banovan je napisao/la:Ma jok ba, ti si taktički mag. Kakav Murinjo, napuhan trener. Haj što si ga ti provalio, svi su ga provalili.JuveSissoko je napisao/la:Barselona je malo postala baksuzli al mora i to da se desi nekad, nego vidim Mourinho je postao takticki mag ,ovo ono, Moruinho ovo ,Mourinho ono, hehe kad je Capello tu taktiku primjenio i osvojio sve zivo, Jose jednostavno kopira neke italijanske trenere,samo lik "otkriva toplu vodu", nikakva strucnost pretjerana, ono je sinoc bila maestralna taktika Reala samo za djecu koja gledaju fudbal od prije 3-4 godine ili za navijace Reala,jer nisu objektivni, davno davno je to izmisljeno,ne samo izmisljeno nego i sve osvojeno s tom taktikom, mnogi ce reci sto drugi treneri Reala nisu isto to uradili, eee pa drugi treneri su bili naivni a i imali muda pa igrali onako kako igraci Reala najvise vole, ofanzivno,pa primili 6-cu a Mourinho dodje pa misli, ma imam i ja muda pa primi 5-cu, pa kasnije lik sam sebi rece" ma jbo muda, daj mi taj udzbenik od Capella da malo prelistam"ali taktika mu je uspjela, jedva, al je uspjela, trofej se gleda, a Barsa mora malo manje nasjedat na udarce i nervirat se,jer kad to krenu, onda najmanje lice na Barsu, cisto voda na Mourinhov mlin onda ide
Dodati još jedan trofej sa Realom na sve navedeno.Managerial
In eight seasons of club management, including an eight month sabbatical in 2007–08, Mourinho has led his club to win its domestic league six times, the UEFA Cup once and the UEFA Champions League twice. Since 2002, Mourinho has not gone a full season or a calendar year without winning at least one trophy.
Porto (2002–2004)
2003 Primeira Liga
2003 Taça de Portugal
2003 UEFA Cup
2003 Supertaça Cândido de Oliveira
2004 Primeira Liga
2004 UEFA Champions League
Chelsea (2004–2007)
2005 FA Premier League
2005 League Cup
2005 FA Community Shield
2006 Premier League
2007 League Cup
2007 FA Cup
Internazionale (2008–2010)
2008 Supercoppa Italiana
2009 Serie A
2010 Serie A
2010 Coppa Italia
2010 UEFA Champions League
Treba uvesti IQ testiranje prilikom registrovanja na forum. Ono, barem da budeš iznad 50Nisam siguran da bi uspio da se registruješ
![]()
Razdragani igrači Reala aplaudirali su svom treneru kojeg su nakon velike pobjede prilikom proslave visoko podigli na rukama i bacali ga u zrak.
"Mourinho je fenomen. Promijenio je naš mentalitet. Patili smo na terenu, ali na kraju smo osvojili trofej i on je za sve madridske navijače. Zahvaljujemo im se na podršci i mislim da im se možemo odužiti osvojenim naslovom", rekao je Realov kapiten Iker Casillas nakon prvog klupskog naslova u Kupu kralja od 1993. godine i 18. ukupno u historiji.
Impresioniran radom kontroverznog portugalskog stručnjaka je i desni bek "kraljevskog kluba" Sergio Ramos.
"Ono što pokušava usaditi u nas funkcionira savršeno. Mourinho je kapetan našeg broda i pratit ćemo ga do smrti, slikovito se izrazio Ramos.
Strijelac jedinog gola na Mestalli iz 102. minute koji je Realu donio titulu, Cristiano Ronaldo, nakon susreta je komentirao:
"Jako sam sretan. Ovo je vrlo važan naslov i naš cilj je bio osvojiti ga. Mourinho radi sjajan posao i puno nam pomaže. Iz njega zrači pozitivna energija i mi ju osjećamo.
ma jel to neko dirooo??