Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Može li anketa koga bi voljeli za selektora?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svi koji su za Osima su navijaci qurvice sa Grbavice, najsmjesnijeg i najjadnijeg kluba na Balkanu i SDA prcije. Gotova prica.
Takve ne zanima BIH niti narod BIH. To je samo seljadija koja se dokopala zgrada i koja Bosne nije vidila. Niti ih zanima hocel biti Bosne i reprezentacije sve dok je njima u toplini doma u Sarajevu fino.
Takve ne zanima BIH niti narod BIH. To je samo seljadija koja se dokopala zgrada i koja Bosne nije vidila. Niti ih zanima hocel biti Bosne i reprezentacije sve dok je njima u toplini doma u Sarajevu fino.
Kome bolan sta treba sta pišeš jel ti misliš da sam ja za Osima ili Kodru reko sam da mi je absolutno svjedno ali hoću da mi navedeš ostale kandidate i ko me će taj bojkot pomoći samo moze biti gore nego sto jestSariel1987 je napisao/la:zato je babo udomio nezaposlenog sina,Zenzo je napisao/la:Na to sve za platu od 10-15.000 € !AnelMid je napisao/la:Nerazumijem ove koji traže bojkot , meni je iskreno svjedno ko će biti trener .Ali bi pito gdje su ostali kandidati dali je uopste neko zainteresiran da vodi ovu repku
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ali hajde objasnit ti to ovim sto prate sve lige svijeta i znaju trenere koji nam trebaju, pogotovo strance.
eee dosta ste vi suplju udarali,sad samo bojkot do raspada ako treba!
ovakva privatna prcija ne treba nikom osim vama.
Moja Bosna je od
Neretve do Drine
vasa Bosna je od
Bascarsije do Cengic Vile
necu da idem odavde
i necu azile
hocu da moji ljudi u mojoj
drzavi bolje zive
Meni ova drzava znaci, otac se borio za nju i poginuo. Ja ostao ovdje, nasao si sam posao, a imao sam sansu da idem vani. Niti cu bojkotovati, niti cu se nesto loziti na reprezentaciju. Je li i to problem?Kompromis je napisao/la:Svi kojima ova drzava i reprezentacija nesto znaci su za Osima i nisu ni za kakve bojkote...![]()
Ostali i nisu navijaci ove reprezentacije... nego obicni poltroni koji su tu samo kad je dobro...
Evo, ja smatram da je Osim neadektavno rijesenje, ako zelimo uspjeh i iskreno nece me doticati reprezenatacija sekunde.
Jesam ja onda antipatriota, pa mozda cak i neprijatelj ove zemlje?
Da, i da ti pravo kazem u tom momentu bi potpuno podrzao izbor Osima za selektora. Rijec protiv ne bi napisao. Cak bi pokazali i brigu da nesto naprave.DrFilgud je napisao/la:Da, da su ga stavili tada kao vatrogasca, bilo bi legitimno i da ostane selektor nakon neuspjeha. Ovako, tipicno sitnosicardzijsko, bezmudo, korupcionasko manipulisanje priglupim narodom.dubrovnik je napisao/la:Da su ga bogdo odmah nakon Cipra postavili na mjesto selektora. Sada bi nam sve bilo puno jasnije.Enigma je napisao/la:Sada sam sjedio sa tipom koji je zna desavanja
u savezu(radi u savezu)Babin sin će biti selektor to je završena priča još od Kipra sve ovo prepucavanje oko izbora je samo mazanje očiju javnosti
-
džakailibu
- Kontakt:
evo ga culic opet jase :
kodro: trener bez trofeja
osim: najtrofejniji bh strucnjak

kodro: trener bez trofeja
osim: najtrofejniji bh strucnjak
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Jedan Azerbajdžan ima para Roki Jesil vidio stadion na kojem igraju država ima novca i sve tako dalje , i sve imaju sta mi nemamo a to je državnu politiku red i ostalotuzlak1987 je napisao/la:Pa bolan nije razglaseno, jel to tesko svatiti? Ovima u savezu ne odgovara da bude strani selektor koji ima svoju rijec.AnelMid je napisao/la:Nerazumijem ove koji traže bojkot , meni je iskreno svjedno ko će biti trener .Ali bi pito gdje su ostali kandidati dali je uopste neko zainteresiran da vodi ovu repku
Jedan Azerbejdzan nema u savezu 1 mil za selektora ali ih nadje, skupi se od sponzora od jakih korporacija. Jedan Azerbejdzan nema postenog igraca u selekciji ali dovede jaca imena od nas.
Svako bi ti vodio BIH za pare. Pare se mogu naci. Postoji niz trenera kojima bi ovo bio izazov i koji bi imali zelju da vode bih jer su svjesni da imamo neki kvalitet i da bi to njima bilo odlicno za karijeru jer bi imali realne sanse da odu na veliko natjecanje.
Sportsport.ba je javno glasilo lopovske familije Osim.
Treba spustiti loptu, covjek je prakticno izabran i treba ga podrzati dok ne napravi gresku.
Od njegove strucnosti, puno je veci problem nacin na koji je izabran i koji predstavlja sve najodvratnije sto se desava u ovoj drzavi.
To ce, prije ili poslije, doci na naplatu.
Nekako sam razocaran sto se i, nakon bezobrazluka "legende" Safeta, porodica Osim prikljucila krvopijama ove jadne drzave.
Od njegove strucnosti, puno je veci problem nacin na koji je izabran i koji predstavlja sve najodvratnije sto se desava u ovoj drzavi.
To ce, prije ili poslije, doci na naplatu.
Nekako sam razocaran sto se i, nakon bezobrazluka "legende" Safeta, porodica Osim prikljucila krvopijama ove jadne drzave.
-
Sariel1987
- Kontakt:
citas li ti, nema drugih kandidata. privatna prcija sjeli i davno se dogovorili i sad mazu oci javnosti.AnelMid je napisao/la:
Kome bolan sta treba sta pišeš jel ti misliš da sam ja za Osima ili Kodru reko sam da mi je absolutno svjedno ali hoću da mi navedeš ostale kandidate i ko me će taj bojkot pomoći samo moze biti gore nego sto jest
NARAVNO SAMO BOJKOT PRIVATNE PRCIJE!
Bazirano na ovoj recenici, predpostavljam da imas jednu vrstu depresivno anksioznog poremecaja koji je dobijen od strane najveceg kluba ove drzave. To se najbolje lijeci uzimanjem antidepresiva od Amyzola (Seroxat, Citalon, Cipralex) i adekvatnijih sedativa od Karbapina (Xanax, Normabel, Praxiten, Lexaurin) medjutim veoma tesko se ikada izlijeci u potpunosti. Sretno u lijecenju!tuzlak1987 je napisao/la:Svi koji su za Osima su navijaci qurvice sa Grbavice, najsmjesnijeg i najjadnijeg kluba na Balkanu i SDA prcije. Gotova prica.
🔵⚪
- tuzlak1987
- Kontakt:
Blamirate se, niste upuceni. Neko opalio cifru od 15 hiljada i svako ko je za Osima se nje uhvatio. Mislite da selektori u drugim reprezentacijama rade za milione?
Kozak u Slovackoj radio za 300 hiljada KM, De Biasi koji je odveo Albaniju na Euro radi za 300K, Coleman iz Velsa za 400k maraka, Niko Kovac je radio za 300. Niz njih radi za iste pare kao i selektor BIH.
Safet je imao 400 hiljada platu godisnju.
Nemojte biti ovce i braniti kriminal! Od ovih Zeljeznicarovih ne ocekujem bolje, ali od vas ostalih ocekujem. Plata nije problem, problem je sto nije bilo konkursa, sto prijave i nemaju gdje stici, sto savez zeli podobnog.
Kozak u Slovackoj radio za 300 hiljada KM, De Biasi koji je odveo Albaniju na Euro radi za 300K, Coleman iz Velsa za 400k maraka, Niko Kovac je radio za 300. Niz njih radi za iste pare kao i selektor BIH.
Safet je imao 400 hiljada platu godisnju.
Nemojte biti ovce i braniti kriminal! Od ovih Zeljeznicarovih ne ocekujem bolje, ali od vas ostalih ocekujem. Plata nije problem, problem je sto nije bilo konkursa, sto prijave i nemaju gdje stici, sto savez zeli podobnog.
Mole se "realno navijači Želje" da ne učestvuju u ovoj raspravi. Vama u cilju nije uspjeh reprezentacije BiH, vama je u cilju da pokažete kako možete imati i svog selektora.
Dalje, njegov "uspjeh" u ovoj državi, zna se kako i na koji način, nije nikakva referenca za vođenje jedne iole normalne reprezentacije. Da ima ikakvog znanja, pokazao bi ga tamo u pustinji. A zna se kako je prošao.
Marinović i Musemić su za njega Ancelotti lično.
Dalje, njegov "uspjeh" u ovoj državi, zna se kako i na koji način, nije nikakva referenca za vođenje jedne iole normalne reprezentacije. Da ima ikakvog znanja, pokazao bi ga tamo u pustinji. A zna se kako je prošao.
Marinović i Musemić su za njega Ancelotti lično.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Tuzlacima nema pomoci, kao ni Slobodi.0oo0 je napisao/la:Bazirano na ovoj recenici, predpostavljam da imas jednu vrstu depresivno anksioznog poremecaja koji je dobijen od strane najveceg kluba ove drzave. To se najbolje lijeci uzimanjem antidepresiva od Amyzola (Seroxat, Citalon, Cipralex) i adekvatnijih sedativa od Karbapina (Xanax, Normabel, Praxiten, Lexaurin) medjutim veoma tesko se ikada izlijeci u potpunosti. Sretno u lijecenju!tuzlak1987 je napisao/la:Svi koji su za Osima su navijaci qurvice sa Grbavice, najsmjesnijeg i najjadnijeg kluba na Balkanu i SDA prcije. Gotova prica.
- Zeljeznicar -
Plati drugar bit ce i tvoje glasiloLakoste je napisao/la:Sportsport.ba je javno glasilo lopovske familije Osim.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Safet je imao bolju platu od selektora nekih daleko bogatijih drzava od BIH. A bio je losiji od njih.AnelMid je napisao/la: Jedan Azerbajdžan ima para Roki Jesil vidio stadion na kojem igraju država ima novca i sve tako dalje , i sve imaju sta mi nemamo a to je državnu politiku red i ostalo
Albanija ima odlicnog selektora, a placala ga je manje od nas. I niz drugih drzava. Samo se stvorio mit da samo kod nas selektor radi za mjesecno 30 hiljada. Pa u pola klubova liga petice treneri rade za te pare. Pola trenera nema nikakve milione.
Ovaj Dalic sa Hrvatskom sigurno nece imati vecu platu od selektora BIH.
Je li Janjos selektor iza babinog? Kad su mogli babinog vratiti iz penzije i postaviti za selektora, onda mogu i Janjosa pokupiti iz opstine.
Mogu misliti kakav cirkus ce zavladati reprezentacijom pod Amarovim vodstvom. Amar je odlican profil da se uklopi sa ovim lopovima koji su u savezu.
Dok nam se u fudbalu za nesto pita covjek koji javno napada Sarajevo sto nije pustilo Zelji utakmicu i pritom pokusava na retardiram nacin omalovazavati FK Sarajevo, nas fudal i ne zasluzuje nista bolje.
Mogu misliti kakav cirkus ce zavladati reprezentacijom pod Amarovim vodstvom. Amar je odlican profil da se uklopi sa ovim lopovima koji su u savezu.
Dok nam se u fudbalu za nesto pita covjek koji javno napada Sarajevo sto nije pustilo Zelji utakmicu i pritom pokusava na retardiram nacin omalovazavati FK Sarajevo, nas fudal i ne zasluzuje nista bolje.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako moze Osim moze i Janjos, poderao ga je na Grbavici dok je ovaj kao "titule osvajao".Evander je napisao/la:Je li Janjos selektor iza babinog? Kad su mogli babinog vratiti iz penzije i postaviti za selektora, onda mogu i Janjosa pokupiti iz opstine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.