FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 29 maj 2015, 13:07

@Dzole
Nije krenuo na sve ili nista jer smo pali sa snagom a na klupi nisi imao igraca koji moze adekvatno odgovoriti.. Nadam se da smo na greskama naucili i da ce roster za sledecu sezonu biti siri i kvalitetniji..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 maj 2015, 13:08

nešto se pita i protivnik.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 29 maj 2015, 13:16

Pomjeren je mec Damira

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 maj 2015, 13:17

Neka mi se javi u pp onaj momak sto je Divove pravio. Vakat je za drugi dio ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 29 maj 2015, 13:20

@DzoleZeljo

Slažem se sa tobom većim djelom posta, ali jedini krivac (ukoliko ga imamo obraza tražiti) u ovoj polusezoni jeste neko ko je trebao da dovede igraca u veznu liniju. To je jedina krivica koju ja vidim, jer mi smo odigrali polusezonu bez igraca tzv mozak ekipe. Da smo tog igrača imali uz malog Amira na Koševu drugačije bi sve bilo.
Do evrope je ostalo jako malo, nama sad treba taj igrač. Obzirom da će biti i nekih odlazaka onda nek odmah dovedu adekvatne zamjene na pozicije gdje idu igrači i eventualna pojačanja. Zamjeram puno ljudima koji su zaduzeni za dovođenje jer da ne znam da su nam na polusezoni nuđeni igrači ne bi mi bilo ni krivo, samo da smo jednog doveli koji se nudio bila bi druga priča.

Za rezultat ove sezone i sve što se tiće igrača i stručnog štaba KAPA DO PODA!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 29 maj 2015, 13:25

Pa Amir je bio mozak nek nije niko doveden nek je on igrao ;)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 maj 2015, 13:28

dugoročno smo vjerovatno dobili mnogo više nego što smo kratkoročno izgubili. najbolje se jača kad si privremeno povaljen preko glave.

Peterski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Peterski » 29 maj 2015, 13:34

lazar je napisao/la:Pomjeren je mec Damira
Čekaju da žene završe a one razvukle ko teraviju.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2015, 13:46

JoseMourinho je napisao/la:Pa Amir je bio mozak nek nije niko doveden nek je on igrao ;)
Ne govori on da je nako igrao umjesto Amira nego umjesto Eldara trkac destruktivac dosao bi Amir jos vise do izrazaja ovako imas situaciju gdje se Eldar ubacuje u napad a kada Amir to uradi a te situacije su bile rijetke mnogo smo opasni.Slazem se falio je taj destruktivac na sredini danas u modernom nogometu nema ekipe bez takvog igraca i dobar dio krivice snose obi koji ga nisu doveli.Nadam se da je i Oda naucio skolu da ce sada biti izriciti u tome da mu se dovode ono sta treba.Ako sada fulimo Haris odmah moze potraziti novi posao jer nije nista napravio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 29 maj 2015, 13:47

Imali smo ponudu jedne vrhunske ekipe da igramo prijateljsku s njima ali nam se termini ne poklapaju. Trebalo se igrati 8.7.15.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 29 maj 2015, 13:58

pile87 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Pa Amir je bio mozak nek nije niko doveden nek je on igrao ;)
Ne govori on da je nako igrao umjesto Amira nego umjesto Eldara trkac destruktivac dosao bi Amir jos vise do izrazaja ovako imas situaciju gdje se Eldar ubacuje u napad a kada Amir to uradi a te situacije su bile rijetke mnogo smo opasni.Slazem se falio je taj destruktivac na sredini danas u modernom nogometu nema ekipe bez takvog igraca i dobar dio krivice snose obi koji ga nisu doveli.Nadam se da je i Oda naucio skolu da ce sada biti izriciti u tome da mu se dovode ono sta treba.Ako sada fulimo Haris odmah moze potraziti novi posao jer nije nista napravio.
Najlakse je biti "Haris" i "Abdulah" kad ti neko da lovu u ruke da je trosis. Kad ovaj dobije lovu a on ne dovede nikoga, ili totalno fuli sa pojacanjima, plati ih skupo a oni se ne pokazu, ili dovede pogresne igrace na pogresnim pozicijama, tada se moze reci nesto. ;) Na upravi je da mu nadju pare za pojacanja, a oni to rade dosta lose do sada. ;)
vrbanjusa je napisao/la:Imali smo ponudu jedne vrhunske ekipe da igramo prijateljsku s njima ali nam se termini ne poklapaju. Trebalo se igrati 8.7.15.
Kod nas se sve desava u proslom vremenu, imali ovo, imali ono, trebalo ovo, trebalo ono, trebala se graditi tribina, trebao stadion, a sve stoji kako stoji, prijateljske nismo od Dinama odigrali kako treba.
FORZA ZELJO

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 29 maj 2015, 14:02

kenan_tm87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Najlakse je biti "Haris" i "Abdulah" kad ti neko da lovu u ruke da je trosis. Kad ovaj dobije lovu a on ne dovede nikoga, ili totalno fuli sa pojacanjima, plati ih skupo a oni se ne pokazu, ili dovede pogresne igrace na pogresnim pozicijama, tada se moze reci nesto. ;) Na upravi je da mu nadju pare za pojacanja, a oni to rade dosta lose do sada. ;)
vrbanjusa je napisao/la:Imali smo ponudu jedne vrhunske ekipe da igramo prijateljsku s njima ali nam se termini ne poklapaju. Trebalo se igrati 8.7.15.
Kod nas se sve desava u proslom vremenu, imali ovo, imali ono, trebalo ovo, trebalo ono, trebala se graditi tribina, trebao stadion, a sve stoji kako stoji, prijateljske nismo od Dinama odigrali kako treba.
Ja I? Imamo i 4 mlada reprezentativca i 2 juniorska reprezentativca. Imamo i 7 titula prvaka, 5 kupova i 2 superkupa. Imamo stadion uknjižen na klub.
Ako ne vjeruješ da nam je jedan vrhunski klub nudio prijateljsku ali nismo mogli prihvatiti zbog učešća u EL onda nemoj ni komentaristi.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 29 maj 2015, 14:04

Kako nismo...igramo medjugorju redovno protiv lokalnih :-D :-D

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 29 maj 2015, 14:07

Ne znam zasto je problem napisati ime tog kluba ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 29 maj 2015, 14:10

Idemo Dzumiiiiiiii

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 29 maj 2015, 14:13

O cemu ti kralju, kakvi reprezentativci i sl. Ja pricam o toj prijateljskoj, eto tesko utakmicu pomjeriti kad vec postoji tolika volja i zelja. Sto se nekad ne poklopi taj termin?
FORZA ZELJO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 maj 2015, 14:40

kenan_tm87 je napisao/la: Najlakse je biti "Haris" i "Abdulah" kad ti neko da lovu u ruke da je trosis. Kad ovaj dobije lovu a on ne dovede nikoga, ili totalno fuli sa pojacanjima, plati ih skupo a oni se ne pokazu, ili dovede pogresne igrace na pogresnim pozicijama, tada se moze reci nesto. ;) Na upravi je da mu nadju pare za pojacanja, a oni to rade dosta lose do sada. ;)
Ono sto je Oda trazio nije previse.Tacno znam za zadnjeg veznog relativno kvalitetnog i znam za uslove koje je trazio o detaljima ne bi samo bi rekao da ima igraca kod nas u ekipi koji imaju veca primanja nego sto bi taj imao.Razlog nedovodjenja je nepoznajemo njegove kvalitete.Posao sportskog direktora je da procjeni igraca i ima muda da odluci da preuzme rizik za to prima platu.Ako nastavimo trend ne dovodjenja onda nam i ne treba sportski direktor dzaba ga placamo.Ne igraju ulogu samo pare pogotovo ne u nasoj ligi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 29 maj 2015, 15:36

Nista onako mi izmedju sebe.
Ne kontam sto se ti mjesas

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 29 maj 2015, 18:13

Vi baš ko djeca, zamarate se glupostima...
Lijepi vjetrovi pušu našom Grbavicom. :D
slika
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Orvel, Strumfinho i 34 gosta.