FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ma šta ima veze, da odmah idemo na west ham u drugom 

- advanced1921
- Kontakt:
Ovo prvo poluvrijeme je pokazalo da je Benjo Ćolić naše najlošije rješenje na desnom beku. Sva opasnost po gol dolazi nam sa njegove strane. Da je ondje Zeljković onaj njihov nebi mako. Sreča pa nije igrao na Koševu.
Idemo ovo dobiti u drugom, na Kosevu je sve moguce i to nasima treba da bude vjetar u ledja. Vjerujem da rasterecena Sloboda moze zabiti jos bar jedan gol Sarajevu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- champions1921
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma sta vam je kakva sloboda crna djabe se nadate
ja sam ima dvije sedmice zaključio ovu sezonu lakše bgm samo et navijam da ostanemo neporaženi ovu polusezonu 

Dobar je Benjo naprijed, nazad malo škripi, ali nije to toliko loše koliko je bilo, recimo, na početku ove sezone.Valter je napisao/la:Ovo prvo poluvrijeme je pokazalo da je Benjo Ćolić naše najlošije rješenje na desnom beku. Sva opasnost po gol dolazi nam sa njegove strane. Da je ondje Zeljković onaj njihov nebi mako. Sreča pa nije igrao na Koševu.
Vraća se polako, vidjet ćemo.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Benjo i Ognjen veoma loši. Primismo ga nakon nepostojećeg kornera. Prvi korner je OK, ali nakon toga dosudi drugi koji je niđe veze...
Baja dragi, šta to promaši
Ovo ćemo aBd dobiti!
PS. Hajde Zajko, igraj sam...
Baja dragi, šta to promaši

Ovo ćemo aBd dobiti!
PS. Hajde Zajko, igraj sam...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali stream je najbolji, nekako vidiš loptu i igrače dok su u suncu, dok pređu u hlad, nema šanse da vidiš bilo šta, opet se malo vide grači Želje ali igrači Čelika nikako. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Joj ljudi, evo samo da se kratko javim sa tekme, live.. Nevjerovatno se osjecam, sunce me przi, a kroz mene hladni trnci prolaze. cekam spikera da najavi 2:2 na Kosevu... Puno nam srece treba, HAJDE ŽELJOOOOOOOOOOO!!!
Pozz
Pozz
Željezničar živimo !
- champions1921
amirov roling niko bez faula ne može da zaustavi.
- bistrikboy
- Kontakt:
joj kretenskih prekrsaja nasih boze sacuvaj
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ma može Sloboda ovdje zabiti jos jedan, pitanjima izašli i Cimirot i Radovac, idemo zabiti Abd za titulu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- advanced1921
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gotovo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovi iz Slobode stali ko biva "bujrum, uvalite nam ga". 
Ne'a veze, svaka cast nasim.

Ne'a veze, svaka cast nasim.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
ma nije ni bilo realno.
a čeliku svaka čast, sve su tekme odigrali pošteno iako su vrlo rano obezbijedili opstanak, da su pustili širokog visila bi nama evropa do kraja.
a čeliku svaka čast, sve su tekme odigrali pošteno iako su vrlo rano obezbijedili opstanak, da su pustili širokog visila bi nama evropa do kraja.
Svaka čast pitarima, na organizaciji i na svakom aspektu, imaju kvalitetnu ekipu imaju tim imaju ljude koje stoje iza toga, a imaju i evo navijače.
Svaka čast Čeliku na korektnom meču.
Želio bih da se zahvalim svim igračima Želje na ovoj sezoni, svaku utakmicu sam gledao ili propratio, uživao sam u nastupima pogotovo ovih mladih, velika budućnost leži u ekipi Želje na početku sezone nisam vjerovao da možemo ovako daleko dogurati, sada ide Liga Europe, IDEMO LUDO IDEMO JAKOOO !!!!
Svaka čast Čeliku na korektnom meču.
Želio bih da se zahvalim svim igračima Želje na ovoj sezoni, svaku utakmicu sam gledao ili propratio, uživao sam u nastupima pogotovo ovih mladih, velika budućnost leži u ekipi Želje na početku sezone nisam vjerovao da možemo ovako daleko dogurati, sada ide Liga Europe, IDEMO LUDO IDEMO JAKOOO !!!!
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Argentina, BarbareZeljin, Brkooo, Kajkutenjoyer i 79 gostiju.