Nego sretna svim koji slave nova 2010 godina i sve najbolje!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Što bi rek´o jedan lik, konobar jarane džabe biraš kad je u svakoj istoPonos Torina je napisao/la:harry da sam na tvom mjestu bio ja bio joj uletio klizeci po ovom snijegu ako je toliko dobra bila
hahah jeli istina da Ti je ceker ispaoharry_90 je napisao/la:@emir_ZENICA
Ma dala bi ova,al gdje cu jbt staro je ovo za mene![]()
joj ovog kad se sjetim,cim ne slusam roditelji ovo puste,nesto sam se ovog plasio kao mali,i sad ne mogu pogledat kako treba![]()
Nema u Bingu snijegaPonos Torina je napisao/la:harry da sam na tvom mjestu bio ja bio joj uletio klizeci po ovom snijegu ako je toliko dobra bila
Ja tebi fino govorim nemoj da vrijedjas, a ti hocesedin_tm87 je napisao/la:Upravo sam dobio ban. Zbog onog kravabaje. joj nek vidim da on nije dobio. i onaj yugoslavia **** mu.......
Nema potrebe da prijavljujem. Nemam nikakve koristi od toga ti ces pisati sa drugog profila, jedino da ce ti to pomoci da popravis svoje ponasanje mozda bi onda prijavio. Valjda i ponasanje se popravi s godinama, mozda si tek usao u pubertet pa ti sve smeta i ubija te nervozaedin_tm87 je napisao/la:Zato sto sam popio ban zbog tebe, haj jedan dan, kad su svi to furali i zajebavali, al ti na moj svaki moguci post, spamas paja II, pa dokurcilo vise, ostajem pri tome da si glupan, pa slobodno prijavi opet, ono hinjski._karabaja_ je napisao/la:Sta ce to biti ako te nazovem Paja II? Nezz stvarno zasto se ljutis. Zezao sam te jednu noc i nisam vise ni mislio al kad se tako ljutis i vrijedjas...
ja dam 2 km a ako je onaj brzi moras kupiti kartu,jer ako te ufate bez nje platis duplo,cak i troduplo...a cijena je 6.90Ponos Torina je napisao/la:koliko je karta do zenice vozom??
jasta neg imaBosco je napisao/la:Emire imal' za mene mjesta, da mi zbariš koju trebu ?
Da se vec nisam dogovorio, vjeruj da bi ti došao, a nisam toliko ružan pa zbario bi mi ti nešto vjerovatno.Emir_ZENICA je napisao/la:jasta neg imaBosco je napisao/la:Emire imal' za mene mjesta, da mi zbariš koju trebu ?a probat cemo nesto zbarit
Uh dobro jeBosco je napisao/la: Da se vec nisam dogovorio, vjeruj da bi ti došao, a nisam toliko ružan pa zbario bi mi ti nešto vjerovatno.Gdje ti slaviš, u kucnom ambijentu ili kafana ? Ja u kucnom ambijentu i bit ce pokoja curka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.