Bit cemo nosioci 100 %, pa i prosle godine smo bili kad nas je mrtvi Metalurg izbacioroleeee je napisao/la:Mozemo mi samo neko reci hocemo biti nosioci u drugom pretkolu EL i hoce li biti kakav stream
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- champions1921
Zašto to misliš? Trenutno smo treći ispod crte.champions1921 je napisao/la:Ove godine 99% necemo biti nosioci u drugom pretkolu..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- champions1921
Treba dosta toga da nam se poklopi a poznavajuci nasu nafaku bicemo na kraju prvi ispod crte.. Bilo bi dobro kada bi imali srece..Virtu4l je napisao/la:Zašto to misliš? Trenutno smo treći ispod crte.champions1921 je napisao/la:Ove godine 99% necemo biti nosioci u drugom pretkolu..
BUDI ŽELJO !!!
Popisam se na nase novinarstvo. (Cast rijetkim izuzecima.) Jbte ko da Sarajevo drugom bježi 15 bodova.
Zeljo ima koeficijent 6.00, a u drugom pretkolu ima slobodno 8 mjesta, tako da je relano da budemo nosioci s tim koeficijenton, naravno ukoliko prodjemo 1 pretkolo.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hoce li biti nekog linka za utakmicu?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
link ???
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
hvala za link
- fanatic1991
- Kontakt:
Pa ovo je prava sramota. I navijači Sarajeva i navijači Slobode navijaju "biće Željo k.... šampion". Tako navijači Slobode vrše pritisak na svoje igrače da po svaku cijenu izgube meč. Ja ne znam da smo mi navijači Želje vršili pritisak na naše igrače da izgube meč u Trebinju. Ali biće dana za megdana.
Samo su pokazali ko je glavni u ovoj drzaviValter je napisao/la:Pa ovo je prava sramota. I navijači Sarajeva i navijači Slobode navijaju "biće Željo k.... šampion". Tako navijači Slobode vrše pritisak na svoje igrače da po svaku cijenu izgube meč. Ja ne znam da smo mi navijači Želje vršili pritisak na naše igrače da izgube meč u Trebinju. Ali biće dana za megdana.

I onda kada više ne bude me ovdje
Joj ti se čudiš, pa Trebinje je nabilo komplekse za 32 buduća tuzlanska narastajaValter je napisao/la:Pa ovo je prava sramota. I navijači Sarajeva i navijači Slobode navijaju "biće Željo k.... šampion". Tako navijači Slobode vrše pritisak na svoje igrače da po svaku cijenu izgube meč. Ja ne znam da smo mi navijači Želje vršili pritisak na naše igrače da izgube meč u Trebinju. Ali biće dana za megdana.
samo pokazuju ko su i šta su. a naši navijači se tri godine pravdaju za tu famoznu utakmicu k'o da smo ligu prvaka izgubili u njoj.
Za razliku od Sarajeva Zeljo ne treba malezijski novac da osvoji titulu i to jedva.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kaze komentator na to da se navijaci medusobno pozdravljaju...Valter je napisao/la:Pa ovo je prava sramota. I navijači Sarajeva i navijači Slobode navijaju "biće Željo k.... šampion". Tako navijači Slobode vrše pritisak na svoje igrače da po svaku cijenu izgube meč. Ja ne znam da smo mi navijači Želje vršili pritisak na naše igrače da izgube meč u Trebinju. Ali biće dana za megdana.

Ja cu samo reci..
Popunite slovo O....

Jedan covjek, dvije stolice...
Akcija na Kosevu..
- Ljiljani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Levin, Paromlinac i 33 gosta.