Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Steta sto ne mogu gledati Dzeku u 2. poluvremenu (ako bude igrao), jer je do sada odigrao i vise nego solidno, ali, nadam se da ce neko od forumasa nesto napisati...pozz 

Izdržati, to je temelj vrline!
Razmontiro rezervnu postavu intera.....nemoj srat preruzno igraju...komplikuju previise opet...niko nikom neda lopte ....
Kako Edin nema srece u pm, cist gol mu ponistise, a sad mu rival postize pogodak,, sad ce Kun umjesto Dzeke u drugom cccc, to je kad nemas srece.
City je bio fakat dobar kao i Dzeko,, ali vidi se da se to jos igra bez naboja a i i inter nije u najacem sastavu!!
Dzeko odlican danas, ponistise mu cist gol..
Krivo mi je samo sto mu Balo i Silva ne dodaju loptu, a imao je 2-3 100% prilike da su mu pruzili pas jer stvara odlican prostor sebi..
Dzeko izgleda odlicno igra protiv svih ekipa osim Engleskih
Krivo mi je samo sto mu Balo i Silva ne dodaju loptu, a imao je 2-3 100% prilike da su mu pruzili pas jer stvara odlican prostor sebi..
Dzeko izgleda odlicno igra protiv svih ekipa osim Engleskih

Haha evo ga, rezervna postava, sa Snajderom, Eto-om i kompanijomjelle je napisao/la:Razmontiro rezervnu postavu intera.....nemoj srat preruzno igraju...komplikuju previise opet...niko nikom neda lopte ....

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Megamon
- Kontakt:
Aguero nije na klupi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Edin nije pokazao nista posebno, izgubio je masu loptu, neki pokusaji "nigdje veze", preci ne moze, volim ga ko brata, ali bolje mu je dok se prelazni rok nije zavrsio da ide negdje u Italiju. . . Engleska liga je previse brza za njega !
samo 3 standardna igraca fale,nemoj se sad vaditi na toVrebac je napisao/la:City je bio fakat dobar kao i Dzeko,, ali vidi se da se to jos igra bez naboja a i i inter nije u najacem sastavu!!

HZ87
Pa oces reci da nije....ja koji ne pratim intera znam da fali Maicon , zaneti , cambiaso , pazzini.,. lucio , samuel....vjerovatno sam jos nekog zaboravioguber90 je napisao/la:Haha evo ga, rezervna postava, sa Snajderom, Eto-om i kompanijomjelle je napisao/la:Razmontiro rezervnu postavu intera.....nemoj srat preruzno igraju...komplikuju previise opet...niko nikom neda lopte ....![]()
.
Vala uopste idalje to nije rezervni tim, nemoj da pretjerujes, ima tu jako jako dobrih igraca koji su u prvoj postavijelle je napisao/la:Pa oces reci da nije....ja koji ne pratim intera znam da fali Maicon , zaneti , cambiaso , pazzini.,. lucio , samuel....vjerovatno sam jos nekog zaboravioguber90 je napisao/la:Haha evo ga, rezervna postava, sa Snajderom, Eto-om i kompanijomjelle je napisao/la:Razmontiro rezervnu postavu intera.....nemoj srat preruzno igraju...komplikuju previise opet...niko nikom neda lopte ....![]()
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ti nisi normalan.. Edin je zabio cist gol u ovoj utakmici, halooooooojuveboy je napisao/la:Edin nije pokazao nista posebno, izgubio je masu loptu, neki pokusaji "nigdje veze", preci ne moze, volim ga ko brata, ali bolje mu je dok se prelazni rok nije zavrsio da ide negdje u Italiju. . . Engleska liga je previse brza za njega !
ma bolje njemu bilo da je osto u njemackoj,,nije za njega ni italijanska ,,Ranocia ga dva puta zacepio ,,nije mogo maknut!!,,juveboy je napisao/la:Edin nije pokazao nista posebno, izgubio je masu loptu, neki pokusaji "nigdje veze", preci ne moze, volim ga ko brata, ali bolje mu je dok se prelazni rok nije zavrsio da ide negdje u Italiju. . . Engleska liga je previse brza za njega !
@revox
ne fale 3 nego fali 5 i to iz odbrane!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
cist gol mu ponistili...juveboy je napisao/la:Edin nije pokazao nista posebno, izgubio je masu loptu, neki pokusaji "nigdje veze", preci ne moze, volim ga ko brata, ali bolje mu je dok se prelazni rok nije zavrsio da ide negdje u Italiju. . . Engleska liga je previse brza za njega !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa oces reci da nije....ja koji ne pratim intera znam da fali Maicon , zaneti , cambiaso , pazzini.,. lucio , samuel....vjerovatno sam jos nekog zaboravio[/quote]
Vala uopste idalje to nije rezervni tim, nemoj da pretjerujes, ima tu jako jako dobrih igraca koji su u prvoj postavi
.[/quote]
Nisam reko da neam....al opet ovo je Inter B , protiv prve postave Citiya....samo Aguero fali.....a i Inter s prvom postavom je za ****...ko i svi Italijani
Vala uopste idalje to nije rezervni tim, nemoj da pretjerujes, ima tu jako jako dobrih igraca koji su u prvoj postavi

Nisam reko da neam....al opet ovo je Inter B , protiv prve postave Citiya....samo Aguero fali.....a i Inter s prvom postavom je za ****...ko i svi Italijani
Kakva 3 igraca????VEZE NEMAS...Igraci koji ce igrati u PRVOJ POSTAVI a nisu tu su : LUCIO,MAICON,CAMBIASO,ZANETTI,PAZZINI(klupa),SAMUEL(klupa) i NAGATOMO...revoX. je napisao/la:samo 3 standardna igraca fale,nemoj se sad vaditi na toVrebac je napisao/la:City je bio fakat dobar kao i Dzeko,, ali vidi se da se to jos igra bez naboja a i i inter nije u najacem sastavu!!
INTER SIAMO NOI ! ! !
pa i ja sam na pocetku napisao da je tekma bez naboja a to su po meni prijateljske tekme,, tako da mi je svejedno,,ali ipak kazem da inter igra sa rezervnom odbranom i opet mi je Dzeko i Balo bili slabi!!!revoX. je napisao/la:@vrebac
haj ba no sikiriki Friendly je tekma
jelle je napisao/la: Nisam reko da neam....al opet ovo je Inter B , protiv prve postave Citiya....samo Aguero fali.....a i Inter s prvom postavom je za ****...ko i svi Italijani

HZ87
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 17 gostiju.