacih je blizi kolu (ispred igraca)
3. gostujuci igrac startuje sa ledja
4. gostujuci igrac obara domaceg
5. gostujuci igrac nema NIKAKVOG kontakta sa loptom
6. domaci igrac pada od udarca i nasrtaja na njega

ovo je SKOLSKI primjer jedanesterca....

slucaj u sesnestercu buducnosti
1. igrac tokom cijelog snima domaci, drzi ruke visoko
2. gostujuci igrac nema TEORETSKE sanse da ugrozi gol gostiju
3. gostujuci igrac je naslonjen svom tezinom na domaceg igraca
4. domaci igrac se pomice unazad (ne blokira gostujuceg idraca)
5.gostujuci igrac pada jer gubi oslonac
6. domaci igrac i dalje drzi ruke u zraku

za sto je sudija svirao jedanesterac to ni on sam ne zna... povlacenje je moglo biti prije izvodjenja (u trenutku izvodjenja nije bilo vidi se na snimku)
ako je svirao zbog pada gostujuceg igraca , nek pogleda zasto je pao(pao jer je izgubio oslonac)
ako ga je svirao jer je zrinjski u zoni ispadanja,djetetu mu trebalo za lijekova ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 16:05

johnnyHZ je napisao/la:ama drug , ovo je smijesno, prvo ono je bio penal kojeg sudija MORA svirati jer
1. igrac domacih ima loptu u svom posjed
2. igrac domacih je blizi kolu (ispred igraca)
3. gostujuci igrac startuje sa ledja
4. gostujuci igrac obara domaceg
5. gostujuci igrac nema NIKAKVOG kontakta sa loptom
6. domaci igrac pada od udarca i nasrtaja na njega

ovo je SKOLSKI primjer jedanesterca....

za sto je sudija svirao jedanesterac to ni on sam ne zna... povlacenje je moglo biti prije izvodjenja (u trenutku izvodjenja nije bilo vidi se na snimku)
ako je svirao zbog pada gostujuceg igraca , nek pogleda zasto je pao(pao jer je izgubio oslonac)
ako ga je svirao jer je zrinjski u zoni ispadanja,djetetu mu trebalo za lijekova ;)
Bravo!Nek si to pojasnio malo bolje.Svirao je zbog toga sto zrinjski mora ostati u ligi ili da ako bi Sarajevo dobilo borac da u slijedecem kolu zrinjski moze pustiti borcu,vrlo jednostavno.Kad smo vec kod toga,mojne na dijete nije ono nista krivo,ako ce vec nekome trebati za lijekove neka njemu treba!

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 11 apr 2011, 16:07

neutralan__ je napisao/la: Kada je on otisao nijedan igrac nije otisao za njim,otisao je uz pratnju policije sto znaci da tamo nista nije bilo.Stvarno ne znam sta cu oni ocekivali da cemo samo reci dobro i nastaviti kao da nista nije bilo.Niko ga nije udario sto se moze vidjeti i na snimku.
Ako već mislite da nije bilo penala, mislite li da ste vi jedini u povijesti nogometa protiv kojih je sudac svirao penal koji nije bio ?
E pa "gospodo" iz Banovića niste jedini ali ste jedini izgleda odlučili isprebijati sudiju i prekinuti utakmicu ko kakve seljačine a ono 32. minuta i još sat vremena igre ima, mada nije ni bitno koliko ima...bitno je da se prekid desio vašom krivicom i to je jedino bitno !
ZATO NEMOJTE ZRINJSKI OPTUŽIVATI NI ZA ŠTA, a u toj namjeri vam je i BHT dobrano pomogao sastavljajući ovakve izvještaje kojih bi se i goebelsöva propaganda postidila !
HŠK Zrinjski - klub sa tradicijom - http://www.youtube.com/watch?v=lqo3nUfq_LY

b) crveni za igrača Olimpika koji ne prima crvene nikad. čudno, zar ne?

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2011, 16:11

tu si u pravu, da mu hoce za lijekove zatrebati, a dijete da bude POŠTENO barem to u zivotu nije tesko!

napravljenje @ sudiju NIKO udario nije, on je trtrebao nastaviti utakmicu, to sto je potplacen, nesposoban i mutav to je vec nesto drugo...
ovo ne da nije bio penal, ovo je NEMOGUCE SVIRATI ,jer niti je sumljivo, NITI JE UGROZAVALO GOL DOMACIH...NISTA......tako da ova reakcija je uvijek ista kod igraca nase lige, e sad posto je dusije 15 min prije toga zaboravio pravila pa nije svirao penal za domace, znao je sta ga ceka i da nece vise smjeti navlaciti gostima, pa je lagano zbrisao....a udario ga niko nije!!!!!!!!!! ali su ga odgurivali, kao sto je i on ODGURAVAO, pogledaj snimak;)

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 11 apr 2011, 16:11

johnnyHZ je napisao/la:

I ti ovo vidio jeli sa ovog snimka sve ? A idi umij se života ti :?

I da, Zrinjski ove sezone nije nikad bio u zoni ispadanja pa tako ni prije ove utakmice, čak što više bili smo dosta bodova od zone ispadanja da si ti meni živ i zdrav.

napravljenje
Kontakt:

Post Postao/la napravljenje » 11 apr 2011, 16:14

johnnyHZ je napisao/la:a udario ga niko nije!!!!!!!!!! ali su ga odgurivali, kao sto je i on ODGURAVAO, pogledaj snimak;)
Ja ti opet ponavljam SNIMAK JE IZREŽIRAN ! IZREZANI su dijelovi gdje se događa razlog prekida utakmica (a ako Bog da vidjet ćemo ih večeras, a u slučaju da ih ne vidimo Zrinjski prekida svaki vid saradnje sa BHT-om tako da niti izvještaja neće biti sa utakmica pod BB)...a dobro je neko i napisao Budućnost bi dobila 5 crveni radi ponašanja igrača pa se ionako ne bi nastavila utakmica !

Živili !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 16:15

napravljenje je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la: Kada je on otisao nijedan igrac nije otisao za njim,otisao je uz pratnju policije sto znaci da tamo nista nije bilo.Stvarno ne znam sta cu oni ocekivali da cemo samo reci dobro i nastaviti kao da nista nije bilo.Niko ga nije udario sto se moze vidjeti i na snimku.
Ako već mislite da nije bilo penala, mislite li da ste vi jedini u povijesti nogometa protiv kojih je sudac svirao penal koji nije bio ?
E pa "gospodo" iz Banovića niste jedini ali ste jedini izgleda odlučili isprebijati sudiju i prekinuti utakmicu ko kakve seljačine a ono 32. minuta i još sat vremena igre ima, mada nije ni bitno koliko ima...bitno je da se prekid desio vašom krivicom i to je jedino bitno !
ZATO NEMOJTE ZRINJSKI OPTUŽIVATI NI ZA ŠTA, a u toj namjeri vam je i BHT dobrano pomogao sastavljajući ovakve izvještaje kojih bi se i goebelsöva propaganda postidila !
Ne nismo,tu je i Sloboda kojoj ste na isti nacin ukrali bodove,samo sto tu nije doslo do prekida.Sudiju niko nije udario, cuj isprebijali ga :lol: tebi treba veca dioptrija nego musi.Jok eto optuzivat cemo FK Donje Oždrlje.Vi treba da se stidite samih sebe i trenera kojeg imate.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 11 apr 2011, 16:16

imas na internetu jako velike mogucnosti screenshot je jedna od njih :) pa fino , polako pregleda detaljno sve pa ces vidjeti ... :) ponavljam ja sam sebi od stida nebih sudio onaj penal.... eto toliko!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 16:18

johnnyHZ je napisao/la:a udario ga niko nije!!!!!!!!!! ali su ga odgurivali, kao sto je i on ODGURAVAO, pogledaj snimak;)
Ja ti opet ponavljam SNIMAK JE IZREŽIRAN ! IZREZANI su dijelovi gdje se događa razlog prekida utakmica (a ako Bog da vidjet ćemo ih večeras, a u slučaju da ih ne vidimo Zrinjski prekida svaki vid saradnje sa BHT-om tako da niti izvještaja neće biti sa utakmica pod BB)...a dobro je neko i napisao Budućnost bi dobila 5 crveni radi ponašanja igrača pa se ionako ne bi nastavila utakmica !

Živili !
Dobro ste to smislili,sad ce te dobijati po 2 nepostojeca penala,a da javnost za to ne zna.Svaka cast 'velikanu' naseg fudbala na toj ideji. :lol:

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 11 apr 2011, 16:20

Zapravo svakom klubu je barem jednom sudjen ovakav penal ili slican ovome tj. za odvaliti se smijati kad vidis sta je sudija svirao ali iz neznanja sudije , navlacenja domacinima itd...ali poslije one sprdacine sa Slobodom i opet odmah na slican ili jos gori nacin da se desi na gostovanju i u Banovicima ne moze biti slucajnost , pogotovo kad se uzme u obzir situacija u Zrinjskom. To je toliko ocigledno. Svjesni situacije koja se desila u Tuzli pa zatim i cinjenice da se koristi haos u savezu , banovicani su odmah sasjekli u korijenu plan gostiju i zustro reagirali. Mada , opet nevidim nista u tolikoj mjeri extremno za prekida tekme jer su se desavale i gore stvari u nas pa se nastavljalo. Sudija svjestan zadace koju je bio duzan uraditi u Banovicima je iskoristio priliku pa prekino da sebi olaksa posao jer ce i ovako mozda i jos sigurnije Zrinjski dobiti 3 boda nego da se mec nastavio.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 16:24

dr.van nostrand je napisao/la:
Zapravo svakom klubu je barem jednom sudjen ovakav penal ili slican ovome tj. za odvaliti se smijati kad vidis sta je sudija svirao ali iz neznanja sudije , navlacenja domacinima itd...ali poslije one sprdacine sa Slobodom i opet odmah na slican ili jos gori nacin da se desi na gostovanju i u Banovicima ne moze biti slucajnost , pogotovo kad se uzme u obzir situacija u Zrinjskom. To je toliko ocigledno. Svjesni situacije koja se desila u Tuzli pa zatim i cinjenice da se koristi haos u savezu , banovicani su odmah sasjekli u korijenu plan gostiju i zustro reagirali. Mada , opet nevidim nista u tolikoj mjeri extremno za prekida tekme jer su se desavale i gore stvari u nas pa se nastavljalo. Sudija svjestan zadace koju je bio duzan uraditi u Banovicima je iskoristio priliku pa prekino da sebi olaksa posao jer ce i ovako mozda i jos sigurnije Zrinjski dobiti 3 boda nego da se mec nastavio.
Ja sam 99% siguran da bi ih pobijedili,cak i da su nam dali go iz penala,ali ko zna sta bi sudija u nastavku jos izmislio,mozda bi svirao jos koji penal pred kraj po obicaju??

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 11 apr 2011, 17:43

Zar ne shvatate da vam je ovo iscenirano sve iz Tuzle,Zrinski je dobio u TZ uz toliko negodovanje,a poslani isti ljudi da vas izbace iz lige,tj da vas dobije Zrinski i stabiluzuje se na tabeli,Slobodi su vraceni bodovi u Trebinju i rjesavaju se jednog premijerligasa na kantonu i vise novca iz proracuna TK ostaje njima,istu su kradu bodova napravili u Gradaccu,isti scenario sa sudenjem i pobijeda 0:1,mogla je to uciniti nekome drugom a ne svojim "dragim komsijama"mislie se rijesiti i Zvijezde da budu sami na kantonu,ali to im ide po planu.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 apr 2011, 17:50

Ahaha cirkuska predstava u Banovicima. :lol: :oops:

Ali vidi se po pokretima Valjica da je neka ckapi,pogledaj kako bezi. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 18:03

Ljudski bi bilo da nam se barem uputi kakvo izvinjenje za onu kradju.Znao sam da musa nece odrzati svoju rijec i povuci se iz BH-a fudbala,sto nam dovoljno govori o njemu.Sad pokusavaju da se nekako izvuku i dokazu da je musa bio u pravu,da je penal postojao,da smo isprebijali sudiju,ali na njihovu zalost nece im poci za rukom.Moja guzica je cisca od njihovog obraza,sramota sta se sve desava.Sramite se svog vjestackog kluba!
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 11 apr 2011, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 11 apr 2011, 18:05

Devil je napisao/la:Ahaha cirkuska predstava u Banovicima. :lol: :oops:

Ali vidi se po pokretima Valjica da je neka ckapi,pogledaj kako bezi. :lol:
Picka nego sta,pa ovoliko policije nije pratilo Horde Zla kad su bili u Banovicima.Nadam se da ce dobiti odgovarajucu kaznu i suspenziju za ono sto je napravio!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.