očekivani sastav za ddm
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nikad ne treba podcjenjivati protivnika .AjsKjub je napisao/la:Realno imamo jacu postavu kako po imenima tako po igri. Ovaj inter mi izgleda na gomilu igraca napamet natrpanih.
ovako smo mi mislili za nas na početku sezone, pogotovo po pitanju veznog reda, stopera i lijevog beka.AjsKjub je napisao/la:Realno imamo jacu postavu kako po imenima tako po igri. Ovaj inter mi izgleda na gomilu igraca napamet natrpanih.
Ne znam zašto niko ne spominje Ganza , pa momak je već 2 god. najbolji strijelac Primavere . Zabio u tom periodu oko 50 golova sigurno .IlPrincipe je napisao/la:Berlusconi: "Saponara will join us in June, and the Primavera youngsters, Cristante and Petagna, will also be in the first squad."
Berlusconi: "We were following 100 young players, and now our scouts have narrowed it down to 50 talented youngsters."
Fakat i danas je Parmi koliko sam ja vidio zabio 2 i to jedan makazicamafrancobaresi je napisao/la:Ne znam zašto niko ne spominje Ganza , pa momak je već 2 god. najbolji strijelac Primavere . Zabio u tom periodu oko 50 golova sigurno .IlPrincipe je napisao/la:Berlusconi: "Saponara will join us in June, and the Primavera youngsters, Cristante and Petagna, will also be in the first squad."
Berlusconi: "We were following 100 young players, and now our scouts have narrowed it down to 50 talented youngsters."
Sky 24 reports Constant and Niang have minor problems thus they wont be risked playing from the start..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.