AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

DonPippo9
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la DonPippo9 » 22 feb 2013, 20:28

slika

očekivani sastav za ddm
Il club piu titolato al mondo!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 feb 2013, 20:36

@Tritolone

Mazzarri vam nece doneti titulu i igracete dobro samo bez lopte i u tranziciji. Sta ce vam onda Kovacic ili Kuzmanovic :?: Bekovi se traze i zver u napadu + mali pokretni poluspic. Mazzarri nije kalibar sampiona, a i ne ume da napravi igru na posed lopte. Kao motivator je dobar, retko kada njegova ekipa ulazi ravnodusno u mec, ali za nekoga ko treba da osvaja trofeje je pogresan izbor. ;)

@francobaresi

SAF je dosao u UTD kao najperspektivniji trener Evrope u momentu kad je Manchester bio daleko od top kluba, kad se okretala smesna para u fudbalu i kad je Engleska bila daleko od najozbiljnijeg fudbala, koji se igrao u Italiji i Spaniji.
I zato su ga i cekali 5 godina. Tako nesto danas je nemoguce.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 22 feb 2013, 21:14

Realno imamo jacu postavu kako po imenima tako po igri. Ovaj inter mi izgleda na gomilu igraca napamet natrpanih.
Unico amore sei!
❤️🖤

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 feb 2013, 00:17

AjsKjub je napisao/la:Realno imamo jacu postavu kako po imenima tako po igri. Ovaj inter mi izgleda na gomilu igraca napamet natrpanih.
Nikad ne treba podcjenjivati protivnika .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 23 feb 2013, 10:33

AjsKjub je napisao/la:Realno imamo jacu postavu kako po imenima tako po igri. Ovaj inter mi izgleda na gomilu igraca napamet natrpanih.
ovako smo mi mislili za nas na početku sezone, pogotovo po pitanju veznog reda, stopera i lijevog beka.
Protivnika treba respektovati, nikada potcijeniti..najbolji primjer toga se desio u srijedu ;)

Utakmica s Interom bi trebala pokazati da li smo "stali na noge", doduse narednih 5-6 utakmica ima istu tezinu kao ova sa Interom. Ali idemo tekmu po tekmu!

Grande Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 feb 2013, 12:01

bice tesko, mozda i teze nego protiv barce. uloge ce sada biti obrnute. nadam se najboljem raspletu. a to je da dobijemo i Inter i Lazio, ako ih dobijemo imamo onda 3 relativno laganije utakmice. i tu bi se moglo rijesiti dosta toga kada je u pitanju LP.. sretno nasim sutra ali ne treba ni srljati. nije Inter toliko bezopasan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 feb 2013, 12:02

"Iako je prošlo dva dana, zapanjenost nogometnog svijeta Allegrijevim sastavom ne jenjava. Što je zapravo i logično. Nitko još nije uspio na ovako uspješan način ograničiti sve one magične Barcine učinke zbog kojih je mnogi smatraju najboljom momčadi svih vremena. Jest, gubila je Barca i prije. Messi, Xavi, Iniesta i društvo već su se našli na rubu ispadanja, pa i okusili žuć takve vrste razočaranja.
Ali, ne na ovakav način."

Pročitajte .. http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... 75851.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 feb 2013, 16:35

I veliki Alex Ferguson je rekao par riječi o Milanu : ""Milanu svaka čast. Osim Ambrosinia su tamo, vidim, u momčadi sve mladi dečki. Često su igrali protiv Barcelone u zadnje vrijeme i nikada nisu bili pregaženi u tim ogledima. Sada, dapače, imaju Barcelonu na koljenima. To će biti jako zanimljiv uzvrat."
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 feb 2013, 17:04

Evo jedan klip koji je predobar,kako je to sve izgledalo medju navijacima

https://www.youtube.com/watch?&v=Ya-O1C4fqdA

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 23 feb 2013, 18:33

Berlusconi: "Saponara will join us in June, and the Primavera youngsters, Cristante and Petagna, will also be in the first squad."

Berlusconi: "We were following 100 young players, and now our scouts have narrowed it down to 50 talented youngsters."
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 feb 2013, 18:48

IlPrincipe je napisao/la:Berlusconi: "Saponara will join us in June, and the Primavera youngsters, Cristante and Petagna, will also be in the first squad."

Berlusconi: "We were following 100 young players, and now our scouts have narrowed it down to 50 talented youngsters."
Ne znam zašto niko ne spominje Ganza , pa momak je već 2 god. najbolji strijelac Primavere . Zabio u tom periodu oko 50 golova sigurno .
-Rui Costa-

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 feb 2013, 18:59

francobaresi je napisao/la:
IlPrincipe je napisao/la:Berlusconi: "Saponara will join us in June, and the Primavera youngsters, Cristante and Petagna, will also be in the first squad."

Ne znam zašto niko ne spominje Ganza , pa momak je već 2 god. najbolji strijelac Primavere . Zabio u tom periodu oko 50 golova sigurno .
Fakat i danas je Parmi koliko sam ja vidio zabio 2 i to jedan makazicama ;)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 23 feb 2013, 20:06

Pozvani za mec sa Interom:
Golmani: Abbiati,Amelia,Gabriel
ODBRANA: Abate,Antonini,Constant, De Sciglio,Mexes,Salamon,Yepes,Zaccardo,Zapata.
VEZNI RED: Ambrosini,Boateng,Montolivo,Muntari,Nocerino,Traore.
NAPAD: Balotelli,Bojan,El Sharaawy,Niang,Pazzini.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 23 feb 2013, 23:42

Niang: "Arsenal wanted me, but I wanted Milan. I feel happy here."
Također Constant će možda propusti meč sa Interom , nije potpuno spreman . Tako da će De Sciglio lijevo , a Abate desno .
-Rui Costa-

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 24 feb 2013, 00:46

Sky 24 reports Constant and Niang have minor problems thus they wont be risked playing from the start..
Il club piu titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 feb 2013, 11:26

ee jbg treba nam konstant ko oci u glavi al ajd bice nesto... strah me samo abatea kako je znao kiksati u derbijima to nije normalno. ali zadnji par utakmica je bio dobar... volio bi opet vidjeti

-------------abiati----------
de sciglio-mexes--zapata--constant

-----muntari--montolivo--prince----

------Niang-----balonja----faraon---

al et sciglio ce haman umjesto konstanta a na njegovo mjesto abate.. ako niang ne bude igrao, ne znam kakav je robinjo.. a moze i boa tu a na njegovo mjesto ambro. vidjet cemo... cak mislim da i balonja moze na desnog krilnog napadaca a pazzo na spicu....Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 24 feb 2013, 14:12

Niang : “The Barca players complained about the pitch? Yes, but they did that only after the match. They had trained on it the day before the match. The best players always play better than the all the others on any pitch – and our pitch at San Siro is good. The truth is that we closed down the spaces and without any space their playing style doesn’t work. "
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 24 feb 2013, 17:30

slika
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 24 feb 2013, 17:52

Čitam da postoji mogučnost da meč bude odgođen zbog snijega :oops:
Sloboda Tuzla !!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 feb 2013, 18:00

ne vjerujem da ce biti odgodjen, teren je prekiriven sa nekim ceradama ili sta je vec i sa toga se uklanja snijeg tako da ne vjerujem da ce biti odgadjanja

ehhh sad posto bhtelecom nesto sere i ne radi danas mojawebtv ja bi vas zamolio da postavite neke dobre linkove....ako su oni u sopcastu bolji sta trebam uraditi koji spcast da skinem...hajde milanezi pomagajte

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.