FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi valja pretrpit ove danas.Ja zimbje na vikendicu negumo ih slusat.Evo vec urlicu.
Mozda ih necemo morati slusati, ako Sloboda odigra kako treba. (Z.Z.) 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
e jel neko rekao ovo inverness - falkirk da nam treba falkirk? 

Neko je torekao neki dan, upravu si.ChWilla je napisao/la:e jel neko rekao ovo inverness - falkirk da nam treba falkirk?
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
i levski - crno more crno more?
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ako se desi cudo danas i mi postanemo prvaci (iskreno ne vjerujem) hodam gol sa zeljinom zastavom kroz centar brna... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Tesko da ce falkirk uraditi nesto protiv ovih.. Ovaj invernes je u par navrata namlatio celtic ove sezone, tako da sumnjam da falkirk moze nesto uraditi.
Željezničar živimo !
rečeno je da nam treba dvoje od troje: falkirk, crno more i craiova u rumuniji.
Dogovoreno.jovanmaksimovic je napisao/la:ako se desi cudo danas i mi postanemo prvaci (iskreno ne vjerujem) hodam gol sa zeljinom zastavom kroz centar brna...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DaBoga te sutra prozvali predsjednikom LGBT zajednice grada Brna. Hehehehe salu na stranu ja sam odavno tj prije par kola (5-6) prestao razmisljati o tituli. Igrom slucaja sam sjedio sa Kodrinim kucnim prijateljem pa mi je rekao neke stvari koje su i realno gledajuci bile ocite.jovanmaksimovic je napisao/la:ako se desi cudo danas i mi postanemo prvaci (iskreno ne vjerujem) hodam gol sa zeljinom zastavom kroz centar brna...
Danas kako god momci odigraju za mene su sampioni suludo je da su mladici iznijeli teret lige a da su starkelje podbacile.Mnogi zaboravljaju da smo bili peti ,cini mi, se na polusezoni a da smo za cilj imali trece, eventualno cetvrto mjesto.I ne volim cuti da smo tu gdje jesmo sticajem oklnosti, nije istina mi smo tu gdje jesmo zato sto nemamo poraza i sto ova ekipa ima najveca muda u ligi.
Sezona je gotova i treba se spremati za evropu a utakmice jako brzo pocinju, igraci fakticki nece imati odmora.Drugim rijecima u klubu ce morati biti spremni da dovedu igrace na potrebne pozicije, svi manje vise znamo koje su to a znaju i u klubu oko toga su svi jednoglasni.Nadam se da ce Greda napraviti neki izvjetaj ustvari siguran sam da hoce jer je on taj koji gura transparentnost i cist racun.Neko napokon provodi u praksi ono kako je Zeljo odavno trebao funkcionisati meni je bilo dosta laznih predsjednika nakon kojih ostaje dug.
Najvise me sekira da kazem dio oko sportskog direktora nesto se mora napraviti moramo dovesti par igraca ne da prosirimo roster nego da neki i budu pojacanja, ove godine nas je to kostalo titule sto smo bili letargicni ja sam siguran sa dva kvalitetna igraca bi mi danas slavili titulu.Zato iducu godinu vidim kao veliku sansu mladi igraci ce biti jos bolji samo treba dobrim igracima zakrpiti par pozicija koje skripe ne budu li to u stanju izvesti nakon dvije godine konsolidaceije sto se mene tice mogu svi zaduzeni za igracki kadar razguliti iz Zelje jer ne rade svoj posao kako treba.
Sezona je gotova i treba se spremati za evropu a utakmice jako brzo pocinju, igraci fakticki nece imati odmora.Drugim rijecima u klubu ce morati biti spremni da dovedu igrace na potrebne pozicije, svi manje vise znamo koje su to a znaju i u klubu oko toga su svi jednoglasni.Nadam se da ce Greda napraviti neki izvjetaj ustvari siguran sam da hoce jer je on taj koji gura transparentnost i cist racun.Neko napokon provodi u praksi ono kako je Zeljo odavno trebao funkcionisati meni je bilo dosta laznih predsjednika nakon kojih ostaje dug.
Najvise me sekira da kazem dio oko sportskog direktora nesto se mora napraviti moramo dovesti par igraca ne da prosirimo roster nego da neki i budu pojacanja, ove godine nas je to kostalo titule sto smo bili letargicni ja sam siguran sa dva kvalitetna igraca bi mi danas slavili titulu.Zato iducu godinu vidim kao veliku sansu mladi igraci ce biti jos bolji samo treba dobrim igracima zakrpiti par pozicija koje skripe ne budu li to u stanju izvesti nakon dvije godine konsolidaceije sto se mene tice mogu svi zaduzeni za igracki kadar razguliti iz Zelje jer ne rade svoj posao kako treba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Hoce li biti danas nekog organizovanog odlaska u Zenicu
okupljanja i tako to
konto sam ici, pa zato pitam

konto sam ici, pa zato pitam
teško je govoriti o odgovornosti nekoga ko nije (faktički) dobio ni pare da troši ni ovlasti da bilo šta radi na svoju ruku. pare su bile razlog.
Nek ugase onda i tu funkciju trosak je a nije da se ne pita bas nista znam da je olako prelazio preko nekih ponudjenih igraca.Ne ocekuje niko da dovodis pojacanja iz evrope ali ako nisu u stanju dovoditi igrace iz nase lige neka kupe prnje svi do jednog.ChWilla je napisao/la:teško je govoriti o odgovornosti nekoga ko nije (faktički) dobio ni pare da troši ni ovlasti da bilo šta radi na svoju ruku. pare su bile razlog.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ja što sam vidio - reda radi.
Hajmo danas uvalit tri komada u otvorenoj tekmi u Zenici. Bitno je ne izgubiti i zakljuciti polusezonu bez poraza sto bi samo nama uspjelo u BiH. Pokazati da smo u svakom segmentu i to u kontinuitetu ispred svih. Bajic, Djelmic i Bogdanovic mozeeeee!!!
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Nije da branim nekoga ali pile je fkt upravu jer znam koga smo mogli dovesti za male pare
Danas samo hrabro i borbeno kao i sve utakmice do sada.Uzeti abd 3 boda i osluskivati rezultat s Koseva.Ja jos nisam izgubio nadu za titulom
ZZ 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
nema malih para kad za plate skupljaš kako si skupljao u prethodnom periodu.
ali trebalo bi biti bolje i trebale bi se neke lijepe stvari desiti.
ali trebalo bi biti bolje i trebale bi se neke lijepe stvari desiti.
Trenutno korisnika/ca: Albas1921, Anpa, Hrammm1921 i 50 gostiju.