Drago mi je da me demantovao i nalupao kengura, strašan je malac

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Vjerujem brate al sutra hoceronaldo99 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 13:56Mortem, na temo FKSLlullSergio je napisao/la: ↑10 nov 2019, 13:50Aferim, ko je ta legenda sto ga je banovala da ga castim pivom.
Ne znam jel mi vjeruje ovaj Jasko da danas Ciciban nece dobiti Medu 100%![]()
To je i kompliment još, a ne uvreda. Pa većina challenger igrača ima bolji bekend od Berretinija, katastrofalan je totalno po tom pitanju.profdrhaljimi je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:28Opet ovaj Viško glupan se provaljuje...
Sad kaže Mateo ima nekakav "Challenger" backhand, kao na toj razini!
Kako frajer voli omalovažavati svakog ko igra protiv Djoke!![]()
Fakat mi lik ide na živce, iako nikad nisam komentatore pretjerano ni analizirao, tu su da laprdaju, to im je posao.![]()
Ali nakon onog Futures servisa neki dan, sad Challenger backhand, pa koje još gluposti ima u rukavu...![]()
![]()
Kretanje mu je kritično, ima ok forhend ali ne umije da se namjesti nikako, da ne pričam o promjenama pravca... ok jest lik 2 metra, al imaš hrpu dvometraša koji se odlično kreću, što se za Berretinija ne moze rećiAA23 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:41Berettini je još jedan u nizu drvosječa, njegova tehnika je kao da drži sjekiru u ruci a ne teniski reket, osim visoke građe, jačine i servisa, ništa ne nudi u ovom tenisu da bi bio jedan od " next gen " igrača iskreno.
Ima li iko da zna igrati tenisa osim Međeda?
Ovaj samo na snagu može uzeti, stavi mu nekog ko ima iole mozga u tenisu razbucaćega u stotine komada, a najgore što sve više i više balvana i drvosječa dolazi na tenisku scenu.
Ima tu istine neke...AA23 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:41Berettini je još jedan u nizu drvosječa, njegova tehnika je kao da drži sjekiru u ruci a ne teniski reket, osim visoke građe, jačine i servisa, ništa ne nudi u ovom tenisu da bi bio jedan od " next gen " igrača iskreno.
Ima li iko da zna igrati tenisa osim Međeda?
Ovaj samo na snagu može uzeti, stavi mu nekog ko ima iole mozga u tenisu razbucaćega u stotine komada, a najgore što sve više i više balvana i drvosječa dolazi na tenisku scenu.
Mateo uopšte nema toliko moćan servis kao Tsonga, Andy ili sl razarači (gledao sam ga i uživo, vjeruj mi) , pogotovo protiv Djoke to ne ide tako lako i njegovog returna.bodi123 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 15:52Šta je tu čudno, ni prvi ni zadnji koji nema bekenda a nalazi se u Top 10
Tsonga godinama bio u Top 10 a bekenda nikad nije naučio udarat, moćan servis + dobar forhend je sasvim dovoljno da budeš vrhunski teniser, 1 2 kombinacija čuda radi, da ne pričam o Roddicku i starijim likovima
Ima Berretini još kvaliteta pored toga, problem je što mu je Novak uzasan protivnik radi riterna, s Rafom na USO je igrao egal prva 2 seta npr.
Kad budeš uživo vidio kako izgleda npr.kad jedan Janowicz ili Karlović ispali granate i takvi serveri, onda mogu smatrati da znaš o čemu pričaš...
Ja ti kažem iz prve ruke, uživo a ne rekla-kazala, o tome se radi!bodi123 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 16:32Koga boli neka stvar dje si ti bio i šta si radio, šta sad ja trebam pisati gdje sam bio i koga sam sve gledao uzivo? Ne zanima me to burazeru.
Naravno da ima loše kretanje, dvometraš je i Zverev pa ima vrhunsko kretanje. Ovaj ima poteškoća s promjenama pravca, ubrzanje loše, često ispada iz tajminga kad treba ganjat lopticu i igrat running forhende
Nemaju svi, al dosta ih ima, više ih ima nego što nema zapravo. Evo npr. jučerašnje polufinale challengera u Slovačkoj, D. Novak i Gerasimov, obojica imaju drastično bolji bekend od talijana.
Ma ja, jasno bolji.
Ja ti kažem da neko, kako ti kažeš, sa takvim ispodprosječnim kretanjem ( nigdje veze da je ispodprosječno, čak je i Viško mu nahvalio kretanje u meču više puta) i toliko lošim backhandom DANAS NE MOŽE biti top 10.bodi123 je napisao/la: ↑10 nov 2019, 17:07Ne miksa uopšte loše igru, čak suprotno od toga, lik ima dobre varijacije i to mu je jedan od kvaliteta, DS mu je vrhunski, ima baš mekanu ruku
Loš bekend, ispodprosječno kretanje čak i za ovu visinu, to su mu dvije najveće mane. I pored toga on je Top 10 igrač, što govori da ima druge segmente koji su top nivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.