SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

pinoglavi
Kontakt:

Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017

Post Postao/la pinoglavi » 13 jun 2017, 01:28

ynwabhf je napisao/la: Sve si dobro napisao , ali nemamo mi još igrača iz naše lige za reprezentacije ... možda u slabijim utakmicama , Stevanović jedino ... Duljević je talenat , ali onaj sirovi , treba tu još rada , tačnije treba mu jači klub ...Neshvatljivo je zašto nije krenuo sa Bajićem koji briljira u Turskoj, ili bar da ga je ubacio s klupe ... ma imamo mi izbora igrača dovoljno , samo ih ne zna postavit , selektor nam je jako limitiran ...
A nije ovo promovisanje PL kroz moj post, nego kad nema Kolasinca, Pavlovica imamo samo Zukanovica i apsolutno nikog vise, i onda moramo izabrati nekog iz PL. U najgorem slucaju trebali su na klupu jer ne znam kako smo poceli utakmicu a na klupi nit lijevog beka nit lijevog krila. To me kod Safeta nerviralo, a evo trend se nastavlja.

Stevanovic spada u onu grupu "bori se" jer je takav i u PL i bez obzira sto je opcenito bolji igrac od Duljevica, Duljevic bi nam vise pomogao ako poredimo njih dvojicu i upravo o tome i pisem u postu. Duljevic je taj tip od kojeg bi mogao ocekivati neki potez u utakmici.

Ovi nabrojani su davno zreli da odu iz PL. Za koji mjesec, pola godine, godinu ce biti standardni u nekom klubu osrednje lige u Europi i prizivati cemo ih na spisak a nece imati kad biti puno kvalitetniji igraci nego sto su sad.

Prije smo imali problema naci ko ce trcati za par majstora, sad nam puna ekipa ovih sto trce a nemaju za koga
Nad tobom sunce najljepše sja

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 01:39

pinoglavi je napisao/la:
ynwabhf je napisao/la: Sve si dobro napisao , ali nemamo mi još igrača iz naše lige za reprezentacije ... možda u slabijim utakmicama , Stevanović jedino ... Duljević je talenat , ali onaj sirovi , treba tu još rada , tačnije treba mu jači klub ...Neshvatljivo je zašto nije krenuo sa Bajićem koji briljira u Turskoj, ili bar da ga je ubacio s klupe ... ma imamo mi izbora igrača dovoljno , samo ih ne zna postavit , selektor nam je jako limitiran ...
A nije ovo promovisanje PL kroz moj post, nego kad nema Kolasinca, Pavlovica imamo samo Zukanovica i apsolutno nikog vise, i onda moramo izabrati nekog iz PL. U najgorem slucaju trebali su na klupu jer ne znam kako smo poceli utakmicu a na klupi nit lijevog beka nit lijevog krila. To me kod Safeta nerviralo, a evo trend se nastavlja.

Stevanovic spada u onu grupu "bori se" jer je takav i u PL i bez obzira sto je opcenito bolji igrac od Duljevica, Duljevic bi nam vise pomogao ako poredimo njih dvojicu i upravo o tome i pisem u postu. Duljevic je taj tip od kojeg bi mogao ocekivati neki potez u utakmici.

Ovi nabrojani su davno zreli da odu iz PL. Za koji mjesec, pola godine, godinu ce biti standardni u nekom klubu osrednje lige u Europi i prizivati cemo ih na spisak a nece imati kad biti puno kvalitetniji igraci nego sto su sad.[/quote0]

Prije smo imali problema naci ko ce trcati za par majstora, sad nam puna ekipa ovih sto trce a nemaju za koga
[/quote0]Ma znam, i mene nervira , jednostavno se ne radi ništa na pronalasku bekova , najviše imamo sredine terena , i opet ne vladamo sredino, poražavajuće je što smo imali skoro pa isti procenat posjeda ko i Grci ... a busamo se kao tehnička smo ekipa , to nam je Sušić prodavao maglu , mi moramo sebi priznat da smo prosječna reprezentacija , koja treba da se gradi, jako limitirani na određenim pozicijama , još kad dodamo na to limitiranog selektora , sa upitnim znanjem , to je već propast ...Možemo igrati jako dobro , kad smo kompletni , i kad se postavi ekipa kako treba , ovako puno eksperimentisanja, obećavanja , kao uigravaju nešto na treninzima , skautiraju protivnika , dođe Grčka i pojede nas za doručak na sredini terena , iako smo znali kako će igrati , da nas ne mogu iznenadit ni sa čim ... e to je već NEZNANJE.[/quote0]
Zadnja izmjena: ynwabhf, dana/u 13 jun 2017, 01:59, ukupno mijenjano 2 puta.

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 01:50

slika
Ovo je sastav koji mora da počne protiv Belgije !!
ps. zanemarite grb FK Sarajeva :D :P

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 jun 2017, 02:23

Ako je Hajrović zdrav Višća ne smije ulaziti u kombinacije za prvih XI, a Medunjanin ne bi trebao uopste poziv dobiti.

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 03:13

Sheyi je napisao/la:Ako je Hajrović zdrav Višća ne smije ulaziti u kombinacije za prvih XI, a Medunjanin ne bi trebao uopste poziv dobiti.
Slažem se za Višću, ali ne znam ko bi mogao na tu poziciju desnog krila , Hajrović može ali je povrijeđen i ne igra , nije standardan ni kad je zdrav tako da ne znam baš , ima i Milićević isto , solidan poprilično ali i njega stižu godine ... Višća dobro igra u klubu , zabija golove i asistira , a u reprezentaciji meda ne može , a za Medunjanina se ne slažem , on jest spor, ali nam je bio potreban protiv Grčke pogotovo da imamo kontrolu na sredini , kad je Bešić zdrav i u formi , može i on umjesto Medunjanina ...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2017, 07:28

ynwabhf je napisao/la:slika
Cimirot klupa Jajalu a da ne bude Besicu. Bešić pokazao više u ono što je odigrao protiv Grka, iako je godinu bio povrijeđen, od Jajala. Igranje Medunjanina je samoubojstvo.
Ako nam bude dovoljan bod protiv Belgije onda moramo igrati sa 2 zadnja vezna. Ako trebala pobjeda onda Bešić i Pjanic i ispred njih Milicevic.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 13 jun 2017, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 13 jun 2017, 08:52

jasmin10 je napisao/la:
Cimirot klupa Jajalu a da ne bude Besicu. Bešić pokazao više u ono što je odigrao protiv Grka, iako je godinu bio povrijeđen od Jajala. Igranje Medunjanina je samoubojstvo.
Ako nam bude dovoljan bod protiv Belgije onda moramo igrati sa 2 zadnja vezna. Ako trebala pobjeda onda Bešić i Pjanic i ispred njih Milicevic.
:thumbup:

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 12:43

MiiisssskeeBh je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Cimirot klupa Jajalu a da ne bude Besicu. Bešić pokazao više u ono što je odigrao protiv Grka, iako je godinu bio povrijeđen od Jajala. Igranje Medunjanina je samoubojstvo.
:thumbup:
Pa neshvatljivo je Cimirot klupa Jajalu , to ne mogu da shvatim jer je bolji igrač od njega , i stalno igra u svom klubu , to pokazuje mnogi interesi klubova za njega ... Bešić nema utakmica u nogama , ne znam šta si ti gledao , ali on nije ništa pokazao protiv Grčke , izgubio je 2-3 lopte od čega jednu koja je mogla biti kobna za nas , i ostaviti nas bez šansi za SP... tako da , ukoliko uđe u formu i bude stalno igrao , nek igra , do tad NE BEŠIĆ.
Medunjanin je počeo da igra u svom klubu , standardan je , i ja vjerujem u njega ... on je taj osigurač na sredini , igrač koji će da zadrži loptu i pametno je proslijedi prema napadu , a ne bezglavo da jurca terenom ko muha bez glave i da šalje ishitrene pasove ...Po meni , on je morao igrati protiv Grčke gdje nam je trebao neko ko će napraviti prevagu na sredini , zbog njegovog neigranja smo imali skoro pa isti posjed lopte kao i Grci , zato i nismo pobijedili ...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2017, 13:01

Ta tvoja formacija je propast. Medunjanin ne može da igra i to protiv Belgije. Bešić će odraditi pripreme i uci u formu do Belgije a i ovakav je za 3 klase bolji od Cimirota.
Ti stvarno misliš da se Belgiji možemo suprotstaviti sa takvim veznim redom ?

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 13:24

jasmin10 je napisao/la:Ta tvoja formacija je propast. Medunjanin ne može da igra i to protiv Belgije. Bešić će odraditi pripreme i uci u formu do Belgije a i ovakav je za 3 klase bolji od Cimirota.
Ma Bešić je dobar igrač , ali nekako nesiguran totalno ...ako bude ikako i igrao u Evertonu , sve su prilike da neće ...Na SP je odigrao dobro , i poslije toga nula bodova ...Za Medunjanina sam prethodno objasnio zašto sam ZA da igra , a ne znam šta fali Cimirotu, lik stalno igra u svom klubu , jedan od boljih , dobar na lopti , dobar pas , ono što nama treba , treba neko da veže igru , a ne da trošimo lopte i da nam odbrana razigrava napad ...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2017, 13:29

ynwabhf je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Ta tvoja formacija je propast. Medunjanin ne može da igra i to protiv Belgije. Bešić će odraditi pripreme i uci u formu do Belgije a i ovakav je za 3 klase bolji od Cimirota.
Ma Bešić je dobar igrač , ali nekako nesiguran totalno ...ako bude ikako i igrao u Evertonu , sve su prilike da neće ...Na SP je odigrao dobro , i poslije toga nula bodova ...Za Medunjanina sam prethodno objasnio zašto sam ZA da igra , a ne znam šta fali Cimirotu, lik stalno igra u svom klubu , jedan od boljih , dobar na lopti , dobar pas , ono što nama treba , treba neko da veže igru , a ne da trošimo lopte i da nam odbrana razigrava napad ...
Ti misliš da je Cimirot bolji i korisniji od Bešića :rol:
Bešić je već sa svojih 25 godina došao do kluba kakvog Cimirot može sanjat.
Cimirot>Bešić :rol: :rol: :urnebes:
Jesi navijač Sarajeva slučajno ? :mrgreen:

ynwabhf
Kontakt:

Post Postao/la ynwabhf » 13 jun 2017, 14:16

jasmin10 je napisao/la:
ynwabhf je napisao/la:
Ti misliš da je Cimirot bolji i korisniji od Bešića :rol:
Bešić je već sa svojih 25 godina došao do kluba kakvog Cimirot može sanjat.
Cimirot>Bešić :rol: :rol: :urnebes:
Jesi navijač Sarajeva slučajno ? :mrgreen:
Bešić je otišao u Everton , samo zato što su ga pogurali u reprezentaciji i zbog dobrih igara na SP. Naravno , opravdano je pozivan , tada je dobro igrao , kad bi povratio onu formu sa SP , bio bi najsretniji...
A Cimirot je potencijal, sad treba da napravi transfer u jaču ligu , samo mu to treba ... ne znam šta imaš ti protiv njega stvarno ... al hajde nmvze
I nisam navijač Sarajeva , volim sve klubove podjednako ...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2017, 14:27

I ostao u Evertonu zbog toga što je momak kvalitet. Cimirot ako bude 50 % Bešića bit će dobro.
Momci su isto godiste ili je godina razlike a pogledaj samo gdje su dogurali.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 13 jun 2017, 14:38

Realnost je da pusimo od BelEgije bar 2 razlike, bilo koju postavu izveli. Jednostavno su bolji, jaci i kvalitetniji. A mi nemamo igre nikako. Jedino je dobro sto prvo u septembru igraju s Grckom, pa ako njih otresu i konacno se i matematicki direktno plasiraju, onda mozemo zamoliti da izvedu trecu postavu i daju nam bod. :kafa:
27.10.2020

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 jun 2017, 11:35

leorey je napisao/la:Realnost je da pusimo od BelEgije bar 2 razlike, bilo koju postavu izveli. Jednostavno su bolji, jaci i kvalitetniji. A mi nemamo igre nikako. Jedino je dobro sto prvo u septembru igraju s Grckom, pa ako njih otresu i konacno se i matematicki direktno plasiraju, onda mozemo zamoliti da izvedu trecu postavu i daju nam bod. :kafa:
Realno je da nas Belgija pobijedi ali samo kad igraju u Belgiji. U Bosni taj film jos nismo gledali..

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 14 jun 2017, 12:53

Mene je više strah Kipra, nego Belgije.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 14 jun 2017, 13:56

Alminjo99 je napisao/la:Mene je više strah Kipra, nego Belgije.
To je normalno.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 14 jun 2017, 14:33

jasmin10 je napisao/la:I ostao u Evertonu zbog toga što je momak kvalitet. Cimirot ako bude 50 % Bešića bit će dobro.

Upravo, navijac sam Sarajeva ali Cimirot ne moze prismrditi Besicu. O kakvoj formi on govori samo na SP? On se sjajno privikao u engleskoj s ozbirom da je presao iz neke tamo madjarske. Igrao odlicno na najvisem nivou fudbala i onda jedna po jedna povreda, sitnija ga zezne, ali sada se udebljao, ojacao, dosta snaznije i cvrsce izgleda i siguran sam da ce odraditi pripreme sa evertonom kako treba i biti jedan od bitnijih igraca evertona
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 jun 2017, 14:38

JavierBosnia je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:I ostao u Evertonu zbog toga što je momak kvalitet. Cimirot ako bude 50 % Bešića bit će dobro.

Upravo, navijac sam Sarajeva ali Cimirot ne moze prismrditi Besicu. O kakvoj formi on govori samo na SP? On se sjajno privikao u engleskoj s ozbirom da je presao iz neke tamo madjarske. Igrao odlicno na najvisem nivou fudbala i onda jedna po jedna povreda, sitnija ga zezne, ali sada se udebljao, ojacao, dosta snaznije i cvrsce izgleda i siguran sam da ce odraditi pripreme sa evertonom kako treba i biti jedan od bitnijih igraca evertona
A vidiš da momak lupa gluposti.
Ja se nadam da će nama biti dovoljan bod protiv Belgije pa da Cimirot pomaže Besicu a ispred njih Pjanic. Mada u utakmicama gdje smo favoriti ipak Cimirota čeka klupa.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 jun 2017, 15:01

Veca je mogucnost da Estonija uzme bod Grckoj nego da mi pobjedimo Belgiju kod kuce. :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”