Optužen je da je on doveo Ješića i Brazilce.Mokes je napisao/la:Ne upratih, je li to Kalasi napustio FKS ???
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Odgovoran Kalaš za sve, od punca do neizlaska u evropu, suspenzija više ne dolazi u obzir, samo noga.High je napisao/la:Optužen je da je on doveo Ješića i Brazilce.Mokes je napisao/la:Ne upratih, je li to Kalasi napustio FKS ???
BENSAID HAHAHZip je napisao/la:Kome cemo sad klicati, Benki il Saidu
Gori nebo iznad Sarajeva, jaoo danima glédám taj video!!uNbx je napisao/la:PA DOBRODOŠLI U PAKAO, BUGARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
- TobeYarabi
- Kontakt:
steta za kallasa sto nikad nije dobio pravu sansu..gdje god ode bice najbolji ili jedan od najboljih
Uprava kao da puše u ranu navijača.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Benko i Said, kako samo to dobro zvuci. Dva mangupa na terenu. Nadam se da je Benko novi kapiten, jer on to zaslužuje.
Administracija napolje!
Administracija napolje!
Das Ist Walter
-
- Kontakt:
Jos kad bi poslusali navijace, sto prije se rijesili Jesicevih i Bulicevih krampi iz korijena, dali otkaz Hurti i onda oni sami da podnesu ostavke.. Al to su samo snovi, i to mokri.High je napisao/la:Uprava kao da puše u ranu navijača.

Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jeste, @fracescotottizagor1987 je napisao/la:Zar neki filozofi ovdje lagali da on ide jer je ljut na uoravu,da je pokupio stvari da nije u Sarajevu hahah kakvih sve lazi i sponova i ubacenih elemenata ovdje imaMemara je napisao/la:Ostaje i Benkara!!!!
Hahahahahahatamburica je napisao/la:BENSAID HAHAHZip je napisao/la:Kome cemo sad klicati, Benki il Saidu
Dobar!

- PitarBordo
- Kontakt:
Nešto ja još uvijek ne vidim to predstavljanje. Samo sa i ovo ne bude fula. 

Samo Saraj'vo.
Moguce uz prozivku i press, pa cak mu je i menadzer tako napisao. Nema mi onda nista smisla ako bude fulaPitarBordo je napisao/la:Nešto ja još uvijek ne vidim to predstavljanje. Samo sa i ovo ne bude fula.
I da ima šeset kila, zabiće ga Saeed njima!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma navikao me život a i Administracija da se uvijek može zajebati...shaman7 je napisao/la:Moguce uz prozivku i press, pa cak mu je i menadzer tako napisao. Nema mi onda nista smisla ako bude fulaPitarBordo je napisao/la:Nešto ja još uvijek ne vidim to predstavljanje. Samo sa i ovo ne bude fula.
Samo Saraj'vo.
Nas novi igrac, Amar Suljic iz Slobode

Majklu meščini nema punca
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Baš mi je ovaj post pao na pamet, čim je objavljeno, čini mi se već sutradan za Sarića.High je napisao/la:Napisano 7. ovog mjeseca.High je napisao/la:U mojoj mejhani se egleniše da nam dolaze Sarić i Guza.Moj džemat nikad izdao nije!

Opekli smo se opasno u protekloj godini pa su neki ljudi opravdano oprezni kad je Saidov povratak u pitanju.
Samo, bez obzira na to u kakvom su mu stanju koljena, Said nama znači puno više od pozicije na kojoj igra i kvaliteta koji donosi.
Svi ste se skoncentrisali na stopere, bekove, vezne igrače itd. A zanemarujete najvažniju poziciju, koju ne možemo da popunilo već 20 godina.
Od rata na ovamo nas tim nema VODJU. Jedini sa karizmom i kvalitetom da to bude bio je Skoro ali to je na žalost neslavno završilo.
Said se u samo 6 mjeseci nametnuo kao apsolutni lider u svakom pogledu. Sa takvim čovjekom ekipa daje 50% više na svakoj utakmici. Sposobna je za podvige. Ovako, kako sad radimo, samo trošimo igrače.
Uglavnom, po meni je Said upravo ono što nam treba. Vidjecemo...
Samo, bez obzira na to u kakvom su mu stanju koljena, Said nama znači puno više od pozicije na kojoj igra i kvaliteta koji donosi.
Svi ste se skoncentrisali na stopere, bekove, vezne igrače itd. A zanemarujete najvažniju poziciju, koju ne možemo da popunilo već 20 godina.
Od rata na ovamo nas tim nema VODJU. Jedini sa karizmom i kvalitetom da to bude bio je Skoro ali to je na žalost neslavno završilo.
Said se u samo 6 mjeseci nametnuo kao apsolutni lider u svakom pogledu. Sa takvim čovjekom ekipa daje 50% više na svakoj utakmici. Sposobna je za podvige. Ovako, kako sad radimo, samo trošimo igrače.
Uglavnom, po meni je Said upravo ono što nam treba. Vidjecemo...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Sta je fazon?QUARESMA 18<<< je napisao/la:pošto ove slike nema na ovoj stranici, nek se nađeEvolution87 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q