Dajgle p o dvoje sto kafu piju.DoeTz je napisao/la:
Jel ovo moguce?

Bog nek ti je momcino na pomoci.
Neko ce te prepoznati
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Dajgle p o dvoje sto kafu piju.DoeTz je napisao/la:
Jel ovo moguce?
Ma **** i utakmice i navijace i sve .. lik ti crta po Kapiji u po bijela dana haloooooooooooooooooooooo, svaki prolaznik bi trebao da reaguje a oni ispijaju kafice jeboooo li te hljebbbbbbbSariel je napisao/la:To je taj mentaliet odn.nedostatak istog o kom pricamo i onda mi ovaj sere o ultri iz.doba huliganstva ..cccc
I zato im i je bemsve sto sunas podijeliji a jesu.
Pa to je to mentalitet.DoeTz je napisao/la:Ma **** i utakmice i navijace i sve .. lik ti crta po Kapiji u po bijela dana haloooooooooooooooooooooo, svaki prolaznik bi trebao da reaguje a oni ispijaju kafice jeboooo li te hljebbbbbbbSariel je napisao/la:To je taj mentaliet odn.nedostatak istog o kom pricamo i onda mi ovaj sere o ultri iz.doba huliganstva ..cccc
Ovo je trebo reagovat kod god se naso u blizini...Sariel je napisao/la:Pa to je to mentalitet.DoeTz je napisao/la:Ma **** i utakmice i navijace i sve .. lik ti crta po Kapiji u po bijela dana haloooooooooooooooooooooo, svaki prolaznik bi trebao da reaguje a oni ispijaju kafice jeboooo li te hljebbbbbbbSariel je napisao/la:To je taj mentaliet odn.nedostatak istog o kom pricamo i onda mi ovaj sere o ultri iz.doba huliganstva ..cccc
Vako ismijavajuvaju i nas.
Sto sta fali???
wobly92 je napisao/la:Sve neki frajerčići po Divanu i 1001 Noći, a niko ne smjede prići...Ne mogu da vjerujem...
A ko je ovaj odakle je ?tuzlak1987 je napisao/la:Bitno je da je uhapsen i da se zna ko je.
A da smo ocekivali nesto bolje od ovih sa strane i iz Sarajeva, nismo. Znamo da su qovna.
Steta samo sto neko od hrabrijih iz grada nije bio u prolazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.