Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
na to josh dodat Njemacku, Dansku, Norvesku, Spaniju i Srbiju hendikep i stavicu cvajulegenda reala je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Jesu li stavili u ponudu prvenstvo u Rukometu ,
ako budu dali ,da se poveže nekoliko dana ,moglo bi se dobiti na ovom rukometu ,ali ne mogu da ga nađem u ponudi
Island - Mađarska
Tip - Tip: 1 1,50
Hrvatska - Rumunija
Tip - Tip: 1 1,10
Južna Koreja - Argentina
Tip - Tip: 1 1,30
Poljska - Slovačka
Tip - Tip: 1 1,15
Austrija - Brazil
Tip - Tip: 1 1,30
našo sam ove od petka ,dobri parovi
slicna greska stavio 3+ i izbirisem i stavim Xhare_king je napisao/la:Ne mogu da vjerujem kakvu sam gresku napravio, odigram Atletico M. 3+, izbrisem i stavim 2, stid me
Kad igra ovo zLo??mandraX je napisao/la:bra'OmandraX je napisao/la: zakopalova
belluci
atl madrid 3+![]()
dolgopolov
boston
bryan's hendikep 1
partizan![]()
Listaj drug prethodne stranice...robben11 je napisao/la:kako postavit tiket sa premier-kladionice??? onako kao izgleda nakon uplate..sa onim da li je pogoden par ili promasen-stanje listica...pozurite
To je taj tiket ! Talijani samoharis10 je napisao/la:Raja znam da je rano ali gledam ponudu od subote i nesto mi upada u oci,molim komentar
Volsfburg Bayern 2
Inter Bologna 1
Man City Wolvsi 1
Napoli Fiorentina 1 uplata 10 dobitak 52,eto molim komentar
Velik je danas cener jaruga moj ! Nekima je on kao nekima milja ako me shvatas i s Cenerom se pocinje u kladionici i bitno je da ti prva uspije i onda povecavas !haris10 je napisao/la:trilema izmedju napolija,ili da stavim viljareal osasuna 1 il valencia depor 1 hahah ne znam ni sam ko da uplacujem milju jbt ne cenera haha
Uzmes ponudu razradis malo statistike vidis ko bi morao bas pobijediti ne gledaj kvote i lupi cenera !haris10 je napisao/la:znam druze malo sam se salio cener je danas pretesko zaradit postenom svijetu,a eto vidjecu skontacu,volio bi da me neko uputi ko bas prati mada i ja pratim,al eto kako god sreca je sve to
1:0 2:1 u 90 minuti dadose drugi golEmir_ZENICA je napisao/la: Crawley 1/x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.