Kad se ocekuje izlazak quaresma brate ????QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
gameplay sa PC.a
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Samo jedan klub Velež Mostar
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jos se ne zna tacan datum izlaska alija ocekujem krajem ove godine, ili pocetkom iduce, najdalje do februara
ja se ponadao do Maja
al dobro isplati se ovakve igre cekati.

- IlCapitano
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Novi Assassin's Creed, najavljen za 1. Novembar ove godine. Ovdje imate sve detalje koga zanima:
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/As ... Black_Flag" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.computerandvideogames.com/39 ... ltiplayer/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.destructoid.com/assassin-s-c ... 7659.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Perverzija.
:&
Novi Assassin's Creed, najavljen za 1. Novembar ove godine. Ovdje imate sve detalje koga zanima:
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/As ... Black_Flag" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.computerandvideogames.com/39 ... ltiplayer/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.destructoid.com/assassin-s-c ... 7659.phtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Perverzija.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
igra li ko Cod2 online, zna li ko sta je sa serverom PUKNUTA EKIPA??????
Šta mislite da li je Batman Arkham Asylum vrijedan skidanja? Znam da je dobar, ali crasha uvijek negdje pred kraj igre i nea fix.. mrzim kad to ima pa neznam da li da skinem ili da skidam Arkham City?
vrijedan je skidanja a ako bude crashalo promijeni crackAA23 je napisao/la:Šta mislite da li je Batman Arkham Asylum vrijedan skidanja? Znam da je dobar, ali crasha uvijek negdje pred kraj igre i nea fix.. mrzim kad to ima pa neznam da li da skinem ili da skidam Arkham City?
btw.Dead Space 1 je luda igra

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hoće li ko igrati ovo?

Izlazi za par dana...

Izlazi za par dana...
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- schweinsteiger
- Kontakt:
meni predosadna igra.AA23 je napisao/la:Šta mislite da li je Batman Arkham Asylum vrijedan skidanja? Znam da je dobar, ali crasha uvijek negdje pred kraj igre i nea fix.. mrzim kad to ima pa neznam da li da skinem ili da skidam Arkham City?
cijelo vrijeme si u tom asylumu,pa dosadno.
kad si Batman,ocekujes da ides po gradu,da se mozes zajebavat

skini city

#miasanmia
Jel iko skontao kako crackovati ovaj novi Tomb Raider,skinem ga i crackujem i kad udjem pise da su serveri trenutacno nedostupni,skinem drugi crack i prebaci sve na kineski,dapace serveri postanu "dostupni" al znate sta hocu reci. 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako ce otprilike izgledati face u pes14

Tomb Raider je nesto sto se mora odigrati dok ste zivi.Pogotovo ovaj novi,survival Lara Croft.
Igra je pokupila fenomenalne ocjene a nakon predjenih 10 % igre i ja to mogu da potvrdim.
Napucavanje pistoljima(pistoljem) je odlicno.I ako vise preferiram strijelu koja je najbolja.
El Fantastico
Igra je pokupila fenomenalne ocjene a nakon predjenih 10 % igre i ja to mogu da potvrdim.
Napucavanje pistoljima(pistoljem) je odlicno.I ako vise preferiram strijelu koja je najbolja.
El Fantastico

Prejaka igra ja je presao ima 2 dana ,nisam silazio s nje a bogami nebi ni sa Lare silazio zapraveOtelo je napisao/la:Tomb Raider je nesto sto se mora odigrati dok ste zivi.Pogotovo ovaj novi,survival Lara Croft.
El Fantastico

Igra li iko išta na konzolama ?
Mislim da sam jedan od rijetkih što ne voli war games.
Gledali li iko na youtube nitendo nerda i njegove klipove ? Voli li iko Zeldu, secref of mana, Castelvaniu old school games ?
Neki dan sam pokušao igrati sim city, no nije mi se toliko svidio. Posljedna igra što sam igrao baš aktivno je dungeon siege 2 i to davno.
Mislio sam kupiti sebi nitendo ds, a kontam što to bolje je 3ds. Također gledam cijene konzola u BiH i recimo Njemačkoj. Nevjerovatno je da je u Njemačkoj sve jeftinije za 200KM.
Od konzola old school imam SNES, vamo ps2 i wii. Wii mi nije modificiran tako da mogu samo orginal games. 80km košta modificiranje
(skoro kanta wheya)
Mislim da sam jedan od rijetkih što ne voli war games.
Gledali li iko na youtube nitendo nerda i njegove klipove ? Voli li iko Zeldu, secref of mana, Castelvaniu old school games ?

Neki dan sam pokušao igrati sim city, no nije mi se toliko svidio. Posljedna igra što sam igrao baš aktivno je dungeon siege 2 i to davno.
Mislio sam kupiti sebi nitendo ds, a kontam što to bolje je 3ds. Također gledam cijene konzola u BiH i recimo Njemačkoj. Nevjerovatno je da je u Njemačkoj sve jeftinije za 200KM.
Od konzola old school imam SNES, vamo ps2 i wii. Wii mi nije modificiran tako da mogu samo orginal games. 80km košta modificiranje

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ZELDA OCARINA OF TIME <3
aaaa
[youtube][/youtube]
aaaa
[youtube][/youtube]
Nintendo 64
Ova današnja omladina nema pojma šta je propustila. Prije igraš na Snesu super maria i ne možeš prestati. N64 je u to vrijeme bilo nešto sasvim novo. Zelda je inače jedna od najboljih igara svih vremena.
Super Mario, Zelda, Castelvania, Street fighter na snesu, Secret of mana na snesu, pokemon na n64 battle arena. Pa onda pokemon sve moguce edicije na gameboy, gameboy colors, gameboy advanced, gameboy ds i sada svi čekaju nove pokemone na 3ds. Imaš i legacy of Goku I i II za GBA. Ma fantazija.
Danas imaš milijardu igrica, a opet nemaš neki ogromni kvalitet. Final fantasy su pokvarili do bola. Mislim da sam gledao najavu ps4 i vidio sam u FF-u kalaš, seriously ?
Posljedna igra što mi je nekako cool bila bila je devil may cry III. Warcraft III je bio dobar, onda uništiše sve sa world of warcraftom, u to vrijeme je bilo imati pc kao danas auto lol.
Čovjek se prosto naježi kada se sjetim starih games koje je igrao a pritom je i uživao maksimalno.
istakao bih još DBZ Budokai III za ps 2. Mislim da je to taj što sam se pucao po čitav dan sa njim. U mene ps2 niej cipovan, ako neko zna kako da to uradim sam, šalji PP.

Ova današnja omladina nema pojma šta je propustila. Prije igraš na Snesu super maria i ne možeš prestati. N64 je u to vrijeme bilo nešto sasvim novo. Zelda je inače jedna od najboljih igara svih vremena.
Super Mario, Zelda, Castelvania, Street fighter na snesu, Secret of mana na snesu, pokemon na n64 battle arena. Pa onda pokemon sve moguce edicije na gameboy, gameboy colors, gameboy advanced, gameboy ds i sada svi čekaju nove pokemone na 3ds. Imaš i legacy of Goku I i II za GBA. Ma fantazija.
Danas imaš milijardu igrica, a opet nemaš neki ogromni kvalitet. Final fantasy su pokvarili do bola. Mislim da sam gledao najavu ps4 i vidio sam u FF-u kalaš, seriously ?
Posljedna igra što mi je nekako cool bila bila je devil may cry III. Warcraft III je bio dobar, onda uništiše sve sa world of warcraftom, u to vrijeme je bilo imati pc kao danas auto lol.
Čovjek se prosto naježi kada se sjetim starih games koje je igrao a pritom je i uživao maksimalno.
istakao bih još DBZ Budokai III za ps 2. Mislim da je to taj što sam se pucao po čitav dan sa njim. U mene ps2 niej cipovan, ako neko zna kako da to uradim sam, šalji PP.

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa nisam ti ni ja star, al eto imao sam nintendo snes, 64 i igrao sam najvise zeldu, maria po citav uboga dan
ima emulator za android telefone, pa moze se dosta igrati starih n64 igara, evo u ovom trenutku igram malo disneyev tarzan, vjeruj da mi je kez od uha do uha
ima emulator za android telefone, pa moze se dosta igrati starih n64 igara, evo u ovom trenutku igram malo disneyev tarzan, vjeruj da mi je kez od uha do uha

Ne volim ja nikako emulatore. Jednostavno nije to to. Uvijek se prepirem sa frendom koji govori šta će mu konzola da je pc bolji, samo skine emulatore i igra šta god hoće.
Zna li netko kako se zove igra u kojoj se desila neka vrsta apokalipse i glavni lik trazi svoju porodicu ili tako nesto slicno.Mislim da je igra novija, mozda jos nije ni izasla, ali mislim da jeste.
Edi:pronasao sam sto sam trazio, igra se zove I am alive.
Zar je moguće da je igra samo od 2 GB?enobarca je napisao/la:Zna li netko kako se zove igra u kojoj se desila neka vrsta apokalipse i glavni lik trazi svoju porodicu ili tako nesto slicno.Mislim da je igra novija, mozda jos nije ni izasla, ali mislim da jeste.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid