FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 16 jun 2016, 21:23

Inače, koji je cilj pljuvanja po igracu koji svaku utakmicu daje 100% od sebe, igraca koji mozda nema znanje ali je profesionalac koji nikad anije nastetio svlacionici ili ugledu kluba?
Zasto ovakvi primitivni komentari na igraca koji nosi grb naseg kluba a ne steti istom? Rustemovic mozda nije neka pljačka ali je neko ko je igrao u najgorem veznom redu u zadnjih 10 godina. Radovac i emerson. Meni je to zalosno da neko misi da je sve rekao ako kaze da je "debil" ovo ili ono... eto nesto ce biti sad, sutra raskidaju ugovor...

Drugo, isti ti nickovi prizivaju Stojčeva koji se pišao po svetinji, prizivaju jos neke "povratnike" koji su se igrali sa ugledom kluba. Dvoličnost.

Sto se igrackog kadra tice, tek kada se sve zavrsi dat cu ocjjenu, sve prije bi bilo nelogicno. Tek kada ekipa bude full onda treba kritikovati ili hvaliti.

Uprava od mene nema halala nikad nizasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 jun 2016, 21:24

Bosniacum Lilium je napisao/la:
THEC je napisao/la:sa njim se nikad nije ni trebalo raskidati al eto srecom pa je momak vracen
Vidim da se vecina nas slaze u vezi Andjusica i vecina ima povjerenje u njega :thumbup:
Nemanja je odličan fudbaler, vjerujem da se na njega može ozbiljno računati. Drago mi je da smo na vrijeme ispravili grešku kada je on u pitanju.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 jun 2016, 21:28

hilmo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
THEC je napisao/la:sa njim se nikad nije ni trebalo raskidati al eto srecom pa je momak vracen
Vidim da se vecina nas slaze u vezi Andjusica i vecina ima povjerenje u njega :thumbup:
Nemanja je odličan fudbaler, vjerujem da se na njega može ozbiljno računati. Drago mi je da smo na vrijeme ispravili grešku kada je on u pitanju.
Meni je bilo jako krivo kad sam vidio da je on dobio raskid ugovora. Zna se i on nekada "zaigrati" na terenu, ali valja ga đahkad istrpiti zbog potencijala. Recimo nesto kao i kod Kadusica. Niko ne trazi njegov linc kad napravi gresku. To su te godine, desava se, ali su oni zalog za buducnost :salut:

I Dulja je dosao iz Olimpica. Slucajnost? Mislim da ne :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 jun 2016, 21:32

Pantelija je napisao/la:Inače, koji je cilj pljuvanja po igracu koji svaku utakmicu daje 100% od sebe, igraca koji mozda nema znanje ali je profesionalac koji nikad anije nastetio svlacionici ili ugledu kluba?
Zasto ovakvi primitivni komentari na igraca koji nosi grb naseg kluba a ne steti istom? Rustemovic mozda nije neka pljačka ali je neko ko je igrao u najgorem veznom redu u zadnjih 10 godina. Radovac i emerson. Meni je to zalosno da neko misi da je sve rekao ako kaze da je "debil" ovo ili ono... eto nesto ce biti sad, sutra raskidaju ugovor...

Drugo, isti ti nickovi prizivaju Stojčeva koji se pišao po svetinji, prizivaju jos neke "povratnike" koji su se igrali sa ugledom kluba. Dvoličnost.

Sto se igrackog kadra tice, tek kada se sve zavrsi dat cu ocjjenu, sve prije bi bilo nelogicno. Tek kada ekipa bude full onda treba kritikovati ili hvaliti.

E,ovdje moram reagovati i iskoristiti demokratsko pravo, kao svaki drugi covjek,pravo na repliku. Tebe se Pantelija druze ne sjecam kao nekoga ko nije "pljuvao" ako nista po upravi-administraciji,pa ako nisam nesto fulio ili te zamijenio s nekim volio bih da mi kazes jel i ta uprava i svaki njen clan neko ko nosi grb kluba i reprezent s najviseg nivoa??
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2016, 21:33

Ima jedna stvar koja moze da presudi svaku raspravu na forumu i to ko je u pravu ko nije,a zove se REZULTAT!
A on kaze slijedece:
-klub sa najvecih budzetom u istoriji PL BiH ne da nije nista osvojio nego nije izborio ni plasman u Evropu zavrsivsi sezonu na (jedva) 4. mjestu time prokockavsi veliku sansu da bude nosilac u 2. pretkolu CL i kompromitiravsi euro koeficijenta za narednih par sezona!
-klub sa (ponovo) ubjedljivo najvecim budzetom u PL BiH nema ambiciju da ide na titulu i dovodi kvazi-pojacanja (uglavnom),a sa klupe ih predvodi 'strucnjak' kojeg ni u ovoj sugavoj ligi ne mozes prijaviti kao trenera jer nema licencu!
I ovdje sva rasprava prestaje!
Mozemo samo pricati o odgovornosti,nesposobnosti,nepotizmu itd.,i potajno se nadati i prizeljkivati neko čudo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 jun 2016, 21:37

socrates je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Inače, koji je cilj pljuvanja po igracu koji svaku utakmicu daje 100% od sebe, igraca koji mozda nema znanje ali je profesionalac koji nikad anije nastetio svlacionici ili ugledu kluba?

E,ovdje moram reagovati i iskoristiti demokratsko pravo, kao svaki drugi covjek,pravo na repliku. Tebe se Pantelija druze ne sjecam kao nekoga ko nije "pljuvao" ako nista po upravi-administraciji,pa ako nisam nesto fulio ili te zamijenio s nekim volio bih da mi kazes jel i ta uprava i svaki njen clan neko ko nosi grb kluba i reprezent s najviseg nivoa??
pljuvat cu po svakom ko nansoi stetu mom klubu, ko srozava ugled mog kluba, ko se igra sa dresom kkluba

nikada necu pljuvati po igracu koji bez obzira na svoje znanje svaku utakmicu daje sve od sebe, npr derbi gdje se manekeni sakrivaju po grbaavici a rustemovic udara i priima udarce..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 16 jun 2016, 21:43

zagorski je napisao/la:Ima jedna stvar koja moze da presudi svaku raspravu na forumu i to ko je u pravu ko nije,a zove se REZULTAT!
A on kaze slijedece:
-klub sa najvecih budzetom u istoriji PL BiH ne da nije nista osvojio nego nije izborio ni plasman u Evropu zavrsivsi sezonu na (jedva) 4. mjestu time prokockavsi veliku sansu da bude nosilac u 2. pretkolu CL i kompromitiravsi euro koeficijenta za narednih par sezona!
-klub sa (ponovo) ubjedljivo najvecim budzetom u PL BiH nema ambiciju da ide na titulu i dovodi kvazi-pojacanja (uglavnom),a sa klupe ih predvodi 'strucnjak' kojeg ni u ovoj sugavoj ligi ne mozes prijaviti kao trenera jer nema licencu!
I ovdje sva rasprava prestaje!
Mozemo samo pricati o odgovornosti,nesposobnosti,nepotizmu itd.,i potajno se nadati i prizeljkivati neko čudo.
Nije ni chelsea pa sta, prosle godine dortmund umalo nije ispao pa sta, hajduk 10 godina nista pa sta, i da ti ne nabrajam dalje. Kao sto neko rece prije mene serete Vas 5-6 al maksimalno po svemu, po svakome, nista i niko Vam nevalja i samo pisete od zore do mraka. Pa dobro aco rece kako vise imate obraza prozivati i rustema i radovca. Prvo rustem ni na jednoj tekmi nije odigrao ispod maksimuma sto se za radovca nemoze reci ali Vi pojedinci vrijedjate njega i sve njegovo kao da je najveci cigan a momak to odnosom prema Svetom Dresu ne zasluzuje
Stidite se svojih komentara konkretno koliko sam upratio joker,lukavac,besic i par drugih
Da ste toliko pametni trebali bi biti ili igraci ili neke civije u klubu pa sve postaviti na svoje mjesto

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2016, 21:45

@senad, kad napisem neki post ti mi na njega repliciraj i reci s cim se ne slazes. Ako ces samo generalizovati, onda NE SERI!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 16 jun 2016, 21:45

Kratke smo memorije izgleda. Brzo smo zaboravili kad je Rustemovic ginuo i igrao i destruktivca i play makera jer je pored sebe imao Radovca i Emersona pa puhalo na sve strane a on pokrivao koliko je mogao. Opet pocinjemo sezonu i nemamo organizatora igre glavnu ppziciju u timu i vidim Hurta strucnjak kaze stoper,krilo i golman e moj sine nek ti je sretno al tesko da ces dugo ostati. Prije smo trazili da ginu to Rustemovic uvijek radi a ovdje ga omalovazavaju svaka cast

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 jun 2016, 21:55

Pantelija je napisao/la:
socrates je napisao/la:

pljuvat cu po svakom ko nansoi stetu mom klubu, ko srozava ugled mog kluba, ko se igra sa dresom kkluba

nikada necu pljuvati po igracu koji bez obzira na svoje znanje svaku utakmicu daje sve od sebe, npr derbi gdje se manekeni sakrivaju po grbaavici a rustemovic udara i priima udarce..
Postujem,to je tvoje misljenje. Hajmo onda u tom smislu "voziti dvosmjernom ulicom",pa da i ja,ili bilo ko drugi imam/o svoje misljenje o tom igracu,petom,dvanestom, a da to ne mora biti "popljuvano",jer toboze ja ili neko pljuje po tom ili bilo kojem drugom. Jednostavno izrazavanje i nacin pisanja ovdje je stvar licnog izbora iz ovih ili onih razloga. A ako se povrijede pravila,zna se sta slijedi..

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 16 jun 2016, 21:57

joker90 je napisao/la:@senad, kad napisem neki post ti mi na njega repliciraj i reci s cim se ne slazes. Ako ces samo generalizovati, onda NE SERI!
Nemam namjeru ulaziti u raspravu sa tobom i slicnim. Nase razmisljanje se razlikuje ko nebo i zemlja sto dokazuju zadnje dvije rijeci. Vidjet cemo komentare do oktobra pa cu ti se onda javiti da vidim kakav ces komentar imati. Pozdrav,ziv i zdrav mi bio kao i ostali nasi navijaci bili ga oni pesimisti ili optimisti

F.K. SARAJEVO

socrates
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la socrates » 16 jun 2016, 22:02

zagor1987 je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ne moras biti skaut koji prati igrace po Francuskoj ili profesionalni sportski radnik da bi vidio neke stvari, dovoljno je samo da ne budes debil i slijep! Al' jbg sad! Moze se isto tako i baciti pogled na tabelu ponekad i zakljuciti sta smo i gdje.
Ja se nekad brate zapitam i zaledim od pomisli, sta bi Dino i kompanija i njihovi igraci uradili od kluba da nema bar malo pritiska i bojazni od navijaca. Pa njihovi kriteriji bi za par godina bili u nivou Drine zvornik odakle je i dosao igrac kojemu se pojedini dive ovdje...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jel znas njegovu ulogu? DM uloga je da trci,prekida napade klasicni destruktivac a Rustemovix je to radio odlicno trcao za oba vezna igraca e sad druga je stvar sto mi ocekujemo da tabija asistirabitd
Evo,meni je covjek ovdje spontano,slucajnom greskom prilikom pisanja dao slagort za pomenutog. Rustemix-kao mjesavina igraca i manekena,niti je igrac,a ni maneken. A opet pomalo je i igrac,i maneken. Mozda ipak malo vise ovo drugo ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2016, 22:04

senad82 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:@senad, kad napisem neki post ti mi na njega repliciraj i reci s cim se ne slazes. Ako ces samo generalizovati, onda NE SERI!
Nemam namjeru ulaziti u raspravu sa tobom i slicnim. Nase razmisljanje se razlikuje ko nebo i zemlja sto dokazuju zadnje dvije rijeci. Vidjet cemo komentare do oktobra pa cu ti se onda javiti da vidim kakav ces komentar imati. Pozdrav,ziv i zdrav mi bio kao i ostali nasi navijaci bili ga oni pesimisti ili optimisti

Forum sluzi za raspravu, ako nemas namjeru raspravljati i cuti drugacija misljenja, na krivom si mjestu druze. Ako nemas namjeru raspravljati sa mnom, cemu onda prozivanje mene kao tvog neistomisljenika? Nadam se ja da ce Hurta pojesti ligu i da cemo u oktobru biti prvi, ali poucen dosadasnjim iskustvima nesto sumnjam u to.

Ti kao i jos par forumasa rijetko pisete neka svoja misljena i stavove, samo uletite da prozovete druge forumase i kazete "VIIDI ONOG STA PISE, VIDI ONOG STA PLJUJE, FUJ, FUJ!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 jun 2016, 22:05

Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 16 jun 2016, 22:07

Imamo isti cilj a to je biti PRVI
U raspravu ne zelim da ulazim jer necu da se svadjam sa ljudima sa kojim nemam slicno misljenje. Nista licno znaci samo iz tog razloga a po prirodi ne gotivim ljude pesimiste na bilo kojem polju te sa tim ljudima samo normalno komuniciram bez ikakvih upustanja u dalje rasprave

F.K. SARAJEVO

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 jun 2016, 22:10

Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
reci mi da se hurtic salio i da ce doci jos veznih igraca :mrgreen:
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 16 jun 2016, 22:12

Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
Ima li kakva alternativa ili su samo sa njim pregovarali, bar sto se stoperske pozicije tice.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 16 jun 2016, 22:13

ekskluziva ljudi, benko ima ponudu iz kine, al mu se ne ide tamo, hoce ostat u evropi
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jun 2016, 22:14

senad82 je napisao/la:Imamo isti cilj a to je biti PRVI
U raspravu ne zelim da ulazim jer necu da se svadjam sa ljudima sa kojim nemam slicno misljenje. Nista licno znaci samo iz tog razloga a po prirodi ne gotivim ljude pesimiste na bilo kojem polju te sa tim ljudima samo normalno komuniciram bez ikakvih upustanja u dalje rasprave

Ja sam realan, nisam nikakav pesimista na bilo kojem polju. Moze se raspravljati i bez svađe, samo bez prozivanja i etiketiranja drugih forumasa. Budi mi pozdravljen! :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 16 jun 2016, 22:15

Kallasi ostao ? nadam se da jest ..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, benko21, Hajdeee, Haksss, mire971, prisonbreak i 64 gosta.