FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2016, 22:16

joker90 je napisao/la:
senad82 je napisao/la:Imamo isti cilj a to je biti PRVI
U raspravu ne zelim da ulazim jer necu da se svadjam sa ljudima sa kojim nemam slicno misljenje. Nista licno znaci samo iz tog razloga a po prirodi ne gotivim ljude pesimiste na bilo kojem polju te sa tim ljudima samo normalno komuniciram bez ikakvih upustanja u dalje rasprave

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam realan, nisam nikakav pesimista na bilo kojem polju. Moze se raspravljati i bez svađe, samo bez prozivanja i etiketiranja drugih forumasa. Budi mi pozdravljen! :salut:
kako ti je cilj da budes prvi ako je Hurtic danas sam rekao da je prioritet Europa???
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jun 2016, 22:17

Ja razumijem kritiku i treba postojati al brate neki bas imaju potrebu da seru po svemu a posebno nadju pojedine igrace i samo njih meze. Uprava se kritikuje,treneri nevaljaju,igraci se blate,u akademiji babini sinovi,kamp nista ne rade ,sjever narkomani,istok pljuvaci,dresovi nevaljaju,fan shop los, stadion nevalja,skupe karte, himnu treba mjenjati,bordo prikatelji smetaju itd itd. Tacno nekad se zapitam ima li isza da valja u Fk Sarajevo .djaba pisete volim ga kao clana porodice ,zato me pogadja kad ovako pisete o nasem FKS. Pozz pravim pitarima koji nikad nece blatiti svoj klub na ovaj nacin.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2016, 22:23

bordobijeli je napisao/la:Ja razumijem kritiku i treba postojati al brate neki bas imaju potrebu da seru po svemu a posebno nadju pojedine igrace i samo njih meze. Uprava se kritikuje,treneri nevaljaju,igraci se blate,u akademiji babini sinovi,kamp nista ne rade ,sjever narkomani,istok pljuvaci,dresovi nevaljaju,fan shop los, stadion nevalja,skupe karte, himnu treba mjenjati,bordo prikatelji smetaju itd itd. Tacno nekad se zapitam ima li isza da valja u Fk Sarajevo .djaba pisete volim ga kao clana porodice ,zato me pogadja kad ovako pisete o nasem FKS. Pozz pravim pitarima koji nikad nece blatiti svoj klub na ovaj nacin.
Ovo su meni najgluplji postovi na forumu, ovakvi kao ovaj ovdje. Glupi su mi ne zato sto je ovaj covjek nepismen i sto se napatis dok procitas, nego zbog ovog sto je napisao. Mrtva generalizacija i prozivanje nekih nevidljivih dusmana i "odbrana" kluba od nekih neprijatelja i vjetrenjaca.
Bahati, bahati Željkan!
1946

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 16 jun 2016, 22:26

Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
Ja nesto mislim da ce Sarajevo i Hurtic zazalit za Dzidicem

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 jun 2016, 22:29

joker90 je napisao/la:Ne moras biti skaut koji prati igrace po Francuskoj ili profesionalni sportski radnik da bi vidio neke stvari, dovoljno je samo da ne budes debil i slijep! Al' jbg sad! Moze se isto tako i baciti pogled na tabelu ponekad i zakljuciti sta smo i gdje.
Ne ne moras biti skaut niti profesionalni sportski radnik da bi vidio ocito. Svakom iole normalnom navijacu dosta stvari je odavno bilo jasno. Nisam ni slijep ni debil (uz duzno postovanje hedikepiranim osobama) znam i mjesto na tabeli mog kluba. Vidim osjecas se prozvanim u mom postu jer citiras dio istog. Kazes da sam debil, indirektno, mozda sto se ne uklapam u jednoumlje i takmicenje par forumasa u tome ko ce biti originalniji u uvredama igraca, trenera, pojedinaca iz uprave itd. Ako mozes oprosti mi, ja jednostavno ne mogu biti dio toga. Ne mogu igrace kluba koji volim nazivati pogrdnim imenima, proklinjati ih i zeljeti pojedincima "dug zivot i tesku bolest" ili "za lijekova mu trebalo" ili " yebem mu sve mrtvo i zivo" i gadi mi se nabrajati, koliko god su zasluzili (normalnu) kritiku .Pri tom biti uvjeren da radim pravu stvar u nadi da cu samo tako zadobiti povjerenje par maloumnih istomisljenika. Sto je najtuznije misleci da tako mogu promijeniti bilo sta. Ako podrzavas takve postove imas ogroman problem, ako ne, ne vidim razlog da me citiras, pa ni djelimicno.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 16 jun 2016, 22:32

Svaki normalan covjek ce se sloziti da je Dzidic beton stoper za ovu ligu. Svi su to vidjeli osim naseg vrlog trenera sa umjetnickim imenom Samer Naser...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 jun 2016, 22:34

joker90 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja razumijem kritiku i treba postojati al brate neki bas imaju potrebu da seru po svemu a posebno nadju pojedine igrace i samo njih meze. Uprava se kritikuje,treneri nevaljaju,igraci se blate,u akademiji babini sinovi,kamp nista ne rade ,sjever narkomani,istok pljuvaci,dresovi nevaljaju,fan shop los, stadion nevalja,skupe karte, himnu treba mjenjati,bordo prikatelji smetaju itd itd. Tacno nekad se zapitam ima li isza da valja u Fk Sarajevo .djaba pisete volim ga kao clana porodice ,zato me pogadja kad ovako pisete o nasem FKS. Pozz pravim pitarima koji nikad nece blatiti svoj klub na ovaj nacin.
Ovo su meni najgluplji postovi na forumu, ovakvi kao ovaj ovdje. Glupi su mi ne zato sto je ovaj covjek nepismen i sto se napatis dok procitas, nego zbog ovog sto je napisao. Mrtva generalizacija i prozivanje nekih nevidljivih dusmana i "odbrana" kluba od nekih neprijatelja i vjetrenjaca.
. Ne radi se ovdje o meni bio glup,nepismen ili ne znam sta , ovdje se radi o tome da pojedinci stalno blate FKS . Al ovo je forum pa nije neko cudo, pozdrav bordo brate...

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 jun 2016, 22:34

Jeste li vi svjesni da mi u sezonu ulazimo sa trenerom koji to nije? Lik ba ne mozes voditi ekipu, nema licencu! I to ne radimo u sred sezone ono kao nogirali trenera pa ovaj privremeno tu. Mi tako ulazimo u sezonu, covjek obavlja pripreme sa ekipom bez da ima trenersku licencu! Jel vama to normalno? Jel to ozbiljan klub?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2016, 22:37

pasica je napisao/la:Jeste li vi svjesni da mi u sezonu ulazimo sa trenerom koji to nije? Lik ba ne mozes voditi ekipu, nema licencu! I to ne radimo u sred sezone ono kao nogirali trenera pa ovaj privremeno tu. Mi tako ulazimo u sezonu, covjek obavlja pripreme sa ekipom bez da ima trenersku licencu! Jel vama to normalno? Jel to ozbiljan klub?
pa njima i treba na klupi takav trener, da oni nareduju i kad mu budu htjeli dat nogu da to urade uz obrazlozenje da nema licencu ko sa Dzenom

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2016, 22:38

shaman7 je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
Ja nesto mislim da ce Sarajevo i Hurtic zazalit za Dzidicem
Lik nas ceko i nije lud da ceka 2 mjeseca. Jos su mi jaci ovi sto su govorili da ovaj Edson nije nesto

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 16 jun 2016, 22:39

pasica je napisao/la:Jeste li vi svjesni da mi u sezonu ulazimo sa trenerom koji to nije? Lik ba ne mozes voditi ekipu, nema licencu! I to ne radimo u sred sezone ono kao nogirali trenera pa ovaj privremeno tu. Mi tako ulazimo u sezonu, covjek obavlja pripreme sa ekipom bez da ima trenersku licencu! Jel vama to normalno? Jel to ozbiljan klub?
Sta ce mu licenca kad ima umjetnicko ime Samer Naser. Kad se Dzeno mogao tako zvati, sto ne bi i Hurtic? Da nije zalosno bilo bi smijesno...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 jun 2016, 22:41

Jesil ga ti najavio da dolazi, odma to ne moze na hajr.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jun 2016, 22:52

OsmanhodzicBuco je napisao/la:
Jesil ga ti najavio da dolazi, odma to ne moze na hajr.
Troll ostaje Troll :facepalm:

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 jun 2016, 23:05

zlo87 je napisao/la:
pa njima i treba na klupi takav trener, da oni nareduju i kad mu budu htjeli dat nogu da to urade uz obrazlozenje da nema licencu ko sa Dzenom
Upravo si mi ukrao misao. Ima vremena kad ce oni izaci pred javnost i reci nogirali smo ga jer nema licencu,kao sto su to vec radili s onim nesretnikom.

To ce biti njihov sljedeci joker kad budu spasavali po ko zna koji put vlastite guzice,a mi ponovo popusimo sezonu. Takav rasplet pojedincima ovdje je okej,i podrzat ce u to vrijeme iskoristavanje jokera administracije,ali zato nece podrzati tebe,mene,ovog naseg ovdje Jokera,itd...Mi nismo navijaci,sta ces,mi ne volimo dovoljno jer kritikujemo. Suti,samo nek' ne puca,dobro je :eh:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2016, 23:12

socrates je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
Upravo si mi ukrao misao. Ima vremena kad ce oni izaci pred javnost i reci nogirali smo ga jer nema licencu,kao sto su to vec radili s onim nesretnikom.

To ce biti njihov sljedeci joker kad budu spasavali po ko zna koji put vlastite guzice,a mi ponovo popusimo sezonu. Takav rasplet pojedincima ovdje je okej,i podrzat ce u to vrijeme iskoristavanje jokera administracije,ali zato nece podrzati tebe,mene,ovog naseg ovdje Jokera,itd...Mi nismo navijaci,sta ces,mi ne volimo dovoljno jer kritikujemo. Suti,samo nek' ne puca,dobro je :eh:
sve dok je ovaca nece falit vune :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jun 2016, 23:32

Koja negativa ovdje. :|
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2016, 23:39

senad82 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Ima jedna stvar koja moze da presudi svaku raspravu na forumu i to ko je u pravu ko nije,a zove se REZULTAT!
A on kaze slijedece:
-klub sa najvecih budzetom u istoriji PL BiH ne da nije nista osvojio nego nije izborio ni plasman u Evropu zavrsivsi sezonu na (jedva) 4. mjestu time prokockavsi veliku sansu da bude nosilac u 2. pretkolu CL i kompromitiravsi euro koeficijenta za narednih par sezona!
-klub sa (ponovo) ubjedljivo najvecim budzetom u PL BiH nema ambiciju da ide na titulu i dovodi kvazi-pojacanja (uglavnom),a sa klupe ih predvodi 'strucnjak' kojeg ni u ovoj sugavoj ligi ne mozes prijaviti kao trenera jer nema licencu!
I ovdje sva rasprava prestaje!
Mozemo samo pricati o odgovornosti,nesposobnosti,nepotizmu itd.,i potajno se nadati i prizeljkivati neko čudo.
Nije ni chelsea pa sta, prosle godine dortmund umalo nije ispao pa sta, hajduk 10 godina nista pa sta, i da ti ne nabrajam dalje. Kao sto neko rece prije mene serete Vas 5-6 al maksimalno po svemu, po svakome, nista i niko Vam nevalja i samo pisete od zore do mraka. Pa dobro aco rece kako vise imate obraza prozivati i rustema i radovca. Prvo rustem ni na jednoj tekmi nije odigrao ispod maksimuma sto se za radovca nemoze reci ali Vi pojedinci vrijedjate njega i sve njegovo kao da je najveci cigan a momak to odnosom prema Svetom Dresu ne zasluzuje
Stidite se svojih komentara konkretno koliko sam upratio joker,lukavac,besic i par drugih
Da ste toliko pametni trebali bi biti ili igraci ili neke civije u klubu pa sve postaviti na svoje mjesto

Sent from my iPhone using Tapatalk
E moj senade sta ti poredis,ko je konkurent chelsiju a ko nama!
I drugo u kojoj ja stvari sto sam napisao nisam u pravu nisi mi rekao? Vec ti onako malo pausalno da nesta kazes...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 jun 2016, 23:41

Meni krivo što Džidića nismo doveli... Mislim da bih dobro legao da uz njega neko nešto i nauči u toj zadnjoj liniji. :kafa:
Zna li neko kad je izvlačenje takmičarskih?
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jun 2016, 23:44

A cuj ti njega... on je svjestan da Rustem daje 150% svojih mogucnosti, i umjesto da mu cestita sto je to tako, on ga ismijava tako sto kaze da ne odskace od ostatka :lol:
a u istom zeli da svaki igrac daje 100% i da nam takvi igraci trebaju :lol:

Boze pacijenta :D Dokaz da se neko mora uzeti na zub... a sve neki strucnjaci, treneri, fudbalski znalci...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 jun 2016, 23:49

aleksandar_veliki je napisao/la:Karakteristicno za forum. Zauzmu se rovovi i nema popustanja. Mogu shvatiti da su navijaci Sarajeva razocarani jer je klub imao uzasnu sezonu. Ne mogu shvatiti da navijaci ne mogu da shvate da se fudbal igra i u Mostaru i u Sirokom. Psujuci igracima ili Upravi ne krse se pravila foruma, Papeta su forumasi zvali telecom glavom kada smo se plasirali na Mundijal, ali je ljudi neukusno. Pogotovo ako je svaki drugi poyt brkata, nema pojma, lopov, **** mu kosti i slicno. Mogu shvatiti i navijace kojima smeta to konstantno pljuvanje i omalovazavanje svega i svacega pogotovo jer dolazi od njihovih drugova sa tribina. Mislim da nema potrebe za tenzijama, psovanjem i slicnim stvarima. Svoj stav se moze iskazati i na mnogo drugaciji i ako hocete ljepsi civilizovaniji nacin. Zivi i zdravi bili...
Odlican post, kazes nije lijepo psovati i pisati uvrede na forumu a usput dodas da to ne krsi pravila foruma. Drugim rijecima opletite, ko ih yebe i njih i ove sto im smeta. Svi mi znamo da se igra i u Mostaru i u sirokom ali ne fudbal nego nogomet. Ne znam zasto ovo spominjes jer se ne uklapa u kontest posta nikako. Za svaku pohvalu je tvoj stav da (mozes shvatiti) i ove kojima smetaju gnusne psovke i uvrede kakvih bi se trebali stidjeti svi. Ovaj forum koliko god bio ogranicen pravilima, zamisli (koja se ne krse ako se psuje Upravi, pojedincima u njoj i igracima i zeli im se sve najgore) ipak je javni prostor kojem pristup ocigledno imaju i djeca. Punu pa bar moralnu odgovornost bi i ti kao administrator trebao preuzeti na sebe i sankcionisati takve i sl. ispade. Znam da se ne moze sve upratiti ali nije potrebno reci, ovom mozete yebat majku a onom ne. Ne mogu da vjerujem. Za kraj zelio bih iskoristiti svoje legitimno i demokratsko pravo kao clan foruma, jer znam da necu biti sankcionisan i yebat u usta komplet Upravu i pola igraca (mozda steknem blagonaklonost PRAVIH forumasa) Mijenjajte pravila molim vas, pa ne mora nam biti bas sve nakaradno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.