Jel vjestacko ili je prirodno sto tukne na djetelinu sa cetiri listaambrozija je napisao/la:Ma nije niko, odo da izbacim "Djubre" pa se vracam

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jel vjestacko ili je prirodno sto tukne na djetelinu sa cetiri listaambrozija je napisao/la:Ma nije niko, odo da izbacim "Djubre" pa se vracam
Kad vidim tebe i takve kao ti stid me iz koje carsije dolazim ocam.Bob_Rock je napisao/la:Pazi da ti se ne oklizne..........ambrozija je napisao/la:Ma nije niko, odo da izbacim "Djubre" pa se vracam
amerosm je napisao/la:Mozete procitati tekst na pocetnoj stranici SS.ba, da ga ovdje ne stvaljam. Moje misljenje je sljedece. I sam Ciro ne zna sta bi. Izgleda on bi nekako da hebe ali da mu ne udje.
rob do bagro je napisao/la:
Jel o ovom ciki vi raspravljate...evo vam ga pljujte ga
I nakon ovih izjava jos samo fali da neko napise da ga podrzava...al ima i takvih vjeruj miAdinjo je napisao/la:Ciro p.izdo stara, cuj Kodro sam sebe izbacio, i branis NEVINE ljude, lazove jedan stari, idiiiiiiiiiiiii bolje nisi ni zasluzio sa ovakim izjavama. I opet ce biti ljudi koji ce stati na njegovu stranu posle svih ovih izjava fujjjjjjjjjj
pinoche je napisao/la:Laze Manipulator svih Manipulatora, hoce javnost da pridobije za sebe, konta opet ce glupi Bosanci nasjesti, ali nece moci ove noci Ublehasu. Lagano se kupi i ako vec nisi, zakupi mjesto na Mirogoju pored oca nacije i skidaj mu temperaturu
rob do bagro je napisao/la:I nakon ovih izjava jos samo fali da neko napise da ga podrzava...al ima i takvih vjeruj miAdinjo je napisao/la:Ciro p.izdo stara, cuj Kodro sam sebe izbacio, i branis NEVINE ljude, lazove jedan stari, idiiiiiiiiiiiii bolje nisi ni zasluzio sa ovakim izjavama. I opet ce biti ljudi koji ce stati na njegovu stranu posle svih ovih izjava fujjjjjjjjjj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.