NK Zvijezda Gradačac
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
idemo nastaviti niz, u subotu Sarajevo pada 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako Bog daBenjo_AFC86 je napisao/la:idemo nastaviti niz, u subotu Sarajevo pada

bice to jedan odlican koeficijent na jedinici 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Red je da vas klepimo konacno. Dobro je sto Buba ne igra 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Al ce igrat KuzmanovicSarajlijc@ je napisao/la:Red je da vas klepimo konacno. Dobro je sto Buba ne igra

Pregledajte utakmicu sa Olimpikom i vidjećete ko je bio neuhvatljiv za Olimpik,da li je sreća ili ne sto Buba neigra umjesto ovog malog znat ćete u subotu.Pandza je zedan golova,krenulo ga u subotu,ps.je napaljen na vasSarajlijc@ je napisao/la:Red je da vas klepimo konacno. Dobro je sto Buba ne igra

U odlicnoj ste formi a dolazi vam redovna musterija ocekujem pobjedu. 

Parovi KUPA za Juniore, nadam se prolazu jer znamo kakve juniore imamo.
pogledajte zdrijeb.
http://www.nkzvijezda.com/izvuceni-paro ... o-bihacko/" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledajte zdrijeb.
http://www.nkzvijezda.com/izvuceni-paro ... o-bihacko/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozz momci ,šta je sa malim Ordagićem ,čitao sam na jednom portalu da je imao nezgodnu povredu i da treba na tretman u Novi Sad,ima li kakvih novih informacija
.
Prije nego je došao u Zvijezdu nadao sam se da bi mogao u Slobodu obzirom da se radi o odličnom igraču i nekako nam takav fajter i sada fali ,upratio sam ga jos u Gradini ,steta zbog povrede jer je bio i u odlicnoj formi cini mi se.
Sta je sa njim ako zna neko moze i na pp ,sportski pozdrav iz Tz i sretno u nastavku prvenstva .

Prije nego je došao u Zvijezdu nadao sam se da bi mogao u Slobodu obzirom da se radi o odličnom igraču i nekako nam takav fajter i sada fali ,upratio sam ga jos u Gradini ,steta zbog povrede jer je bio i u odlicnoj formi cini mi se.
Sta je sa njim ako zna neko moze i na pp ,sportski pozdrav iz Tz i sretno u nastavku prvenstva .
Imam jedno nagradno pitanje za nase forumase(placam pice i veceru).
Koji je nas uticajni sugradjanin imao legendarnu izjavu(mladji forumasi vjerovatno se ne sjecaju):
"ako nisam mogao birati oca,mogao sam birati punca"
P.S.covjek je involviran u rad Zvijezde
jos jedan P.S.nemojte zaboraviti,vecera i pice
Koji je nas uticajni sugradjanin imao legendarnu izjavu(mladji forumasi vjerovatno se ne sjecaju):

-
- Kontakt:
nuridn pestalic zvani nurdodentist je napisao/la:Imam jedno nagradno pitanje za nase forumase(placam pice i veceru).
gdje placas pice i veceru

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
izgleda neki novi sponzori na vidiku 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Masallah....astra1922 je napisao/la:izgleda neki novi sponzori na vidiku
-
- Kontakt:
Naprijed Zvijezdo ljubavi moja
... svi na Banju(subotu), svi za Zvijezduu!!!!

onaj vas kavez za duplo povecajte da imamo mjesta 

ma nece vas ni 150 doci a moze 300 statiaS_Roma je napisao/la:onaj vas kavez za duplo povecajte da imamo mjesta

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trebamo biti svjesni ko dovodi sponzore i zarsiti ovu pricu i ako je moguce zakopati ratne sjekire jer je za dobrobit svih nas ! Vuk dlaku mijenja a cud nikad i toga trebamo biti svjesni ! Sarajevo lagano otresemo i pocinje nova epoha !Kad krenem od sebe pa do ostalih u svemu smo se grdno varali al ono sto smo u dubini duse prizeljkivali ostvaruje se ! Nadam se da ce ubrzo jos jedna slatka i da uzivamo bez prepiranja!astra1922 je napisao/la:izgleda neki novi sponzori na vidiku
300 + zapamti , Horde Zla slave rodjendanastra1922 je napisao/la:ma nece vas ni 150 doci a moze 300 statiaS_Roma je napisao/la:onaj vas kavez za duplo povecajte da imamo mjesta

Da ta slatka nije R.N.Kvota je napisao/la:Trebamo biti svjesni ko dovodi sponzore i zarsiti ovu pricu i ako je moguce zakopati ratne sjekire jer je za dobrobit svih nas ! Vuk dlaku mijenja a cud nikad i toga trebamo biti svjesni ! Sarajevo lagano otresemo i pocinje nova epoha !Kad krenem od sebe pa do ostalih u svemu smo se grdno varali al ono sto smo u dubini duse prizeljkivali ostvaruje se ! Nadam se da ce ubrzo jos jedna slatka i da uzivamo bez prepiranja!astra1922 je napisao/la:izgleda neki novi sponzori na vidiku

bujrumaS_Roma je napisao/la:300 + zapamti , Horde Zla slave rodjendanastra1922 je napisao/la:ma nece vas ni 150 doci a moze 300 statiaS_Roma je napisao/la:onaj vas kavez za duplo povecajte da imamo mjesta
nas ce biti 2000+

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.