To je tih prvih 11 koji ce ciniti okosnicu ove godine.Moguca je rotacija Balonje i Aguera mada ja vjerujem da ce se Balo izboriti za prvih 11.Valjda ja svima kristalno jasno da je mjesto prvog napadaca za Dzeku neminovnost.MrShadow je napisao/la:Hart, Richards, Kolorov, Kompany, Lescott, De Jong, Yaya, Milner, Silva, Balotelli, Dzeko
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Megamon
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Evo, ovdje cete pred pocetak utakmice (10 do 15 minuta) imati vjerovatno dosta linkova sa streamom
:
http://livetv.ru/rs/eventinfo/80025_int ... ster_city/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://livetv.ru/rs/eventinfo/80025_int ... ster_city/" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Dzeksone nek ti je sa srecom!!!
U napadu Silva - Baloteli -Dzeko
- BH Patriot
- Kontakt:
Dabogda dao go Dzeko
.

Ima li neki stream sto ne trza?
- BH Patriot
- Kontakt:
Izvoli, http://www.firstrowsports.eu/watch/7611 ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Ima li neki stream sto ne trza?

Livin' La Vida Loca ;)
Eto ponistise mu gol
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Principatus
- Kontakt:
Dzeki nije priznat gol. Nije bio offside, bio je na liniji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
mater im, nije bio ofsajd
- miralem444
- Kontakt:
Ovaj Millner nema pojma
Smrdljivi city.....a ruzno igraju u pM.
- Megamon
- Kontakt:
Cuj ovoga sto kaze da Citiy igra ruzno
.Citiy je razmontirao Inter u prvom poluvremenu i na kraju je to sve krunis'o Balonja.Polahko ali sigurno Citiy postaje velika ekipa koja ce harati evropom.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
City je ubio Intera, a Dzeko je jako dobar bio, steta sto mu ponistise onaj go, ali eto sta je tu je, borio se igrao veoma dobro i to je ono sto je bitno.
pa sta ces onda rec za inter,samo city igra ovi ne mogu dva pasa da spoje levati italijanskijelle je napisao/la:Smrdljivi city.....a ruzno igraju u pM.