[youtube][/youtube]
evo legende

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evo i druga.....Uh bit ce veselo danas, moglo bi nas bit svakakvih cak i prije nove godne....Ko da gledam povracanje u 21.00 hahahahahahahmandraX je napisao/la:maLo si o'kasnio drugAnalitico je napisao/la:
Heheehheehehehe....jutro raja....
Evo ja popio kaficu i ocejfio je, sad prelazim na ozbiljne stvari...otvaram prvu pivo pa cemo vidjeti kako ce se situacija odvijati do sutra....
Bit ce dernek vecerasAnalitico je napisao/la:Evo i druga.....Uh bit ce veselo danas, moglo bi nas bit svakakvih cak i prije nove godne....Ko da gledam povracanje u 21.00 hahahahahahahmandraX je napisao/la:maLo si o'kasnio drugAnalitico je napisao/la:
Heheehheehehehe....jutro raja....
Evo ja popio kaficu i ocejfio je, sad prelazim na ozbiljne stvari...otvaram prvu pivo pa cemo vidjeti kako ce se situacija odvijati do sutra....
I manite se tih narodnjaka na sabahu, dajte malo kulture...
nije ovo turbo folk ovo ti je pravi stari narodnjak.mandraX je napisao/la:ma manite se tih turbo-folkićavečeras aBd samo Halid!!!
![]()
Ima li petardi Sarajlija ?Samo F.K.S !! je napisao/la:Spreman i rahat cekam novu godinu
Ne ne, nisam nista rekao za tebe, i ova 2-3 klipa sto si postavio, nego za ovoga imenjakaPonos Torina je napisao/la:[
nije ovo turbo folk ovo ti je pravi stari narodnjak.![]()
a turbo folk ti je ovo,ova novotarija od muzike.... tipa kuci kuci i slicne njoj necu da postavljam da nekvarim temu![]()
Ceca je za pijankumandraX je napisao/la:
Ne ne, nisam nista rekao za tebe, i ova 2-3 klipa sto si postavio, nego za ovoga imenjakasto je postavio Cecu
jest' ako sa njom u drustvu pijesEmir_ZENICA je napisao/la:
ceca je za pijanku
Vjeruj ni ja je ne slusam,ali kad sam u drustvu slusa se vako Halid i jedan i drugi i stara garda a ponekad ulete i ove novo komponovanemandraX je napisao/la:
jest' ako sa njom u drustvu pijesa uz njenu muziku, ne hvala
![]()
ni ja nisam petarde nego samo bengalke koje se u stanu zapaleharry_90 je napisao/la:Ja nisam uzimao petardi,bezveze trosit pare,kad sam bio mali to mi je bila furka,a sad je bas bezze..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.