FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma dobro, za njega i nisam bio siguran ali vidim da eto nije ni on na kraju stranac. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nas ni u kojem slučaju neće pogoditi, mi stvaramo igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ne kupimo otpatke iz liga iz regije.Rooney88 je napisao/la:Bilo kako bilo to bi i nas vrlo lako moglo pogoditi, nadam se kako pravilo nece biti uvedeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Antolović ima i naše državljanstvo. Uzelac je iz Srbije, a što se tice Varee i Zeljkovića oni najvjerovatnije napuštaju klub..Virtu4l je napisao/la:Narode koliko mi stranaca imamo u rosteru? Antolović, Uzelac, Varea i Zeljković?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Znas i sam da moze itekako pogoditi i nas. Ne ulazi mi se nekako dalje u ovu raspravu ali 6 je sasvim dovoljan broj.Virtu4l je napisao/la:Nas ni u kojem slučaju neće pogoditi, mi stvaramo igrače za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ne kupimo otpatke iz liga iz regije.Rooney88 je napisao/la:Bilo kako bilo to bi i nas vrlo lako moglo pogoditi, nadam se kako pravilo nece biti uvedeno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Vjerovatno će nam ostati samo Uzelac, tako da imamo fore dovesti tri strana igrača. Ne vidim kako bi nas ova odluka mogla pogoditi.
u ovoj sada situaciji bukvalno nikako.
U kojoj planiramo biti vjecno? Niposto! Zasto onda prizeljkujemo sponzore i ulagace? Zasto donosimo statut? Ova liga se igra radi Evrope i to je sustina price, za istu ti treba jaci siri kadar u ekipi sto, nazalost ali stvarno je tako, ne mozes ostvariti kroz omladinski pogon. Mi radimo odlicnu stvar, skolujemo dobre mlade igrace i imamo svijetlu buducnost ali bas kada se, a nadam se kako cemo uskoro, treba finansijski stati na noge oni zele donijeti ou odluku. Timovima treba sirina na trzistu, 4 stranca nije dovoljno, to je stvarno premalo.ChWilla je napisao/la:u ovoj sada situaciji bukvalno nikako.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
generalno, to bi bila glupost. ali afirmisano i dobro pojačanje svakako ne mora biti samo strano.
Za ovaj nivo i rang takmičenja kao što je Premijer liga četiri stranca su dovoljna.
Četiri stranca u zapisniku, što znači da ih možeš imati koliko hoćeš ali četvorica mogu igrati utakmicu.
Napisao sam već na drugoj temi, ovo je pravilo dobro i ide u korist domaćem fudbalu, samo je ovo pogrešak trenutak da se usvoji tako nešto.
Kad se neke druge stvari poprave i dovedu na pristojan nivo onda se može pristupiti uvođenju ovakvih i sličnih pravila koja su nadogradnja i usavršavanje jednog dobrog sistema. Za sad nema potrebe za time jer su neke osnovne stvari, kao infrastruktura, na jednom veoma niskom nivou.
Četiri stranca u zapisniku, što znači da ih možeš imati koliko hoćeš ali četvorica mogu igrati utakmicu.
Napisao sam već na drugoj temi, ovo je pravilo dobro i ide u korist domaćem fudbalu, samo je ovo pogrešak trenutak da se usvoji tako nešto.
Kad se neke druge stvari poprave i dovedu na pristojan nivo onda se može pristupiti uvođenju ovakvih i sličnih pravila koja su nadogradnja i usavršavanje jednog dobrog sistema. Za sad nema potrebe za time jer su neke osnovne stvari, kao infrastruktura, na jednom veoma niskom nivou.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- jaludovolimte
- Kontakt:
Nekada osvojiš i ligu i kup i opet nisi ovako ispunjen i sretan kao ove sezone kada ne osvojiš ništa. Svaka čast momcima! Neki će reči ostaje žal za titulom, ja kažem ostaje žal za mnogobrojnom rajom koja nije ispoštovala ove momke, njima na dušu.
Btw. čestitam konama na tituli
Btw. čestitam konama na tituli
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Brzinski, jel' ima iko onu excel tabelu mogućih protivnika u EL?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- jaludovolimte
- Kontakt:
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8Rooney88 je napisao/la:Brzinski, jel' ima iko onu excel tabelu mogućih protivnika u EL?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Pravilo je smijesno, pa u englenskoj Arsenal je jedno vrijeme imao sve strance u prvih 11,bolje nek uvedu da igraci ne mogu napuštati PL do 25 godceze je napisao/la:Za ovaj nivo i rang takmičenja kao što je Premijer liga četiri stranca su dovoljna.
Za ovaj nivo i rang takmičenja kao što je Premijer liga, nisam bezveze to napisao.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Hvala bratejaludovolimte je napisao/la:https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8Rooney88 je napisao/la:Brzinski, jel' ima iko onu excel tabelu mogućih protivnika u EL?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Re: Odg: FK Željezničar
Ne treba puno pisati o ovome pravilu i spamati bezveze ovo je samo prijedlog i pitanje da li ce proci glasanje..bice dosta rasprava o ovome
Iako,mislim da je nama svejedno trenutno i nemamo puno stranaca(Zelja i Varea idu,ostaje Uzelac i mozda jos neko da ima drugi pasos).Gurati talentiranu djecu (svake godine min. jedan u prvi tim moze a max 2 mi smo na konju) i onda kad se oni sastave u 2-3 godine na okupu to ti je pola prve postave uz 4 stranca i 2-3 starija kapitalca eto ti roster za prvu postavu ali i za izmjene i klupu.To je dobitna kombinacija.
Sezona duga i teska,na kraju "uspješna".Odmarati koji dan onda max se posvetiti pripremama.U narednim danima ce se porazgovarati sa onima sto isticu ugovori,i pricace se o eventualnim dolascima(minimalno nam 3 trebaju doci)tako da u upravi odmora nema.Navijaci cuvati lovu za EL gostovanja,članske,sezonske i nove dresove
Ugl nece biti nezanimljivo u sljedecem periodu.Samo gledati nas a druge ko j.e.b.e.Svakako smo naviknuli da sami rjesavamo svoje.
Iako,mislim da je nama svejedno trenutno i nemamo puno stranaca(Zelja i Varea idu,ostaje Uzelac i mozda jos neko da ima drugi pasos).Gurati talentiranu djecu (svake godine min. jedan u prvi tim moze a max 2 mi smo na konju) i onda kad se oni sastave u 2-3 godine na okupu to ti je pola prve postave uz 4 stranca i 2-3 starija kapitalca eto ti roster za prvu postavu ali i za izmjene i klupu.To je dobitna kombinacija.
Sezona duga i teska,na kraju "uspješna".Odmarati koji dan onda max se posvetiti pripremama.U narednim danima ce se porazgovarati sa onima sto isticu ugovori,i pricace se o eventualnim dolascima(minimalno nam 3 trebaju doci)tako da u upravi odmora nema.Navijaci cuvati lovu za EL gostovanja,članske,sezonske i nove dresove

Ugl nece biti nezanimljivo u sljedecem periodu.Samo gledati nas a druge ko j.e.b.e.Svakako smo naviknuli da sami rjesavamo svoje.
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Prijedlog je po mom misljenju sranje totalno, nikako nam ne odgovara, a najvise bi bili pogodjeni najaci klubovi, kao i siroki koji najvise kupuje u hr, te klubovi iz rs kojima je primarno trziste u srbiji, a najvise bi odg ekipama tipa velez, celik, sloboda...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Mi ne bi bili pogođeni, barem ne po ovoj sadašnjoj situaciji. Možemo mi dovesti 6,7 stranaca, ali 4 smiješ za tekmu staviti u roster. Ove godine smo ukupno imali 4 ja mislim, a rijetkost je bila da su sva četiri prijavljena za utakmicu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, F1921B, Levin i 46 gostiju.