FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj Almir Bekic je najmanje cijenjen nas igrac,prvi ja sam ga smatrao klocem al covjek je to dobro demantovao na moju i nasu srecu
- ElCartel11
- Kontakt:
Cvijanovic? Nekdodjeeeee 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Na osnovu cega neki govore da nam fali jos dosta igraca...dva, tri ili vise.....fali nam samo stoper. U slucaju ostanka benke i duljevica, niti jedan tim u ligi ne moze prismrditi ovome. To ne znaci da cemo se setati ligom ili sta vec,ali realno..... ko dovodi ovakve igrace? Krila bekic i duljevic, said kreativac, benko spic....
I ostatak tima ima kvalitet...zadnji vezni mogu odraditi svoje kad imaju kreativca...onako ne znaju sta ce sa loptom...sad otmi, predaj i ori. Nemamo sad jednog, vec dva kreativca...sto je dovoljno.
bez kreativca smo se gubili, nismo znali kreirati dobru akciju, mucili se sa golovima...i zbog nervoze i bezidejnosti primali smo neke glupe golove.
imamo solidne bekove od kojih je jedan reprezentativac, kova je odlican stoper i sa tim novim sto ce doci i zadnja linija ce biti beton.
U slucaju odlaska benke i dulje, trebat ce nam jos jedan kvalitetan ofanzivac....
ovako sad kako jeste, sastav je odlican...igraci ce proci pripreme skupa, nemaju europe da ih trosi.....sve je do njihovog zalaganja.
dulji bi bilo bolje da ostane i uzme titulu, ai i bolje ce se pokazati sad kad nema tereta da sam mora vuci tim i glumiti kreativca.
I ostatak tima ima kvalitet...zadnji vezni mogu odraditi svoje kad imaju kreativca...onako ne znaju sta ce sa loptom...sad otmi, predaj i ori. Nemamo sad jednog, vec dva kreativca...sto je dovoljno.
bez kreativca smo se gubili, nismo znali kreirati dobru akciju, mucili se sa golovima...i zbog nervoze i bezidejnosti primali smo neke glupe golove.
imamo solidne bekove od kojih je jedan reprezentativac, kova je odlican stoper i sa tim novim sto ce doci i zadnja linija ce biti beton.
U slucaju odlaska benke i dulje, trebat ce nam jos jedan kvalitetan ofanzivac....
ovako sad kako jeste, sastav je odlican...igraci ce proci pripreme skupa, nemaju europe da ih trosi.....sve je do njihovog zalaganja.
dulji bi bilo bolje da ostane i uzme titulu, ai i bolje ce se pokazati sad kad nema tereta da sam mora vuci tim i glumiti kreativca.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tacno tako.Po meni pored stopera i golmana ne treba vise niko,alo eto doci ce ih jos.blowfish je napisao/la:Na osnovu cega neki govore da nam fali jos dosta igraca...dva, tri ili vise.....fali nam samo stoper. U slucaju ostanka benke i duljevica, niti jedan tim u ligi ne moze prismrditi ovome. To ne znaci da cemo se setati ligom ili sta vec,ali realno..... ko dovodi ovakve igrace? Krila bekic i duljevic, said kreativac, benko spic....
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svaki prelazni rok dvanaest novih igraca.Meni se nikako to ne svidja,smatram da nije ozbiljno i tako se ne pravi sampionska ekipa a kamoli iskorak u evropi
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Naravno da treba kontinuitet i da što manje mjenjaje ekipe donosi rezultat,to smo vidjeli u sezoni kad smo uzeli titulu.
Ali ti kada si 4-rti ,peti,osmi ,onda naravno vidis da smrdi nešto u da ti treba kvalitetan remont ako želiš da imaš bolji rezultat.
Nije djaba ona tim koji pobjedjuje netreba da se mijenja.E kod nas je sad obratno, tim koji je loš i koji gubi treba da se mijenja pa ćemo vidjeti hocel ove promjene nam donijeti bolje.
Ali ti kada si 4-rti ,peti,osmi ,onda naravno vidis da smrdi nešto u da ti treba kvalitetan remont ako želiš da imaš bolji rezultat.
Nije djaba ona tim koji pobjedjuje netreba da se mijenja.E kod nas je sad obratno, tim koji je loš i koji gubi treba da se mijenja pa ćemo vidjeti hocel ove promjene nam donijeti bolje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jos jedan skolski primjer kako se igrac preko novinara neofirno nudi Sarajevu.Ja sam rekao da bi nama mogao ,a docekan sam kao gdje ce on on je skup itd.A evo vidite kako nam se nudi,ne kazem da ce doci ,nego covjek se nudi,ipak smo mi Sarajevo.Komentar Husarica je najjaci

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Kažu neki na Infu: Veći četnici od Subića su ovi iz Uprave. kuknjava Subić je 9. 1. na FB-u postavio fotografiju tenka sa zastavom RS-a, što znači da je isti brabonjak kao Petrović. Relativizacija podrške ubijanja i reketa u sportu - pitarska posla. Neka ga komšije vode, ionako su imali onog iz Belih orlova. Ostaje im da kače parole u vezi sa odbranom BiH, a šute na dovođenja ovakvih jadova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Za sada sve sto smo doveli izgleda zaista odlicno, vezni red na kojem vi inzistirate da se dovedu pojacanja, realno nije potrebno, nabrojano je vec, koji igraci su tu, i bez nekih odlazaka, nema smisla nagomilavati igrace, to se vec desavalo i znamo tu cijelu pricu kako se zavrsi. mozda mali problem je po meni sto sa ovim pojacanjima nikako ne vidim mjesta za igrace iz akademije. do sada imamo 4 igraca mladjih od 21 koji mogu konkurisati za prvi tim, andjusic, mihojevic, radovac i kadusic, mozda premalo.. i subica nikako ne dovoditi, osim ako planiramo prodati dulju zbog gore recenog razloga, pozdrav bordo braci u uzivajte u radostima koje nem pruza uprava hahaha
Majkl je napisao/la:Jos jedan skolski primjer kako se igrac preko novinara neofirno nudi Sarajevu.Ja sam rekao da bi nama mogao ,a docekan sam kao gdje ce on on je skup itd.A evo vidite kako nam se nudi,ne kazem da ce doci ,nego covjek se nudi,ipak smo mi Sarajevo.Komentar Husarica je najjaci![]()
![]()
Ma nisu mi jasni ova portali sto Husiceve ublehe uopste prenose.
Posle bombe o stadionu od 50 mil.km,sad ponuda od 600 milja Zecu,a ovaj kao glat odbio
A Karica dovodi kao pojacanje.
Blekić je za njega mala maca.
Nije to do Husica jarane,on i ne zna za ovo.Nego Zec ili njegov menadzer nazovu novinara i kazu napisi da smo odbili Husica itd,sad se nadaju posto smo ga htjeli i zato sto trazimo krilo da cemo ga zovnuti.amypitar je napisao/la:Majkl je napisao/la:Jos jedan skolski primjer kako se igrac preko novinara neofirno nudi Sarajevu.Ja sam rekao da bi nama mogao ,a docekan sam kao gdje ce on on je skup itd.A evo vidite kako nam se nudi,ne kazem da ce doci ,nego covjek se nudi,ipak smo mi Sarajevo.Komentar Husarica je najjaci![]()
![]()
Ma nisu.mi jasni ova portali sto Husiceve ublehe uopste prenose.
Posle bombe o stadionu od 50 mil.km,sad ponuda od 600 milja Zecu,a ovaj kao glat odbio
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Zao mi par igraca koji ce pasti u drugi plan, kao sto su: Kallasi, Osmanovic i Kadusic. Osmanovic se pokazao kao odlican igrac - u 136 minuta je zabio 2 gola. Ne znam gdje je odjednom nestao?
Amer Dupovac!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Postade majkl glavni na temi, sestre'm

-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:Zao mi par igraca koji ce pasti u drugi plan, kao sto su: Kallasi, Osmanovic i Kadusic. Osmanovic se pokazao kao odlican igrac - u 136 minuta je zabio 2 gola. Ne znam gdje je odjednom nestao?
Je li to Kalaš ostao ili?
Naravno da je jos ubijek tu, ja nigdje nisam procitao da se sa njim raskinula saradnja.
Osmanović je imao povredu, vraća se lagano pogotovo što sad Hamze neće biti, to mu je prilika.
Kadušić je prvi izbor za desnog beka tako da...
Osmanović je imao povredu, vraća se lagano pogotovo što sad Hamze neće biti, to mu je prilika.
Kadušić je prvi izbor za desnog beka tako da...
Osmanovic je katastrofa otkad se vratio od povrede... KATASTROFA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Majkl je napisao/la:Nije to do Husica jarane,on i ne zna za ovo.Nego Zec ili njegov menadzer nazovu novinara i kazu napisi da smo odbili Husica itd,sad se nadaju posto smo ga htjeli i zato sto trazimo krilo da cemo ga zovnuti.amypitar je napisao/la:Majkl je napisao/la:Jos jedan skolski primjer kako se igrac preko novinara neofirno nudi Sarajevu.Ja sam rekao da bi nama mogao ,a docekan sam kao gdje ce on on je skup itd.A evo vidite kako nam se nudi,ne kazem da ce doci ,nego covjek se nudi,ipak smo mi Sarajevo.Komentar Husarica je najjaci![]()
![]()
Ma nisu.mi jasni ova portali sto Husiceve ublehe uopste prenose.
A jest problem demontovati.
Uzajamna korist ,Zeko igracina,a Sisoje tuzlanski dzek.
Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
butwater?Majkl je napisao/la:Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.