FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod vas je situacija gora nego u Slobodi,tamo makar igraci primaju redovne platea,a ovdje neki igraci nema struje,niti sta da jedu.Na pocetku sezone smijali ste se Slobodi zbog odlaska i strajka pojedinih igraca,a kod vas jos gore,a da to niste znali
sve se vraca,sve se placa.Nemojte misliti da provociram,ali tako vam dodje,i zelim vam da se sto prije izvucete iz ovog njasra.

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Za mene su svi obicne rinake odkako nisu pobjedili listicu u 3 utakmice ee 3 utakmice !
Saraj'vo ce biti sve drugo ce proci
Saraj'vo ce biti sve drugo ce proci
ma hebo srce ka ih siroki ubije igracu i ja srcem al kad neznam neznam jbg.Alen Škoro je napisao/la:Sta to blekic ima? Sta je sve obecavao,pa evo na sta spadosmo.
Adiju kapa do poda,svaka cast momku.
Cim su igraci na Mirzinoj strani,i ja sam,jer su se jedini oni pokazali,ljudi nemaju bukvalno za hljeba,ostavljaju srce na terenu,koje smo mi na Kosevu uvijek cijenili!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Alene igraci ovdje jedini nisu problem. I tacno je i sramotno da nisu odavno placeni. A naravno da ce podrzati Mirzu jer on odredjuje tim. Pitanje je koliko i oni imaju detalja o lopovlucima u upravi zbog kojih oni nisu placeni.
A Mirza je u grupi sa Baljkom pa ti skontaj. Neka ide i Blekic ako se dokaze.
A Mirza je u grupi sa Baljkom pa ti skontaj. Neka ide i Blekic ako se dokaze.
a ide se u blagaj 2 dana prije tekme spava se zdere al jbg nema se para.
FK SARAJEVO.
Pa zar nisi ti pisao da su plate od dolaska ove uprave uredno isplacivane i da se nikom nista ne duguje od dolaska ovih a da ima dugova od prije...pa sad se pokazalo da nije bas tako...Megamon je napisao/la:Ja ne znam sto pokusavamo objasniti nekim navijacima max 5% kad ih je 95% uz Blekica i BP
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Samo mi je šega ovaj dio "to su dugovi stare Uprave, nema ova Uprava ništa s tim." A ko to ima ako nema ona? Ko treba ljudima da da te pare?pile87 je napisao/la:Pa zar nisi ti pisao da su plate od dolaska ove uprave uredno isplacivane i da se nikom nista ne duguje od dolaska ovih a da ima dugova od prije...pa sad se pokazalo da nije bas tako...Megamon je napisao/la:Ja ne znam sto pokusavamo objasniti nekim navijacima max 5% kad ih je 95% uz Blekica i BP
Nego, kad će video zapis? Pripremio sam kokice.

-
- Kontakt:
Kako imaju obraza uopste da ovo izjave,jesu li to oni igraci koji proslu sezonu ne odu u evropu i 2 tekme ne mogu SB da pobjede,jesu li to oni igraci sto su bojkotovali prosle sezone zbog toga sto plate nisu primali,jel to ona uprava koja je otjerala Milosevica jer je javno stao kao muskarcina da odbrani kolege i sve javno rekao pa su ga nogirali,jeli to ona uprava koja je napravila 4 mil duga,jesu li to oni igraci koji kazu da su ginuli a u 3 utakmice nisu pobjedili SB,jel to onaj zalizani sto u 5 tekmi nije mogao da pobjedi SB i koji i ovu i proslu sezonu nemoze da odigra jednu normalnu tekmu bez patnje,jel to onaj isti koji je hvalio atmosferu u timu e moj jado dok je tebe i tih miseva od igraca za navijace cete biti izdajice,sva sreca pa pola igraca ne misli ovako,uglavnom ocekujte podjele u svlacionici jer pola igraca ocima nemoze da vidi zalizanog!!! Jadnici jel vam Blekic napravio 4 mil duga i sve racune blokirao,do juce wc-a na stadionu nisu imali,struja drmala igrace kad udju u wc i sad seru! A ko bodri ove igrace mora dobro da se pogleda u ogledalo nakon prosle sezone!A zalizani vazno je da se on sa svojim finim i postenim drugom Pikom ubije od alkohola pred tekmu sa SB!!Ako pobjede Velez nemojte da se cudite cisto onako da malo spuste tenzije!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 12 nov 2010, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jeste pisao al sad to nije bitno. Došla je nova direktiva. Dogmate ne dovode u sumnju ono šta im kažu. Mislim stvarno pile, iznrnađuješ me sa takvim komentarima.pile87 je napisao/la:Pa zar nisi ti pisao da su plate od dolaska ove uprave uredno isplacivane i da se nikom nista ne duguje od dolaska ovih a da ima dugova od prije...pa sad se pokazalo da nije bas tako...Megamon je napisao/la:Ja ne znam sto pokusavamo objasniti nekim navijacima max 5% kad ih je 95% uz Blekica i BP
Sad im ne valja niko. Samo Blekić valja.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
A Jahovic je jedan sugavac to se vec zna od prosle sezone,i kad sam saznao da ostaje i ovu sezonu kod nas muka mi je bila!
nemaju igraci sta da stoje uz nekog... njihovo je da igraju, a kad igraci pocnu pricati, onda znaci da je bas sranje i nekome gori pod nogama... igraci su obicna djecurlija koju je lako izmanipulisati...
prijateljima iz HZa, na osnovu licnog iskustva govorim da ne smiju sad odustati, sad je vrijeme da iznadzete nacina da otjerate one za koje mislite i znate da koce klub... licno sam se najeo govana u borbama protiv fudbalske mafije i znam kako je sad momcima u HZ... nema se tu sta pametovati, vi znate sta je dobro, sta valja i NE POPUSTAJTE.... imate moc 100% da promjenite stvari... samo se nemojte prodati nijednom opcije (pod ovim mislim na mali milion podvala koje vam svako moze odraditi i vjerovatno to pokusava)... drzite se drugova sa tribine i ako zajedno ostanete i na pravom kursu, mogu samo da vam ga popuse...
znam da ce bit tesko, svako misli da zna, svako pametuje, ali ja vam od srca zelim sve najbolje u vasoj borbi... i vrijeme je vise da ovi nehljebi po nasem fudbalu vide da se nece vise sutjeti... zapamtite, oporavak uvijek krece od najvecih, a u BiH ste vi medzu najvecim... za dobro svih nas se iskreno nadam da ce te posteno i srcem odnjeti pobjedu i izvesti sarajevo na put prosperiteta, postenja i sportskog duha....
pozdrav od starog navijaca reprezentacije... gledamo u vas i nadamo se da ce te pomest profitere... najveca cast jednog navijaca je da se bori za cistocu igre...
fudbal navijacima...
prijateljima iz HZa, na osnovu licnog iskustva govorim da ne smiju sad odustati, sad je vrijeme da iznadzete nacina da otjerate one za koje mislite i znate da koce klub... licno sam se najeo govana u borbama protiv fudbalske mafije i znam kako je sad momcima u HZ... nema se tu sta pametovati, vi znate sta je dobro, sta valja i NE POPUSTAJTE.... imate moc 100% da promjenite stvari... samo se nemojte prodati nijednom opcije (pod ovim mislim na mali milion podvala koje vam svako moze odraditi i vjerovatno to pokusava)... drzite se drugova sa tribine i ako zajedno ostanete i na pravom kursu, mogu samo da vam ga popuse...
znam da ce bit tesko, svako misli da zna, svako pametuje, ali ja vam od srca zelim sve najbolje u vasoj borbi... i vrijeme je vise da ovi nehljebi po nasem fudbalu vide da se nece vise sutjeti... zapamtite, oporavak uvijek krece od najvecih, a u BiH ste vi medzu najvecim... za dobro svih nas se iskreno nadam da ce te posteno i srcem odnjeti pobjedu i izvesti sarajevo na put prosperiteta, postenja i sportskog duha....
pozdrav od starog navijaca reprezentacije... gledamo u vas i nadamo se da ce te pomest profitere... najveca cast jednog navijaca je da se bori za cistocu igre...
fudbal navijacima...
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 12 nov 2010, 12:34, ukupno mijenjano 2 puta.
pile,
Meni je do Blekica stalo ko do lanjskog snijega. Ali do kluba i istine jeste itekako.
Ako provjeris http://img703.imageshack.us/f/fksrashodi.jpg/
za 3 mjeseca su isplacene 3 plate (mart, april, maj). Da bi isplatio zaostatke treba biti itekako pozitivan da bi 'stigao' dug. Dakle od maja nista igracima. Ako je vjerovati Blekicu, on to moze uraditi ako se oslobodimo parazita.
Ovo su jedini dokazi koje je iko ponudio. Sta je sa ostalima ?
Meni je do Blekica stalo ko do lanjskog snijega. Ali do kluba i istine jeste itekako.
za 3 mjeseca su isplacene 3 plate (mart, april, maj). Da bi isplatio zaostatke treba biti itekako pozitivan da bi 'stigao' dug. Dakle od maja nista igracima. Ako je vjerovati Blekicu, on to moze uraditi ako se oslobodimo parazita.
Svaka cast kralju za ovaj post , slazem se sa tobom u potpunostisamo sarajevo je napisao/la:Kako imaju obraza uopste da ovo izjave,jesu li to oni igraci koji proslu sezonu ne odu u evropu i 2 tekme ne mogu SB da pobjede,jesu li to oni igraci sto su bojkotovali prosle sezone zbog toga sto plate nisu primali,jel to ona uprava koja je otjerala Milosevica jer je javno stao kao muskarcina da odbrani kolege i sve javno rekao pa su ga nogirali,jeli to ona uprava koja je napravila 4 mil duga,jesu li to oni igraci koji kazu da su ginuli a u 3 utakmice nisu pobjedili SB,jel to onaj zalizani sto u 5 tekmi nije mogao da pobjedi SB i koji i ovu i proslu sezonu nemoze da odigra jednu normalnu tekmu bez patnje,jel to onaj isti koji je hvalio atmosferu u timu e moj jado dok je tebe i tih miseva od igraca za navijace cete biti izdajice,sva sreca pa pola igraca ne misli ovako,uglavnom ocekujte podjele u svlacionici jer pola igraca ocima nemoze da vidi zalizanog!!! Jadnici jel vam Blekic napravio 4 mil duga i sve racune blokirao,do juce wc-a na stadionu nisu imali,struja drmala igrace kad udju u wc i sad seru! A ko bodri ove igrace mora dobro da se pogleda u ogledalo nakon prosle sezone!A zalizani vazno je da se on sa svojim finim i postenim drugom Pikom ubije od alkohola pred tekmu sa SB!!Ako pobjede Velez nemojte da se cudite cisto onako da malo spuste tenzije!

Ma jok ne kontas ja sam ovdje pisao i ranije o strajku upozorenja pa o tome da su svi na minimalcu koji nije redovan al su se javljali oni koji su govorili da to nije istina i pricali da je sve med i mlijeko...sta je sad..dje je zapelo...kengur je napisao/la:pile,
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pile sad sam skontao, evo ti dokaza da si bio u pravu a da su se tada javljali po 'politickoj liniji'.
Sada samo treba insistirati na dokazima, pa ko ima isplivace.
Sada samo treba insistirati na dokazima, pa ko ima isplivace.
-
- Kontakt:
Jeli vama jasno da je Blekic samo dio uprave,glava osovina su bili Bordo prijatelju jel vam jasno,BP ljudi koji vole Sarajevo tj,. nasi navijaci koji su se zrtvovali 24 sata za klub dok je bivsa uprava samo sjedila i uzivala sta vam nije jasno vise!
-
- Kontakt:
Dosta je meni BP-a i ku..ca u i oko kluba,šta su to uradili za FCS,dajte čovjeka koji će dići klub iz ambisa,postali smo zbog njih dno dna.Boli me i z a Blekića i za Baljka,daj da se neko sposoban nađe da vodi ovaj klub.
Izuzetano posten i dobar post. Svaka cast.taracess je napisao/la:nemaju igraci sta da stoje uz nekog... njihovo je da igraju, a kad igraci pocnu pricati, onda znaci da je bas sranje i nekome gori pod nogama... igraci su obicna djecurlija koju je lako izmanipulisati...
fudbal navijacima...
Trenutno korisnika/ca: fera, nedimmmm1337, plisek i 14 gostiju.