A nije ovo promovisanje PL kroz moj post, nego kad nema Kolasinca, Pavlovica imamo samo Zukanovica i apsolutno nikog vise, i onda moramo izabrati nekog iz PL. U najgorem slucaju trebali su na klupu jer ne znam kako smo poceli utakmicu a na klupi nit lijevog beka nit lijevog krila. To me kod Safeta nerviralo, a evo trend se nastavlja.ynwabhf je napisao/la: Sve si dobro napisao , ali nemamo mi još igrača iz naše lige za reprezentacije ... možda u slabijim utakmicama , Stevanović jedino ... Duljević je talenat , ali onaj sirovi , treba tu još rada , tačnije treba mu jači klub ...Neshvatljivo je zašto nije krenuo sa Bajićem koji briljira u Turskoj, ili bar da ga je ubacio s klupe ... ma imamo mi izbora igrača dovoljno , samo ih ne zna postavit , selektor nam je jako limitiran ...
Stevanovic spada u onu grupu "bori se" jer je takav i u PL i bez obzira sto je opcenito bolji igrac od Duljevica, Duljevic bi nam vise pomogao ako poredimo njih dvojicu i upravo o tome i pisem u postu. Duljevic je taj tip od kojeg bi mogao ocekivati neki potez u utakmici.
Ovi nabrojani su davno zreli da odu iz PL. Za koji mjesec, pola godine, godinu ce biti standardni u nekom klubu osrednje lige u Europi i prizivati cemo ih na spisak a nece imati kad biti puno kvalitetniji igraci nego sto su sad.
Prije smo imali problema naci ko ce trcati za par majstora, sad nam puna ekipa ovih sto trce a nemaju za koga