FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nije valjda da Zeljo namjesta utakmice?
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- katalinski
- Kontakt:
Koliko znam Karalic je jedno vrijeme bio i u verderu, pa u grckoj, pa se na kraju vratio ovamo...Koliko znam on ne može igrati za borac iz političkih razloga
...A što se tiče želje...nema sta najpostenij klub pl;)))

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
Ja mislim da Karalic nije bio u Werderu,da ga nisi pomesao sa Memisevicem.Baklja je napisao/la:Koliko znam Karalic je jedno vrijeme bio i u verderu, pa u grckoj, pa se na kraju vratio ovamo...Koliko znam on ne može igrati za borac iz političkih razloga...A što se tiče želje...nema sta najpostenij klub pl;)))

Bio je u mladjim kategorijama Oly-a jedno vreme,pa na Kipru u mladjim kategorijama i onda se vratio u Borac kao prvi profesionalni klub,bio u PAOK-u al' nije minute odigrao pa onda Sarajevo i jos milion klubova posle toga.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Moja greskaDevil je napisao/la:Ja mislim da Karalic nije bio u Werderu,da ga nisi pomesao sa Memisevicem.Baklja je napisao/la:Koliko znam Karalic je jedno vrijeme bio i u verderu, pa u grckoj, pa se na kraju vratio ovamo...Koliko znam on ne može igrati za borac iz političkih razloga...A što se tiče želje...nema sta najpostenij klub pl;)))
![]()
Bio je u mladjim kategorijama Oly-a jedno vreme,pa na Kipru u mladjim kategorijama i onda se vratio u Borac kao prvi profesionalni klub,bio u PAOK-u al' nije minute odigrao pa onda Sarajevo i jos milion klubova posle toga.

2005 PAOK Thessaloniki 0 (0)
2006 FK Sarajevo 3 (0)
2006 NK Primorje 12 (1)
2007 IF Sylvia 9 (0)
2007-2008 GOŠK Gabela
2008 Sloboda Tuzla 1 (0)
2009 BSK Banja Luka
2009 FK Laktaši 15 (8)
2010 Polonia Bytom 0 (0)
2011 Sloboda Mrkonjić Grad 10 (5)
2011- Travnik 1 (0
Kompleksi? A sta je sa dvije karte u jednom smjeru za Prvu ligu RS-a koje smo vam "opecatili" upravo u Dolini cupova???jubitubi je napisao/la:Pa prije bi se moglo reci,da Borac vama svima nabija komplekse.Uzeli vam Kup na sred Grbavice,uzeli vam titulu pobjedom na sred Grbavice,slalom Stupara,Sehic pada na dupe.O cemu pricamo?nime_tm87 je napisao/la:Al vam AMAR nabija komplekse iz godine u godine ....zbog toga ce te imati posljedice do kraja zivota ...
[img]http://www.****.ba/userfiles/file/osim-amar-nenadjebivo1.jpg[/img]
Da vam hocemo u kupu dobit da vas isprasimo onako usput
To,ako vec pricamo o kompleksima.Mada,cisto sumnjam da sa bilo cije strane postoje neki kompleksi,ili neka zavist,sve je to isto,i mi i vi i Siroki i Sarajevo,ali eto,nijanse odlucuju.

Neki kao da fudbal prate od prije 2,3 godine.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Mislis onda kad ste dali guze žepču,da ispadne klub iz Republike Srpske,odnosno drugi put kad ste tom pobjedom obezbjedili sopstveni opstanak u pl?Džeparoška posla...Ipak je ljepse osvajati titule na vasim pasnjacima nego davati guze vjestackim klubovima...
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 13 dec 2011, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Covjek se ponosi sto je njegov klub prodao utakmicu Zepcu, da bi Borac ispao.
Budala i krivih drva nikada nece nedostajati.
Budala i krivih drva nikada nece nedostajati.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Sam tvoj dolazak na ovu temu i provociranje pokazuje da imas komplekse od Borca i BL...Znamo mi da je svima vama Borac i BL trn u oku...scorpion je napisao/la:Kompleksi? A sta je sa dvije karte u jednom smjeru za Prvu ligu RS-a koje smo vam "opecatili" upravo u Dolini cupova???jubitubi je napisao/la:Pa prije bi se moglo reci,da Borac vama svima nabija komplekse.Uzeli vam Kup na sred Grbavice,uzeli vam titulu pobjedom na sred Grbavice,slalom Stupara,Sehic pada na dupe.O cemu pricamo?nime_tm87 je napisao/la:Al vam AMAR nabija komplekse iz godine u godine ....zbog toga ce te imati posljedice do kraja zivota ...
[img]http://www.****.ba/userfiles/file/osim-amar-nenadjebivo1.jpg[/img]
Da vam hocemo u kupu dobit da vas isprasimo onako usput
To,ako vec pricamo o kompleksima.Mada,cisto sumnjam da sa bilo cije strane postoje neki kompleksi,ili neka zavist,sve je to isto,i mi i vi i Siroki i Sarajevo,ali eto,nijanse odlucuju.![]()
Neki kao da fudbal prate od prije 2,3 godine.

Apsolutno, nemam druga posla 

...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Da li je moguce da Borac kao zamenu za Avdukica,vidi Dujkovica.
'ajde sreca bar da nece u Zelju,al' zao mi Banjalucana sto ce 90.minuta da strepe za primljeni gol,ako on bude prvi golman.

'ajde sreca bar da nece u Zelju,al' zao mi Banjalucana sto ce 90.minuta da strepe za primljeni gol,ako on bude prvi golman.

Sljedece sedmice pocinju pregovori sa Trivunovicem .
Koliko sam mogao upratiti Slavija ima daleko najlošije golamane u ligi i to ubjedljivo. Dujković je teška talaška.Devil je napisao/la:Da li je moguce da Borac kao zamenu za Avdukica,vidi Dujkovica.![]()
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Dujković uopšte nije loš golman, samo je imao nesreću da je branio u lošem klubu
0 KM. Sve se radi dzabe.Buu je napisao/la:Znali neko koliko kosta izgradnja vase tribine ?
Ma gde nije los,nije valjda krivica odbrane to sto njemu svaka lopta iz ruke ispada,i sto lopta preko peterca putuje pola sata bez da je on uhvati.seven je napisao/la:Dujković uopšte nije loš golman, samo je imao nesreću da je branio u lošem klubu

Od golmana koji je bio jedan od jacih u ligi tamo negde 2006,07,dosao je do golmana koji je jedan od gorih u istoj,trenutno po kvalitetu treci golman Slavije definitivno.

pa ja ga se i sjećam iz 2007. tada je i Slavija bila sasvim nešto drugo, sada vjerovatno nije u formi kao ni cijela ekipaDevil je napisao/la:Ma gde nije los,nije valjda krivica odbrane to sto njemu svaka lopta iz ruke ispada,i sto lopta preko peterca putuje pola sata bez da je on uhvati.seven je napisao/la:Dujković uopšte nije loš golman, samo je imao nesreću da je branio u lošem klubu![]()
Od golmana koji je bio jedan od jacih u ligi tamo negde 2006,07,dosao je do golmana koji je jedan od gorih u istoj,trenutno po kvalitetu treci golman Slavije definitivno.
Citam o ovoj aferi "placanja za posteno sudjenje" u Hrvatskoj,i odmah mi pade na pamet Zeljo

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
I Željo i ostali prvaciDule 078 je napisao/la:Citam o ovoj aferi "placanja za posteno sudjenje" u Hrvatskoj,i odmah mi pade na pamet Zeljo![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.