Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
kontre ocajne kao i uvek
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Dva puta imas sansu da Cuadrada izbacis 1 na 1 sa golmanom, prvo Chiesa trazi Kostica, a drugi put Milik Chiesu, ocajni potezi.
Ovo sto se pokusava sa Di Marijom je preseravanje, jer covjek ima izgubljene 3-4 ciste lopte po utakmici, a Alegri ga forsira da se vraca po svaku loptu.
Logicno je bilo da ce biti supljo nazad, tako da dobro se proslo prvo poluvrijeme.
Sto ovi kreteni sa AS pustise reklame u sudijskoj nadoknadi
Ovo sto se pokusava sa Di Marijom je preseravanje, jer covjek ima izgubljene 3-4 ciste lopte po utakmici, a Alegri ga forsira da se vraca po svaku loptu.
Logicno je bilo da ce biti supljo nazad, tako da dobro se proslo prvo poluvrijeme.
Sto ovi kreteni sa AS pustise reklame u sudijskoj nadoknadi

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne treba se zalijetat
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
3-4-3 za zaborav. Juan i Kostic nemaju sta traziti u ovoj formaciji. Ako je vec zelio trojicu naprijed onda bolje da je krenuo sa 4 nazad.
Arena
Arena

Max Allegri
Kako je ovo mučno gledati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Vadi Kostica, i Chiesu ko lijevog beka lik koristi.. a Loca ima vise netacnih nego tacnih dodavanja u pm -.-
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sta kaze sektas, jel Sporting ima jacu i skuplju ekipu od nas pa nam cita lekciju?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
HOOOROOOOORRRRR 

Gatti kakva partija krunisana golom, bravo momcino 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
A ja komedije od kluba hahahahahahahah
Bezveze ova panika na kraju ali moralo je i malo sreće nekada proguliti.
Svaka dala Matija, kakve dvije odbrane
I Dušan je kraljevski skočio kod gola
Svaka dala Matija, kakve dvije odbrane

I Dušan je kraljevski skočio kod gola
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ovakav golman da bude zamjena raspalom poljaku
Ne treba nama nikakva kazna, Paritrici i Nedved su nas dovoljno kaznili raznim klauzulama. Grozna utakmica, grozna! 3-4-3 ne ponovilo se, Locateli kao i Fagoli mediokriteti
Dostojna zamjena nekom boljem igracu kojeg pod hitno moramo potražiti. Gati i Perin

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 13 apr 2023, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Samo da se citiram,da se vidi kakva neznalica je nama trenerGIBRA je napisao/la: ↑13 apr 2023, 13:55Ti stvarno misliš da ako on izvede neku normalnu formaciju da ce se ofanzivni potencijal vidjeti,hoce hoce kako da ne![]()
Protiv Nanta kuci izveo 343,ubili brasno u njima 20 minuta,predobro igrali,zabili gol i? Ćorak vadi krila defanziva itd....
Pa dzava da on izvede meni najdraze a ujedno i najbolje formacije u fudbalu 4231 i 433 kad ce ta krila kod kloca 80min provesti u liniji sa bekovima

Preslikano kao i protiv Nanta klocina vodi utakmicu,povedemo vadi krilo ubacuje dva veznjaka,samo ga je ovaj put spasio Perin da se neponovi po 1000 put isti scenarij
ODLAZI KLOCINO ĆELAVA,ODLAZI TRENERSKA NEZNALICE,ODLAZI LJUDSKI ODRONE I ŠLJAME,ODLAZI KLOCINO!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Kod nas nema veze kakvu formaciju igramo.. mi nemamo igre kako god .
Sve se svodi na individuelno
Sve se svodi na individuelno
Ako chiesa i vlahovic ne zatraze transfer 1.7. zbog fudbala kiji se od njih traze da igraju, onda su i oni za ispitivanje 
Tuzno je koliko smo postali osrednji, prosjecni klub
Za nijansu je tuznije sto neki ljudi i dalje ne vide da ovo NE FUNKCIONISE, vec skoro dvije pune godine i da je besmisleno ici u ovom smjeru...a pri tome to nazivati nekim "gradjenjem" necega.
Jbt zivot, ljudi otpustaju likove koji se plasiraju u cetvrrfinale lige prvaka...jer vide da ukupna slika nije dobra....traze rjesenje....a mi se utopili u svije sivilo i branimo se zivotima protiv svake yebene ekipe koja nam izadje na teren.
Steta.

Za nijansu je tuznije sto neki ljudi i dalje ne vide da ovo NE FUNKCIONISE, vec skoro dvije pune godine i da je besmisleno ici u ovom smjeru...a pri tome to nazivati nekim "gradjenjem" necega.
Jbt zivot, ljudi otpustaju likove koji se plasiraju u cetvrrfinale lige prvaka...jer vide da ukupna slika nije dobra....traze rjesenje....a mi se utopili u svije sivilo i branimo se zivotima protiv svake yebene ekipe koja nam izadje na teren.
Steta.
dinoo je napisao/la: ↑13 apr 2023, 23:07Ako chiesa i vlahovic ne zatraze transfer 1.7. zbog fudbala kiji se od njih traze da igraju, onda su i oni za ispitivanje
Steta.
Onim klocinama na tribinama sto podrzavaju jos veceg kloca od trenera ne treba bolji fudbal,usadio im je da su osrednji klub i neka tako ostane.
Definitivno za spas karijere njih dvojica moraju trazit transfere,jedan igra veznog drugi stopera i to mora driblati od gola do gola da nesto uradi.
Onakvu brzinu i dribling mu unisti ljudaki i trenerski odron,zadnja rupa od trenera,klocina i klaun aljegri
SPRDNJA OD KLUBA !!!
ODLAZI KLOCINO ĆELAVA RUŽNA,ODLAZI KLAUNE ĆELAVI !!!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Burberry46
- Kontakt:
Ova panika i povlacenje na kraju sramno. Mene stid bilo.
Pohvalio bih Gatija, nazad sve pokupio, popravio se i dize se u formi.
Di Marija i veceras nevidljiv, otkad se vratio iz Argentine neprepoznatljiv. Chiesa se trudio
Perin
Pohvalio bih Gatija, nazad sve pokupio, popravio se i dize se u formi.
Di Marija i veceras nevidljiv, otkad se vratio iz Argentine neprepoznatljiv. Chiesa se trudio
Perin

1946
Generalno, sramotna igra, branili smo se ko kov nizerazredni klub. Da nam sreća nije bila na našoj strani gledali bi scenario kao protiv Villareala prošle godine kada je bilo 0 3.
Po meni uz defanzivnu taktiku problem je jako losa fizička sprema igrača jer nisu mogli hodat zadnjih 20 minuta i to je iz godine u godinu tako, ne samo kod Alegrija već i ostale trenere. Jedino smo za Conteov mandat mljeli i trčali vise od drugih.
Po meni uz defanzivnu taktiku problem je jako losa fizička sprema igrača jer nisu mogli hodat zadnjih 20 minuta i to je iz godine u godinu tako, ne samo kod Alegrija već i ostale trenere. Jedino smo za Conteov mandat mljeli i trčali vise od drugih.
Opet nisam gledao, ali koliko vidim po komentarima opet rutinskih 1:0 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.